Περήφανος σύζυγος ο Λευτέρης Σουλτάτος! Η βέρα στο δεξί και η τρυφερή ανάρτηση!

Δίνει τα πάντα για την γυναίκα της ζωής του...

Περήφανος σύζυγος ο Λευτέρης Σουλτάτος! Η βέρα στο δεξί και η τρυφερή ανάρτηση!

Περήφανος σύζυγος είναι πλέον ο Λευτέρης Σουλτάτος και φοράει και εκείνος, όπως και η Βάσω Λασκαράκη την βέρα του στο δεξί!

Το ερωτευμένο ζευγάρι, κόντρα στις προβλέψεις έκανε την έκπληξη και παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα, στην Κρήτη πριν από λίγες ημέρες!

Την αποκάλυψη μάλιστα έκανε η ίδια η Βάσω Λασκαράκη, στο Instagram!

Ο Λευτέρης Σουλτάτος, μέσα από ένα Instastory που δημοσίευσε ποζάρει φανερά ευδιάθετος στο πλευρό στενού του φίλου και στο δεξί του χέρι φαίνεται να δεσπόζει η βέρα του στην πιο τρυφερή του ανάρτηση!

Δείτε παρακάτω την σχετική φωτογραφία από το Instagram του Λευτέρη Σουλτάτου:

Ο Λευτέρης Σουλάτος ποζάρει με την βέρα του

Βάσω Λασκαράκη: Έγκυος στο δεύτερο παιδί; Η αποκάλυψη μέσα από το νοσοκομείο!

Έγκυος στο δεύτερο παιδί η Βάσω Λασκαράκη; Η αποκάλυψη ήρθε στα γραφεία του Youweekly.gr, αποκλειστικά, μέσα από το νοσοκομείο!

Τι συνέβη στην ηθοποιό; Θα σας αποκαλύψω τα πάντα μέσα από το Vanda's blog, για το πως κατέληξε στο νοσοκομείο και τι συνέβη τελικά...

Αρχικά, η ηθοποιός με τον αγαπημένος της, πλέον, σύζυγο, Λευτέρη Σουλτάτο, μετά τον κρυφό τους γάμο στην Κρήτη έκαναν το πρώτο τους ταξίδι με προορισμό την Κέρκυρα!

Και... ήταν επεισοδιακό!

Βάσω Λασκαράκη: Έγκυος στο δεύτερο παιδί; Η αποκάλυψη μέσα από το νοσοκομείο!

Σύμφωνα, με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog, η Βάσω είχε ένα λιποθυμικό επεισόδιο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο γιατί ο αγαπημένος της τρόμαξε και ήθελε να βεβαιωθεί ότι όλα είναι καλά!

Εκεί υπεβλήθη στις απαραίτητες εξετάσεις και αποδείχτηκε πως όλα κυλάνε ρολόι. Ωστόσο, πολλοί όταν την είδαν άρχισαν να μιλούν για ζαλάδες περί εγκυμοσύνης και τα σχετικά κάτι που όπως αναφέρουν αποκλειστικές και εγκυρότατες πηγές του Youweekly.gr δεν ισχύει! Απόδειξη αυτού; Εξετάσεις που έκανε μετά την λιποθυμία...

Βάσω Λασκαράκη: Έγκυος στο δεύτερο παιδί; Η αποκάλυψη μέσα από το νοσοκομείο!

Γιατί ναι, έκανε και τέτοιες εξετάσεις, όπως μου μετέφερε άτομο μέσα από το νοσοκομείο... Κάποια καθυστέρηση στα γυναικολογικά της, την τρόμαξε και την έβαλε σε υποψίες και μιας και βρέθηκε στο νοσοκομείο έκανε και αυτή την εξέταση και... ήταν αρνητικό το αποτέλεσμα! Δεν είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί η Βάσω Λασκαράκη... τουλάχιστον όχι ακόμα!