Αντώνης Ρέμος: Το αστρονομικό ποσό που κέρδισε μέσα σε μια νύχτα!

Μιλάμε για πολλά λεφτά!

Αντώνης Ρέμος: Το αστρονομικό ποσό που κέρδισε μέσα σε μια νύχτα!

Πλουσιότερος κατά πενταψήφιο αριθμό ευρώ έγινε ο Αντώνης Ρέμος. Μέσα σε μια νύχτα ο τραγουδιστής κέρδισε ένα αστρονομικό ποσό.

Ο Αντώνης Ρέμος κατέλαβε την τρίτη θέση και κέρδισε ένα υπέρογκο ποσό.

Ο τραγουδιστής συμμετείχε σε ευρωπαϊκό τουρνουά πόκερ, όπου κατέλαβε την τρίτη θέση ανάμεσα σε 256 συμμετέχοντες, όπως χαρακτηριστικά γράφτηκε στο περιοδικό Gala και κέρδισε 60.000 ευρώ.

Αντώνης Ρέμος: Το αστρονομικό ποσό που κέρδισε μέσα σε μια νύχτα!

Η είδηση αυτή σχολιάστηκε από τον Νίκο Γεωργιάδη και τον Πέτρο Κωστόπουλο στην εκπομπή «Όλα λάθος» στο Open tv, όπου αποκάλυψαν πως κέρδισε συγκεκριμένα 60.490 ευρώ.

Αντώνης Ρέμος: "Βελούδινο διαζύγιο" για τον τραγουδιστή! Αποκλειστικό ρεπορτάζ...

Αποκλειστικό ρεπορτάζ φωτιά έφτασε στα γραφεία του Youweekly.gr για τον Αντώνη Ρέμο! Είναι οριστικό! "Βελούδινο διαζύγιο" για τον τραγουδιστή και... συνεργάτη του!

Όλα όσα συνέβησαν στη ζωή του Αντώνη Ρέμου τον τελευταίο καιρό θα σας αποκαλύψω μέσα από το Vanda's blog!

Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες ο Ρέμος σταματάει την συνεργασία του με τον Παπαθεοχάρη και για την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη.

Μεταξύ του επιχειρηματία και του καλλιτέχνη έγινε μια συζήτηση και διέκοψαν για την ώρα την μεταξύ τους συνεργασία...

Ο Αντώνης Ρέμος θα παραμείνει τον φετινό χειμώνα στην συμπρωτεύουσα και μετά τον Ιανουάριο ενδέχεται να ξανά κατέβει στην Αθήνα, όπως αναφέρουν οι πηγές μου!

Αιτία του "βελούδινου διαζυγίου" του με τον επί χρόνια συνεργάτη του αλλά και επιστήθιο φίλο του, Γιάννη Παπαθεοχάρη, ήταν ότι ο καλλιτέχνης ήθελε να ηρεμήσει και να δοκιμάσει τον εαυτό του και σε έναν άλλον χώρο πολύ μικρότερο που κατά την δική του άποψη του ταιριάζει περισσότερο!

Αντώνης Ρέμος: Τι συμβαίνει με την δεύτερη εγκυμοσύνη της γυναίκας του, Υβόννης;

Δυστυχώς τα νέα δεν είναι αυτά που περιμέναμε με χαρά για τον τραγουδιστή, Αντώνη Ρέμο!

Τι συνέβη με την γυναίκα της ζωής του, Υβόννη Μπόσνιακ;

Μόλις εχθές σας αποκάλυψα μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog, πως σύμφωνα με τις τελευταίες εμφανίσεις της Υβόννης και το "φουσκωματάκι" στην κοιλιά της, φημολογούνταν πως ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο τον δεύτερο καρπό του έρωτά της με τον Αντώνη.

Αντώνης Ρέμος:

Όμως, μετά από εξονυχιστικό ρεπορτάζ κι αφού κατάφερα να έρθω σε επαφή με πολύ κοντινό άνθρωπο από το περιβάλλον του ζευγαριού, ξέρω την αλήθεια και θα την μοιραστώ εννοείται μαζί σας, στο Vanda's blog.

Η αλήθεια, λοιπόν, είναι πως η Υβόννη, δεν είναι έγκυος!

Αντώνης Ρέμος:

Η σχεδιάστρια και πρώην μοντέλο δεν θα φέρει στον κόσμο, τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον, το δεύτερο καρπό του μεγάλου τους έρωτα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μου έδωσε το άτομο από το κοντινό τους περιβάλλον, η Υβόννη απλά.. έχει πάρει λίγα παραπάνω κιλάκια, που όμως της πάνε πολύ, αφού άλλωστε είναι μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα! Ωστόσο, ο τραγουδιστής είναι θετικός στον ερχομό κι άλλου παιδιού...