Αθηνά Οικονομάκου: Έγκυος ξανά η ηθοποιός; Η φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα και το μήνυμα!

Η πιο τρυφερή ανάρτησή της!

Αθηνά Οικονομάκου: Έγκυος ξανά η ηθοποιός; Η φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα και το μήνυμα!

Είναι έγκυος ξανά η ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου; Η φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλίτσα και το τρυφερό μήνυμα που προκάλεσε ταραχές!

Η ίδια, το πρωί της Κυριακής ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram στην οποία φαίνεται ξεκάθαρα η φουσκωμένη της κοιλίτσα και τα σχόλια για το αν είναι έγκυος ξανά πήραν φωτιά!

Ωστόσο, αν προσέξετε την λεζάντα θα καταλάβετε αμέσως ότι η Αθηνά ανέβασε φωτογραφία από την πρώτη της εγκυμοσύνη για να ευχηθεί σε όλες τις μανούλες για την γιορτή της μητέρας, όπως έκανε και η Φαίη Σκορδά!

«Happy Mother’s Day
Χρόνια μας πολλά μανούλες
#happymothersday #mommy #mama #mom #BabyMaximos #ontheway #onceuponatime #maternity #maternityphotography» έγραψε η Αθηνά και ξεκαθάρισε το θέμα μια για πάντα! Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Έγκυος ξανά η ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου;

Αθηνά Οικονομάκου: Έγκυος ξανά η ηθοποιός; Όλη η αλήθεια για το μεγάλο μυστικό της!

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση ότι η Αθηνά Οικονομάκου, η αγαπημένη ηθοποιός, είναι έγκυος ξανά, στο δεύτερο παιδί της!


Εγώ στο Vanda's blog του Youweekly.gr σας έχω φυσικά όλο το ρεπορτάζ αλλά και.... παρασκήνιο που κανείς δεν περίμενε!


Η αλήθεια είναι, πως μετά το θέμα μου εχτές για την Δούκισσα Νομικού δεν περίμενα να γράψω τόσο σύντομα για εγκυμοσύνη στην showbiz, αλλά η επικαιρότητα με διέψευσε! Η Αθηνά λοιπόν, ακούστηκε έντονα ότι είναι έγκυος και μάλιστα ότι δεν το έχει δημοσιοποιήσει γιατί φοβάται πολύ ότι κάτι μπορεί να πάει στραβά!


Ωστόσο, αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog αναφέρουν πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει!
«Η Αθηνά δεν είναι έγκυος και μάλιστα ένα δεύτερο παιδάκι δεν είναι στα άμεσα σχέδιά της! Η ίδια, θέλει να αφιερωθεί στον Μάξιμο και στον Φίλιππο και δεν το σκέφτεται καθόλου αυτή την περίοδο! Άλλωστε, μόλις τώρα ξεκίνησε να βρίσκει ξανά τον εαυτό της.... όπως ήταν προ εγκυμοσύνης και είναι πολύ ευτυχισμένη για αυτό!» μου ανέφερε πηγή κοντά στο ζευγάρι οπότε ό,τι ακούτε.... μην το πιστεύετε!

Αθηνά Οικονομάκου: Σε πανικό για το μωρό της! Οι φωνές στη μέση του δρόμου και η παράκληση!

Ο φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε την Αθηνά Οικονομάκου στην Κηφισιά πραγματικά σε έξαλλη κατάσταση!


Η ίδια, έκανε αμέριμνη την βόλτα της με τον μικρό Μάξιμο όμως ένα περιστατικό την τάραξε τόσο, ώστε άρχισε να φωνάζει! Η Αθηνά, είναι μια από τις ηθοποιούς της νέας γενιάς που έχει ξεχωρίσει αρκετά! Έχει ήθος, ταλέντο και κυρίως δουλεύει αρκετά! Φυσικά, οι κόποι της έχουν ανταμειφθεί αφού η ίδια απολαμβάνει την μεγάλη αγάπη του κοινού και το ενδιαφέρον των φωτογράφων.


Όμως, την ώρα που η Αθηνά βόλταρε με τον μικρό Μάξιμο ένας φωτογράφος την πλησίασε τόσο, ώστε η ίδια πανικοβλήθηκε αφού ο μικρός ξεκίνησε να κλαίει! Φυσικά, ένα μωράκι δεν έχει συνηθίσει τα φώτα της δημοσιότητας και δεν είναι εξοικειωμένος με τον φακό!


Έτσι λοιπόν, ο Μάξιμος είδε έναν άγνωστο κύριο πάνω του και δεν μπορούσε να ηρεμήσει! Η Αθηνά πάντα με ευγένεια προσπάθησε να προστατέψει τον μονάκριβο γιο της και ύψωσε τον τόνο της φωνής της! «Σε παρακαλώ, απομακρύνσου» τόνισε και η επιθυμία της έγινε αμέσως σεβαστή, όπως ανέφερε στο Youweekly.gr περαστικός, ο οποίος εκείνη την ώρα, κοντοστάθηκε να δει τι έχει συμβεί στην μέση της Κηφισιάς, καθώς αναγνώρισε την όμορφη ηθοποιό!

Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν!