Φαίη Σκορδά: Έκανε party για τον άντρα της ζωής της! Η περιποίηση και η πολυτέλεια που ξεπερνά την φαντασία!

Διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές!

Φαίη Σκορδά: Έκανε party για τον άντρα της ζωής της! Η περιποίηση και η πολυτέλεια που ξεπερνά την φαντασία!

Party για τον άντρα της ζωής της έκανε η Φαίη Σκορδά και η πολυτέλεια του ξεπερνά την φαντασία.

Η παρουσιάστρια περνάει σήμερα μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές στη ζωή της.

Ο γιος της, Γιάννης έχει τα γενέθλια του και η χαρούμενη μαμά του έκανε ένα party γεμάτο παιχνίδια, καλούδια και δώρα! Ο μεγάλος γιος της παρουσιάστριας γίνεται 8 ετών.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Φαίη Σκορδά, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από το party του Γιαννάκη που με αφορμή τον καλό καιρό το έκανε σε 5Χ5.

Η τούρτα έκπληξη του μικρού είναι υπερπαραγωγή!

Φαίη Σκορδά - Δημήτρης Ουγγαρέζος: H τυχαία συνάντηση στο δρόμο και το απρόοπτο περιστατικό!

Τυχαία συναντήθηκαν στο δρόμο η Φαίη Σκορδά και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και του συνέβη ένα απρόοπτο περιστατικό.

Μετά το διαφημιστικό διάλειμμα στο Πρωινό οι παρουσιαστές ανέφεραν τι τους συνέβη στο δρόμο, ενώ ήταν σταματημένοι στα φανάρια.

«Όποιος έχει διακαή πόθο να πειράξει τη Φαίη Σκορδά ενώ οδηγάει, να ξέρετε δεν καταλαβαίνει τίποτα. Ήμασταν στο ίδιο φανάρι χθες στην Γλυφάδα και ενώ κόρναρα, δεν κατάλαβε τίποτα» είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Η Φαίη Σκορδά απάντησε: «Είμαι με τα παιδιά και πάμε να κουρευτούμε, και βλέπω μία τζιπάρα δίπλα να κορνάρει… και λέω είναι δυνατόν να γυρίσω και να μιλήσω; Μετά κατεβάζω τα παράθυρα και βλέπω τον Δημητράκο!».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Φαίη Σκορδά: Εκνευρισμένη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο! Τον άδειασε στον «αέρα» του Πρωινού! (Βίντεο)

Η Φαίη Σκορδά εκνευρίστηκε με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, τον οποίο και άδειασε στον «αέρα» της εκπομπής της στον ΑΝΤ1, το Πρωινό!

Η παρουσιάστρια ήταν έξαλλη με τη στάση του.

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ενημέρωσε πως ο Βασάλος αν και είχε συμφωνήσει να έρθει στην εκπομπή για συνέντευξη, τελικά το ακύρωσε: «Έχω αιτηθεί και τον ζητάω συνέχεια από τον Ιανουάριο. Μου έχει πει ότι θέλει, και προσωπικά και μέσα από το κανάλι. Μετά είπε ότι έχει μία συνέντευξη 1η Ιουνίου και δεν θα ήθελε να κάνει κάτι άλλο πριν. Είχαμε πει να έρθει αυτή την εβδομάδα και τελικά με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν γίνεται αυτή την εβδομάδα».

Αυτά τα λόγια του Ουγγαρέζου ήταν η αφορμή για την Φαίη Σκορδά να ξεσπάσει, λέγοντας: «Ωραία, δεν θα έρθει καθόλου. Δεν μπορώ αφού άκουσα δημόσια αυτή την κουβέντα. Δεν είναι σωστό για τους υπόλοιπους καλεσμένους που τιμούν αυτή την εκπομπή. Οφείλω να πω ότι τώρα και να έρθει και να το κάνει δεν θα το παίξω ποτέ. Άμα δεν θέλει κάποιος να έρθει δεν έρχεται».

Δείτε το βίντεο

Φαίη Σκορδά: Δεν φαντάζεστε τι έκανε στην πρώτη εμφάνιση της Μέγκαν και του Χάρι με το μωρό!

Την πρώτη εμφάνιση του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ με το βασιλικό μωρό σχολίασε στην εκπομπή η Φαίη Σκορδά.

Το γεγονός ήταν το κύριο θέμα εχθές και δεν γινόταν να περάσει ασχολίαστο από το Πρωινό.

Αφού προβλήθηκαν τα σχετικά πλάνα, η Φαίη και οι συνεργάτες της έκαναν διάφορα σχόλια.

«Να τους ζήσει και είναι ένα κουκλί. Επικοινωνιακά, το ότι το μωρό το κρατάει ο πρίγκιπας Χάρι και όχι η Μέγκαν Μαρκλ δίνει πολλά συν, στον πρίγκιπα. Δείχνει ότι είναι γλυκός μπαμπάς», την ακούσαμε να λέει.

Τι έκανε όμως η παρουσιάστρια όταν είδε τη φωτογραφία τους;