Δήλωση - αποκάλυψη! «Όλοι γνωρίζουμε ότι τα έχεις με τον Γιάννη Λάτσιο»!

Για ποια χτυπάει η καμπάνα;

Δήλωση - αποκάλυψη! «Όλοι γνωρίζουμε ότι τα έχεις με τον Γιάννη Λάτσιο»!

Απίστευτες δηλώσεις έγινα σήμερα στο DOT με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου να λέει στην καλεσμένη της πως, Όλοι γνωρίζουμε ότι τα έχεις με τον Γιάννη Λάτσιο»!.

Σε ποια όμως απευθυνόταν η παρουσιάστρια;

Η Κατερίνα Γκαγκάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή και μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στις φήμες που την ήθελαν να βρίσκεται σε σχέση με τον Γιάννη Λάτσιο.

η Νάνσυ Ζαμπέτογλου της είπε γελώντας: «Εξάλλου όλοι γνωρίζουμε ότι τα έχεις με τον Γιάννη Λάτσιο»! «Αλίμονο! Όλη η Ελλάδα άλλωστε!», απάντησε εκείνη. «Ας το πούμε επιτέλους δημόσια!», συνέχισε χαριτολογώντας η Νάνσυ.

Σοβαρεύοντας την κουβέντα, η Κατερίνα Γκαγκάκη ανέφερε: «Αυτό για κάποιο καιρό με ενοχλούσε πάρα πολύ και ενοχλούσε και τους άντρες με τους οποίους ήμουνα. Ξέρω πώς βγήκε αυτή η φήμη αλλά δεν είναι της παρούσης. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα. Ο Γιάννης Λάτσιος έχει πάει σε άνθρωπο με τον οποίο ήμουν ζευγάρι και του έχει δώσει τον λόγο του ότι δεν ισχύει η φήμη. Το θέμα είναι ότι ο άλλος άνθρωπος ήρθε μετά και μου είπε «Έστειλες τον φίλο σου να μου πει ψέματα». Τώρα είμαι μόνη μου. Πριν από 2-3 μήνες κάτι προσπαθούσα αλλά…».

Γιάννης Λάτσιος: Πήρε τον γιο του και έφυγε για εξωτερικό! Πώς αντέδρασε η Μενεγάκη;

Ο Γιάννης Λάτσιος πήρε τον γιο του, Άγγελο και έφυγαν για το εξωτερικό!


Ο 16χρονος Άγγελος λατρεύει να ταξιδεύει με τον πατέρα του και το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε οι δυο τους πήγαν στην Πράγα! Διαβάστε παρακάτω...

Ο Άγγελος Λάτσιος δημοσίευσε δύο φωτογραφίες με τοπία από την Πράγα, ενώ ο Γιάννης Λάτσιος αποκάλυψε πως είναι με τον γιο του στον εξωτερικό ποστάροντας μία δική του φωτογραφία και μία του γιου του από το ολιγοήμερο ταξίδι τους! Ο Άγγελος έχει μεγάλη αδυναμία στον πατέρα του και μάλιστα, εδώ και λίγο καιρό μένει μαζί του και όχι μαζί με την Ελένη! Η ίδια, προσπαθεί να διαχειριστεί το θέμα με ψυχραιμία αλλά το παρασκήνιο τρέχει.... Δείτε φωτογραφίες από το ταξίδι τους:

latsios3

latsios6