Κώστας Κοκκινάκης: Όπλα και ναρκωτικά βρέθηκα μέσα στο αυτοκίνητο του! Τι απάντησε ο ίδιος;

Τι λέει η ανακοίνωση της αστυνομίας;

Κώστας Κοκκινάκης: Όπλα και ναρκωτικά βρέθηκα μέσα στο αυτοκίνητο του! Τι απάντησε ο ίδιος;

Όπλα και ναρκωτικά βρέθηκαν μέσα στο αυτοκίνητο του Κώστα Κοκκινάκη το οποίο είχε κλαπεί. Τι απάντησε ο ίδιος στις αποκαλύψεις;

Στη σύλληψη δύο ανδρών προχώρησαν οι αστυνομικοί οι οποίοι, έπειτα από έρευνες, διαπίστωσαν πως ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου είναι ο Πολίστας.

Το δελτίο Τύπου της αστυνομίας:

"Συνελήφθησαν, βραδινές ώρες της 6-5-2019 στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), δύο αλλοδαποί, ηλικίας 30 και 37 ετών για κλοπή, απείθεια και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι δράστες επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο στην οδό Πατησίων, αρνήθηκαν να σταματήσουν σε σήμα αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ για έλεγχο, ανέπτυξαν ταχύτητα προσπαθώντας να διαφύγουν, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη και τελικά να ακινητοποιηθούν.

Στην κατοχή του 30χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

πιστόλι με φυσίγγιο στη θαλάμη και γεμιστήρα με 12 φυσίγγια

περίστροφο με 6 φυσίγγια εντός του βυκίου

18 φυσίγγια

Στην κατοχή του 37χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

ποσότητα κοκαΐνης βάρους 5 γραμμαρίων

μαχαίρι

Από την περαιτέρω έρευνα που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 37χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή κάθειρξης 20 ετών, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής. Επιπλέον, εξακριβώθηκε ότι το Ι.Χ. αυτοκίνητο που επέβαιναν ήταν κλεμμένο, ενώ ο 30χρονος αλλοδαπός στερείτο εγγράφων παραμονής στη χώρα μας".

Ο Κώστας Κοκκινάκης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram απάντησε στα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες.

«Σε ποιον κλέφτη να πεις ότι μου το έχουν πάρει 2 φορές και βρέθηκε το αυτοκίνητο και στις 2!! Με αυτό τον τρόπο αποκάλυψε πως το αυτοκίνητό του έχει κλαπεί δύο φορές και το γεγονός πως βρέθηκε και τις δύο εντυπωσίασε και τον ίδιο», μεταξύ άλλων.

Κώστας Κοκκινάκης αυτοκίνητο

Δύσκολες ώρες για Έλληνα παρουσιαστή: Του έκλεψαν το αμάξι! - «Ρε κερατά που το πήρες...» (βίντεο)

Ο γνωστός Έλληνας παρουσιαστής περνάει δύσκολες ώρες μετά την κλοπή του αυτοκινήτου του, δίνοντας και... ευχή στον κλέφτη αποκαλώντας τον «κερατά»!

Ο παρουσιαστής το είπε στον αέρα της εκπομπής του! Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο οποίος όταν επέστρεψε από το Παρίσι είδε το αυτοκίνητό του να λείπει!

Ο Ουγγαρέζος με αφορμή ένα θέμα για τον Γιώργο Αγγελόπουλο στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, έκανε την αποκάλυψη: «Κοίτα να δεις αυτός έχει δυο αμάξια και ένα Jet Ski και εμείς δεν έχουμε ούτε αμάξι».

undefined

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής έδωσε και μία... ευχή, αστειευόμενος βέβαια, στον κλέφτη: «Ρε κερατά εσύ που μου το πήρες, μα την Παναγία να σου μείνει από βενζίνη και να σε πιάσει και κόψιμο».

Δείτε το βίντεο