Έδωσε ρέστα η Ναταλία Γερμανού! Τα επικά σχόλια για την "άβαφη" Ιωάννα Μπέλλα! (Βίντεο)

Αδιανόητο, ακόμη και άβαφη είναι... βαμμένη!

Έδωσε ρέστα η Ναταλία Γερμανού! Τα επικά σχόλια για την

Έδωσε ρέστα η Ναταλία Γερμανού στην σημερινή της εκπομπής! Έκανε επικά σχόλια για την "άβαφη" Ιωάννα Μπέλλα στο It's show time.

Η miss Hellas 2018, βρέθηκε καλεσμένη του Νίκου Κοκλώνη και είχε σαν challenge να την ξεβάψει on air.

Η Ναταλία Γερμανού πρόβαλλε το συγκεκριμένο απόσπασμα και έκανε επικά σχόλια:

«Το προηγούμενο Σάββατο το ομολογώ, η εκπομπή του Νίκου Κοκλώνη, ήταν η ένοχη απόλαυσή μου. Δεν έχασα δευτερόλεπτο, είδα μέχρι και τις διαφημίσεις… Όταν είπε ο Νίκος ότι τώρα θα έρθει η Ιωάννα Μπέλλακαι θα την ξεβάψουμε on air… Βγαίνει η Ιωάννα και ήταν τόσο βαμμένη που νόμιζα ότι κάποιος της κάνει φάρσα, ήταν υπερβολικά βαμμένη, όταν λοιπόν αφαίρεσε το πολύ μακιγιάζ έμεινε το κανονικό… Είναι όμως τόσο όμορφη κοπέλα και μικρή που πραγματικά και άβαφη θα μπορούσε να βγεί…».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

"Κάγκελο" η Ναταλία Γερμανού με την Βάνα Μπάρμπα! «Να πάρω ένα πι όπου το βρω πρόχειρο και να...»!

Κάγκελο έμεινε η Ναταλία Γερμανού με τις δηλώσεις Βάνας Μπάρμπα και είπε πως νιώθει την ανάγκη να πάριε ένα πι όπου το βρει πρόχειρο.

Γιατί όμως, το είπε αυτό η παρουσιάστρια του Alpha;

Η Βάνα Μπάρμπα, καλεσμένη στην εκπομπή «Οδηγός καλής ζωής», μεταξύ άλλων είπε: «Μετά τα 50, οι γυναίκες που έχουν φύγει τα παιδιά τους, έχουν εγκαταλειφθεί από τους συζύγους τους, η μοναξιά τους είναι τραγική. Οι γυναίκες 50+ στην Ελλάδα είναι τόσο αβοήθητες, τόσο μόνες, χωρίς δράσεις, είναι τρομερό! Και πραγματικά πρέπει να κάνουμε κάτι να τους σηκώσουμε αυτούς τους ανθρώπους από τον καναπέ. Εκεί είναι ο εθελοντισμός, εκεί είναι οι δράσεις, εκεί είναι η ζωή».

Μετά την προβολή του συγκεκριμένου αποσπάσματος, η Ναταλία Γερμανου σοκαρισμένη με αυτά που άκουσε της απάντησε λέγοντας: «Νιώθω μια βαθιά ανάγκη να πάρω ένα πι όπου το βρω πρόχειρο και αργά αργά να προχωρήσω μέχρι το πλησιέστερο ΚΑΠΗ. Βάνα! Βάνα μου τι έχεις πάθει; Ξεχνάς! Θα πω ότι ξεχνάς! Οι γυναίκες στα 50 πρέπει να κάνουν όλες μαζί εθελοντισμούς και να μαζεύονται σε κέντρα για να αντιμετωπίσουν τη μοναξιά τους; Για τα 50 μιλάμε, όχι για τα 86. Καλέ τι έπαθε»;

Σοκαρισμένη η Ναταλία Γερμανού: Καλεσμένος πήγε χωρίς εσώρουχο στην εκπομπή της!

Η Ναταλία Γερμανού έπαθε σοκ όταν έμαθε πως ο καλεσμένος που είχε στην εκπομπή της στον Alpha ήταν χωρίς εσώρουχο!

Η αποκάλυψη ήρθε στον «αέρα» του «Καλύτερα δε γίνεται»!

O λόγος για τον ηθοποιό Θεοχάρη Ιωαννίδη ο οποίος είπε αρχικά: «Από μικρό παιδί προσπαθούσε η μαμά μου για λόγους υγιεινής να μου βάλει βρακάκι. Έκλαιγα όλη μέρα. Δεν μπορώ! Δεν μπορώ να περπατήσω. Δεν μπορώ ρε παιδί μου».

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια τον ρώτησε: «Τώρα αυτή τη στιγμή που μιλάμε;» για να έρθει η απάντηση-βόμβα: «Όχι, δεν φοράω. Ήρθα ελεύθερη ψυχή»! Ξέρατε γιατί η Ναταλία δεν μοιράζεται φωτογραφίες με τους συντρόφους της;

Σοκαρισμένη η Ναταλία Γερμανού: Καλεσμένος πήγε χωρίς εσώρουχο στην εκπομπή της!