Κάτια Ζυγούλη: Η φωτογραφία που δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο!

Αντέχετε να την δείτε; Είναι κούκλα!

Κάτια Ζυγούλη: Η φωτογραφία που δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο!

Τον πραγματικό της πρόσωπο χωρίς ίχνος μακιγιάζ μας έδειξε η Κάτια Ζυγούλη και πάθαμε πλάκα.

Είναι από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz και το απέδειξε με αυτό τον τρόπο.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η σύζυγός του Σάκη Ρουβά, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια πολύ εντυπωσιακή φωτογραφία της, με την ίδια να ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπο της.

Η Κάτια Ζυγούλα, ακόμη και μετά από 4 παιδιά και κούραση τόσο από τις επαγγελματικές όσο και τις οικογενιακές υποχρεώσεις, παραμένει κούκλα.

Κάτια Ζυγούλη: Η ανάρτηση φωτιά για τον χωρισμό από τον Σάκη Ρουβά!

Και όμως η Κάτια Ζυγούλη έκανε μια ανάρτηση φωτιά για τον χωρισμό από τον Σάκη Ρουβά!

Τις τελευταίες μέρες, δεν λένε να κοπάσουν τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι το ζευγάρι περνάει κρίση στην σχέση και τον γάμο του, αν και εμείς σας έχουμε πολλάκις αποκαλύψει τι πραγματικά ισχύει!

Το βράδυ της Κυριακής, η Κάτια, έκανε μια ανάρτηση φωτιά στο Instagram για τον χωρισμό! «Καλή Ανάσταση» έγραψε στην φωτογραφία θέλοντας να αποδείξει ότι η σιωπή, είναι χρυσός! Πάντως ο Σάκης Ρουβάς, δεν της έκανε καρδούλα! Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Η ανάρτηση της Κάτιας Ζυγούλη για τον χωρισμό από τον Σάκη Ρουβά

Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Φωτογραφίες ντοκουμέντο αποκαλύπτουν την αλήθεια για τον χωρισμό!

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, σε φωτογραφίες ντοκουμέντο που αποκαλύπτουν την αλήθεια για τον χωρισμό τους!

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του Σάκη Ρουβά, την Κέρκυρα, αποφάσισαν να περάσουν το Πάσχα, ο τραγουδιστής με την σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη και τα παιδιά τους, βάζοντας για μια ακόμα φορά τέλος στις φήμες!


Ο Σάκης έχει πάντα στην καρδιά του την Κέρκυρα όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε αλλά και την οικογένειά του, η οποία αποτελεί την πρώτη του προτεραιότητα! Μάλιστα εμείς από χτες σας ενημερώσαμε ότι τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν και τους θέλουν ένα βήμα πριν το διαζύγιο, είναι 100% ψευδή!


Δείτε τις φωτογραφίες του ζευγαριού στο νησί:

Ο Σάκης Ρουβάς με τον γιο τουΟ Σάκης Ρουβάς, η Κάτια Ζυγούλη και ο γιος τους σε διακοπές το Πάσχα

Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Στον δικηγόρο για το διαζύγιο! Ραγδαίες εξελίξεις....

Και όμως ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη είναι ήδη στον δικηγόρο για το διαζύγιό τους! Έχουμε ραγδαίες εξελίξεις και όλο το ρεπορτάζ στο Vanda's blog!


Το ζευγάρι, αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα και όλες οι λεπτομέρειες είναι παραπάνω από καυτές!


Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε ότι παρά τα όσα ακούγονται, Σάκης και Κάτια δεν χωρίζουν! Είναι μαζί, πολύ αγαπημένοι αλλά και πολύ ενοχλημένοι με τις φήμες! Ανυπόστατα δημοσιεύματα τους θέλουν χωρισμένους και οι ίδιοι αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους!


Τι εννοώ; Αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog αναφέρουν πως Σάκης και Κάτια επισκέφτηκαν δικηγορικό γραφείο για να δουν τι μπορούν να κάνουν και πώς να κινηθούν νομικά ώστε να λήξει όλο αυτό το «σήριαλ» που έχει ξεκινήσει! «Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη είναι έξαλλοι, και ειδικά γιατί τα παιδιά τους έχουν φτάσει σε μια ηλικία που καταλαβαίνουν τα πάντα, οπότε θέλουν να κλείσει αυτός ο φαύλος κύκλος που έχει ανοίξει μια και καλή! Τα παιδιά θα επιστρέψουν στο σχολείο μετά το Πάσχα και σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να ταράζονται άλλο... » μου ανέφερε πηγή πολύ κοντά στο ζευγάρι και μεταξύ μας, δεν έχουν και άδικο....

Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Χωρίζουν ή όχι; Η φωτογραφία που αποκαλύπτει την αλήθεια....

Τελικά, ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη, χωρίζουν ή όχι; Μια φωτογραφία αποκαλύπτει την αλήθεια!


Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια στην ελληνική showbiz και αυτό κανείς δεν μπορεί να το αρνηθεί!

Οι δυο τους έχουν αποκτήσει μαζί, τέσσερα παιδιά και ο Σάκης Ρουβάς, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να εκφράσει δημόσια την αγάπη του προς την σύζυγό του, Κάτια Ζυγούλη!

Έτσι λοιπόν, με μία φωτογραφία που κρατάει το χέρι της σφιχτά, έγραψε στην λεζάντα τους στίχους από το επιτυχημένο του τραγούδι «Μια ζωή μαζί».....

«Θα ´μαι μια ζωή δίπλα σου εγώ.. Off we go». Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Η ανάρτηση που έκανε ο Σάκης Ρουβάς για την Κάτια Ζυγούλη και τον χωρισμό

Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Όλη η αλήθεια για το διαζύγιο του ζευγαριού!

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση ότι ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη χωρίζουν! Το αγαπημένο ζευγάρι, φημολογείται ότι παίρνει διαζύγιο και εγώ στο Vanda's blog σας έχω όλο το παρασκήνιο!


«Πέφτουν τίτλοι τέλους, είναι οριστικό» άκουσα με τα ίδια μου τα αυτιά -που ξέρετε πως τα πιάνουν όλα- και αποφάσισα να ψάξω το θέμα από όλες τις πλευρές!


Φυσικά, για όλα όσα θα σας πω έχω στοιχεία και αποδείξεις! Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς, όπως και όλα τα ζευγάρια άλλωστε, πέρασαν μια κρίση! Λίγο η καθημερινή τριβή, λίγο τα παιδιά, λίγο το άγχος της δουλειάς... ε δεν ήθελε και πολύ!


Υπήρξαν λοιπόν μέρες με ένταση και πολύ στρες! Το στρες, φυσικά, φέρνει και καβγάδες οι οποίοι όντως υπήρξαν όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr! Ωστόσο, και κρατήστε το αυτό που σας λέω,το ζευγάρι παρά τα όσα ακούγονται δεν χωρίζει! Ούτε οι φήμες για διαζύγιο ευσταθούν ούτε τίποτα από αυτά!

Πώς θα μπορούσαν άλλωστε να έχουν χωρίσει, λίγο μετά τον γάμο τους που έγραψε ιστορία;


«Είναι πολύ ερωτευμένοι, αγαπημένοι και διανύουν την καλύτερή τους φάση! Δεν ασχολούνται με κακεντρέχιες και τα όσα ακούγονται δεν τους αφορούν» ανέφερε στο Vanda's blog πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού και έβαλε ταφόπλακα στις φήμες! Όχι τίποτα άλλο, να σκάσουν και οι εχθροί τους! Γιατί οι φήμες, αγαπημένοι μου, δεν βγαίνουν τυχαία!

Ο λαμπερός γάμος του ζευγαριού που σφράγισε έναν μεγάλο έρωτα

Ο γάμος του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη έχει γίνει μεγάλο θέμα συζήτησης αφού όσοι δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν θέλουν να μάθουν τα πάντα.

Το ζευγάρι ωστόσο θέλησε να στολίσει τον γάμο απλά, θυμίζοντας όμως ιστορία παραμυθιού. Οι μουσικοί και η ορχήστρα ήταν το κερασάκι στην τούρτα πια όμως ήταν η τούρτα; Οι νεόνυμφοι επέλεξαν μια πενταώροφη λευκή τούρτα η οποία έφτανε το 1.70 σε ύψος για να κόψουν σύμφωνα με τα ελληνικά έθιμα.



Ο ανθοστολισμός στην χώρο δεξίωσης ήταν απλό με λευκά λουλούδια και χρυσά βάζα σε μια απόλυτα minimal διακόσμηση.

katia-zigouli-sakis-rouvas-xorizoun

katia-zigouli-sakis-rouvas-xorizoun


katia-zigouli-sakis-rouvas-xorizoun

katia-zigouli-sakis-rouvas-xorizoun