Ελληνίδα τραγουδίστρια έχει σχέση με.... Σεΐχη; Όλη η αλήθεια και η πρώτη δημόσια εμφάνιση!

Άκρως γοητευτικός! Χτύπησε τζακ ποτ!

Ελληνίδα τραγουδίστρια έχει σχέση με.... Σεΐχη; Όλη η αλήθεια και η πρώτη δημόσια εμφάνιση!

Και όμως, διαβάζετε σωστά και Ελληνίδα τραγουδίστρια έχει σχέση με.... Σεΐχη, περίπου! Εμείς μάλιστα, έχουμε και την πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού!

Η γνωστή τραγουδίστρια, έπειτα από φήμες που την ήθελαν να έχει σχέση με Σεΐχη από το Μπαχρέιν, είχε ξεκαθαρίσει στους δημοσιογράφους ότι δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, αν και κυκλοφορεί με κούκλο που κατάγεται από εκεί!

Σύμφωνα με το περιοδικό Gala, η Θωμαΐς Απέργη μιλά με πολύ ενθουσιασμό στους φίλους της για τον Ρασίχ, με τον οποίο μάλιστα συγκατοικούν στην περιοχή της Γλυφάδας.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων, με εκείνον να περιμένει υπομονετικά την όμορφη τραγουδίστρια να κάνει τις αγορές της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μάλιστα, το ζευγάρι ζήτησε να αποσταλούν τα πράγματα σπίτι τους, ώστε να συνεχίσουν τη βόλτα τους χωρίς περιττά βάρη.

Έτσι, συνέχισαν στο γνωστό εμπορικό κέντρο, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Ο σύντροφος της Θωμαΐς Απέργη
Η Θωμαΐς Απέργη και η σχέση της

Γάμος έκπληξη στην ελληνική showbiz! Γνωστή τραγουδίστρια ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Μετά από ακόμη μια celebrity που παντρεύεται, τα σκαλιά της εκκλησίας ανεβαίνει γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια και το αποκάλυψε μπροστά στις κάμερες.

Ο σύντροφος της, της έκανε πρόταση γάμου στα γενέθλια της σε ταξίδι που πραγματοποίησαν.

undefined

Ο λόγος για την Κρυσταλλία Ρήγα, η οποία έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του αγαπημένου της Δημήτρη Πλατανιά.

«Γενέθλια και πρόταση γάμου έγιναν μαζί. Είμαστε καλά και βγαίνει προς τα έξω, ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Είμαστε μαζί έξι χρόνια. Εντάξει κάποια στιγμή έπρεπε να γίνει πρόταση γάμου και άργησε. Θα γίνει πολύ σύντομα ο γάμος. Θα το κάνω την καλύτερη εποχή. Όλα τα έχω βρει, νυφικά, κουμπάροι, είναι κλεισμένα όλα. Σε νησί θα γίνει ο γάμος.», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή Happy Day.