Αλέξης Γεωργούλης: Έζησε τον τρόμο! «Με παρακολουθούσε καθημερινά! Ήξερε τι έκανα κάθε ημέρα...»!

Η σοκαριστική εξομολόγηση για τα όσα έζησε!

Αλέξης Γεωργούλης: Έζησε τον τρόμο! «Με παρακολουθούσε καθημερινά! Ήξερε τι έκανα κάθε ημέρα...»!

Τον τρόμο που έζησε εξομολογήθηκε ο Αλέξης Γεωργούλης, όταν φανατική θαυμάστρια τον παρακολουθούσε καθημερινά.

Ο ηθοποιός το απόγευμα της Κυριακής βρέθηκέ στην εκπομπή Dot. και μεταξύ άλλων έκανε μια απίστευτη αποκάλυψη.

Μίλησε για τη στιγμή εκείνη που τον έκανε να νιώσει ανασφάλεια όταν διαπίστωσε πως μια φανατική του θαυμάστρια τον παρακολουθούσε καθημερινά.

«Μου είχε έρθει ένα χοντρό βιβλίο και νόμιζα ότι όντως είναι βιβλίο, ήταν τυλιγμένο και το είχα αφήσει, κάποια στιγμή το άνοιξα να δω τι είναι και ήταν ένα τύπου ημερολόγιο και είχε φωτογραφίες από περιοδικά και έγραφε τι έκανα κάθε μέρα. Με παρακολουθούσε καθημερινά», είπε.

Και συνέχισε: «Μου δημιούργησε μια ανασφάλεια ότι ένας άνθρωπος με παρακολουθούσε καθημερινά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ήταν ολόκληρο βιβλίο. Δεν ξέρω, μπορεί ακόμη να με παρακολουθεί».

Αλέξης Γεωργούλης: Ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας;

Ο Αλέξης Γεωργούλης απάντησε για το αν σκοπεύει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, καθώς ο ίδιος θα ήθελε να κάνει οικογένεια!

Ο γοητευτικός ηθοποιός τα είπε όλα!

«Δεν είμαι κατά του γάμου, αλλά αν δεν υπάρξει το κατάλληλο άτομο, δεν καίγομαι κιόλας να το κάνω. Με ενδιαφέρει η οικογένεια, δεν το αποκλείω αλλά δεν το κυνηγάω κιόλας. Είναι καλό ο κάθε άνθρωπος να δημιουργεί οικογένεια, αλλά αν δεν έχει βάλει την ζωή σου σε μια σειρά ώστε να υποστηρίξει κάτι τέτοιο, καλύτερα ας μην το κάνει», ήταν η απάντηση του Γεωργούλη στην ερώτηση για το αν σκοπεύει να παντρευτεί.

Αντιμετώπισες πρόβλημα λόγω απόστασης στις σχέσεις σου;

Ναι μεγάλο και δεν το περίμενα. Στην αρχή αυτές οι εναλλαγές μου άρεσαν πολύ, όμως στην συνέχεια ένιωσα πολύ μόνος, ότι δεν υπάρχει κάποιος στον κόσμο που να είναι πραγματικά δίπλα μου.

Ένιωσες ποτέ άβολα με κάποια θαυμάστρια;

"Κάτι που με προβλημάτισε σε σχέση με θαυμάστρια ήταν το εξής: Μου ήρθε κάποια στιγμή ένα δώρο ανώνυμο στο καμαρίνι, ήταν ένα ημερολόγιο το οποίο μέσα έγραφε κάθε στιγμή που πέρασα τις προηγούμενες ήμερες, που ήμουν, με ποιον και τι έκανα. Και τότε νιώθεις κάπως σαν να σε παρακολουθούν… Επίσης μια φορά στα καμαρίνια μια κοπέλα είχε κρυφτεί μέσα στην ντουλάπα, μέχρι να τελειώσω την παράσταση χωρίς να ξέρω ότι είναι εκεί και με παρακολουθεί… Ήταν και αυτό λίγο αγριευτικό." είπε στο onlarissa ο ηθοποιός.

Θυμάστε το καυτό φιλί στο στόμα που είχε δώσει με τη Βίκη Σταυροπούλου, ρίχνοντας το instagram;