Έκτακτο: Πέθανε γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος!

Ένας από τους κορυφαίους!

Έκτακτο: Πέθανε γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος!

Πέθανε, σε ηλικία 85 ετών, γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος!

Ο Αργύρης Κουσούρης, μια από τις πιο χαρακτηριστικές «φωνές» της ΕΡΤ, άφησε την τελευταία του πνοή και βύθισε στο πένθος την ελληνική τηλεόραση.

Ο Αργύρης Κουσούρης υπηρέτησε επί 40 χρόνια τη δημόσια ραδιοτηλεόραση. Από τα τέλη της δεκαετίας του 60, υπήρξε δημοσιογράφος μπρος και πίσω από τις κάμερες.

Λίγα χρόνια αργότερα άρχισε να παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο της τότε ΥΕΝΕΔ και μετά της ΕΡΤ2.

Σπούδασε στην Γερμανία και ήταν πολύγλωσσος -μιλούσε τέσσερις γλώσσες- πολυτάλαντος, ζωγράφος με έργα και εκθέσεις, μουσικός και συλλέκτης εγχόρδων οργάνων, πολυταξιδεμένος ήταν αυτό που θα λέγαμε ο ευπατρίδης της δημοσιογραφίας.

Τα τελευταία χρόνια από τότε που αποσύρθηκε από την δημοσιογραφία, υπήρξε αρωγός των νέων παιδιών. Δίδαξε ορθοφωνία, μορφοφωνολογία και ορθό λόγο στο ραδιόφωνο, την τηλεόραση της ΕΡΤ άλλα και στην ΕΣΗΕΑ σε ειδικά σεμινάρια που οργάνωνε η Ένωση Συντακτών.

O Αργύρης Κουσούρης

Η κηδεία του Αργύρη Κουσούρη θα γίνει από το Πρώτο Νεκροταφείο την Τρίτη στις 12.30.

Τέλος εποχής! Νεκρός ο ηθοποιός που σημάδεψε τα παιδικά μας χρόνια!

Δυστυχώς, ο ηθοποιός που σημάδεψε τα παιδικά μας χρόνια, βρέθηκε νεκρός!

Η σειρά «Power Rangers» έχει γράψει την δική της ιστορία στα τηλεοπτικά δρώμενα αλλά τις τελευταίες ώρες, κυκλοφορεί μία είδηση που έχει σκορπίσει θλίψη στους θαυμαστές της.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής South Pacific Pictures, ο Πούα Μαγκασίβα, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Γουέλινγκτον, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες θανάτου του.

Ο Πούα Μαγκασίβα

Μέχρι στιγμής, οι Αρχές, δεν θεωρούν ότι ο θάνατος του 30χρονου ηθοποιού οφείλεται σε κάτι ύποπτο, χωρίς να έχουν δοθεί όμως περαιτέρω λεπτομέρειες στην δημοσιότητα!

Σοκ! Δολοφονήθηκε άγρια γνωστό μοντέλο - «Την κάλυψα με μία κουβέρτα γιατί...»!

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις του δολοφόνου που σκότωσε γνωστό μοντέλο του playboy αφού έκαναν σεξ.

Περιέγραψε με λεπτομέρειες τις τελευταίες στιγμές του και ανατρίχιασε.

Ο 31χρονος Τζόναθαν Χάρις περιέγραψε στο δικαστήριο πώς, αφού έκανε συναινετικό σεξ στο διαμέρισμα της με την 36χρονη που γνώριζε μόνο λίγες ώρες, άρχισαν να τσακώνονται άγρια για τα ναρκωτικά.

undefined

Το μοντέλο όπως είπε ο άνδρας, αρνήθηκε να τον πληρώσει για 28 γραμμάρια κοκαΐνη που της έδωσε1 Έτσι την έσυρε στην κρεβατοκάμαρα, όπου άρχισε να τη χτυπά με μανία και πρόσωπό της παραμορφώθηκε και γέμισε αίματα. Όταν η ίδια προσπάθησε να τηλεφωνήσει στην αστυνομία, εκείνος την στραγγάλισε.

«Πανικοβλήθηκα, ήμουν φοβισμένος, δεν ήξερα τι να κάνω», είπε ο 31χρονος που, αν κριθεί ένοχος κινδυνεύει με ισόβια.