Γιώργος Χρανιώτης: Η απίστευτη αποκάλυψη για το Survivor που μας άφησε "κάγκελο"!

Αδιανόητο αυτό που είπε!

Γιώργος Χρανιώτης: Η απίστευτη αποκάλυψη για το Survivor που μας άφησε

Μια απίστευτη αποκάλυψη για τον καιρό που ήταν στο Survivor έκανε ο Γιώργος Χρανιώτης και μας άφησε "κάγκελο" στην κυριολεξία.

Ο ηθοποιός ο οποίος είναι πρώην παίκτης μετά από ερώτηση αναφέρθηκε στα όσα έζησε στο παιχνίδι.

Ο Γιώργος Χρανιώτης βρέθηκε καλεσμένη στην Ναταλία Γερμανού η οποία τον ρώτησε ««Όταν ήσουν στο Survivor ικανοποίησες τις σεξουαλικές σου ορμές;», «Μόνος μου; Εννοείς;», απάντησε ο ηθοποιός.

«Ναι, μόνος μου! Κάποια στιγμή είχαμε φάει κρέας και μάλλον το αίμα κάτι έκανε στον οργανισμό μου και ξύπνησαν διάφορα… ένστικτα, αναμνήσεις», «Που;», ήταν η επόμενη ερώτηση, «Σε κάποιον φοίνικα», απάντησε ο ίδιος

Γιώργος Χρανιώτης - Γεωργία Αβασκαντήρα: Ευχάριστα νέα για το ζευγάρι! Έτοιμοι να γίνουν γονείς!

Τα πιο ευχάριστα νέα για τον Γιώργο Χρανιώτη και την σύντροφό του, Γεωργία Αβασκαντήρα!

Οι δυο τους είναι έτοιμοι να φέρουν στον κόσμο τον πρώτο καρπό του ερωτά τους! Διαβάστε παρακάτω...

Για την ακρίβεια, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real News, άνθρωποι από τον στενό κύκλο του ζευγαριού αποκάλυψαν στην εφημερίδα πως η Γεωργία και ο Γιώργος θεωρούν ότι η δημιουργία της οικογένειας θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους!

Ένα παιδί είναι στην λίστα με τις προτεραιότητές τους αυτή την στιγμή και μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που συμβουλεύονται ζευγάρια που έχουν γίνει ήδη γονείς.

Όσοι γνωρίζουν καλά τον Γιώργο δηλώνουν βέβαιοι ότι θα γίνει πολύ καλός γονιός κάτι που ισχύει φυσικά και για την Γεωργία.

Όλη η αλήθεια για το γάμο Χρανιώτη - Αβασκαντήρα! Το κράξιμο, η παραπληροφόρηση και η διάψευση!

Στον Πάνορμο της Τήνου παντρεύτηκαν ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα το Σάββατο και όπως ήταν φυσικό ο γάμος τους συζητήθηκε πολύ!


Σήμερα το πρωί στην εκπομπή της Φαίη Σκορδά αναφέρθηκαν στην είδηση του γάμου αλλά το ρεπορτάζ τους δεν ήταν και πολύ... έγκυρο όπως αποδείχθηκε!

Συγκεκριμένα αναφερόμενοι στο ζευγάρι είπαν πως η νύφη είναι 23 ετών και ο δημοφιλής ηθοποιός 46-47, ενώ στο ρεπορτάζ τονίστηκε πως το ζευγάρι επέλεξε να παντρευτεί στην Τήνο καθώς είναι το μέρος που γνωρίστηκαν, και από τους τρείς κουμπάρους οι δημοσιογράφοι της εκπομπής ανέφεραν μόνο τον Γιώργο Πυρπασόπουλο, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν υπήρχαν άλλοι!

Ο Γιώργος Χρανιώτης και η σύντροφός του Γεωργία Αβασκαντήρα είναι έτοιμοι να γίνουν γονείςΟ Γιώργος Χρανιώτης και η σύντροφός του Γεωργία Αβασκαντήρα είναι έτοιμοι να γίνουν γονείς