Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η επέμβαση που έκανε και της άλλαξε την ζωή!

Έκανε την μεγάλη αποκάλυψη μέσα από την εκπομπή της!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η επέμβαση που έκανε και της άλλαξε την ζωή!

Μια επέμβαση έκανε η παρουσιάστρια του Alpha, Σταματίνα Τσιμτσιλή, και της άλλαξε την ζωή! Μάλιστα η ίδια, έκανε την αποκάλυψη στο Happy Day της Δευτέρας!

Η Σταματίνα, εμφανίστηκε άβαφη και ο λόγος ήταν μια επέμβαση που έκανε στα μάτια της και εξαιτίας της οποίας δεν μπορεί ακόμη να χρησιμοποιήσει μακιγιάζ στο πρόσωπό της.

«Είπα να λανσάρω λίγο ένα look επιμελώς ατημέλητο. Έκανα μια επέμβαση στα μάτια μου. Όπως σας έχω πει, έχω πάρα πολύ μυωπία. Είχα πάρα πολύ μυωπία μάλλον, γιατί την αποχαιρέτησα την Παρασκευή. Για αυτό και φορούσα τα γυαλιά μου. Είδα το σοκ το αληθινό. Δεν κάνει μέχρι την Τετάρτη να βαφτώ. Νιώθω ακόμη πως φοράω τους φακούς μου. Λίγες μέρες θα είμαι άβαφη, είναι και λίγο κόκκινο το ένα μάτι», είπε, μεταξύ άλλων, στην έναρξη του Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έγινε έξαλλη με την Ζέτα Δούκα! «Μην το απαξιώνεις, το έκανες γιατί...»!

Έξαλλη έγινε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την Ζέτα Δούκα και τις δηλώσεις της για την βάφτιση της κόρης της.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στο The 2night show και μίλησε για όλα.

Στιγμές από την συνέντευξη της, πρόβαλλαν στην εκπομπή Happy Day και αφού άκουσε η παρουσιάστρια την άποψη της για την θρησκεία είπε:

«Αυτό που θα σχολίαζα από την συνέντευξη είναι αυτό που είπε η Ζέτα για την βάφτιση. Από την στιγμή που επιλέγεις να περπατήσεις στο μονοπάτι της θρησκείας δεν χρειάζεται να το απαξιώνεις δημόσια κα να λες το έκανα μόνο για τον μπαμπά και τους παππούδες. Μπορεί να μην το πιστεύεις αλλά πες το πιο γλυκά. Η Ζέτα είναι ένα κορίτσι που μπορεί να μην πιστεύει με τον γνωστό τρόπο. Καλώς η κακώς στην Ελλάδα η πίστη στο θεό, η βάφτιση ο γάμος έχει μία σημαντική θέσης. Από την στιγμή που το κάνεις, ενώ δεν είναι η άποψη σου, μην το απαξιώνεις, το έκανες γιατί έτσι θα ικανοποιήσεις κάποιους δικούς σου ανθρώπους.».

Έγινε έξαλλη η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την Ζέτα Δούκα!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αγκαλιά με τον γιο της για ψώνια στα βόρεια προάστια! Αποκλειστικές φωτογραφίες...

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr "τσάκωσε" την Σταματίνα Τσιμτσιλή σε εμπορικό κέντρο βορείων προαστίων για ψώνια αγκαλιά με τον γιο της!

Σε προσωπικό επίπεδο η παρουσιάστρια του ALPHA έχει πάλι κάθε λόγο να χαμογελάει, αφού μόλις πριν από μία εβδομάδα γιόρτασε τα γενέθλια της πρωτότοκης κόρης της.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αγκαλιά με τον γιο της για ψώνια στα βόρεια προάστια!

Η Νάγια Σοφού έγινε έξι χρόνων −γεννήθηκε την 1η Μαΐου του 2013−, με την παρουσιάστρια να στέλνει το μήνυμά της για «χρόνια πολλά» και μέσω διαδικτύου: «Σαν σήμερα πριν από 6 χρόνια κράτησα στην αγκαλιά μου το πρώτο μας παιδάκι και η ζωή μου άλλαξε για πάντα με έναν μοναδικό τρόπο που δεν μπορούσα ούτε να αντιληφθώ». Μπορεί η καθημερινότητα να μην είναι ρόδινη με τα τρία παιδιά, αλλά η Σταματίνα βιώνει την απόλυτη ευτυχία και δεν το κρύβει.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αγκαλιά με τον γιο της για ψώνια στα βόρεια προάστια!

«Πολλές φορές όταν λέω ότι έχω τρία παιδιά ούτε εγώ το πιστεύω, γιατί νιώθω κι εγώ παιδί!», έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξή της, συμπληρώνοντας με χιούμορ για το ενδεχόμενο ενός ακόμα παιδιού: «Προς το παρόν είμαστε απόλυτα ευτυχισμένοι με τα τρία. Στο τέταρτο παιδί αλλάζουν πολύ τα logistics. Θες πουλμανάκι, θες τις δύο γιαγιάδες να μετακομίσουν στο σπίτι».

«Τον γιο μου τον ήθελα "Θεμάκο"»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αγκαλιά με τον γιο της για ψώνια στα βόρεια προάστια!

(Η Σταματίνα επέλεξε τοπ (17,95), τζιν παντελόνι (29,95), και τζάκετ (29,95), όλα Zara)

Πέρασε ένας χρόνος από τη μέρα που υποδέχτηκε τον βενιαμίν της οικογένειας Γιάννη-Εφραίμ και έλεγε με χαρά στην κάμερα της εκπομπής της: «Νομίζω ότι το μόνο στοιχείο του δικού μου DNA που περνάει στα παιδιά της οικογένειας είναι πως βγαίνουν με αλογοουρά. Είναι τρεις κλώνοι του Θέμη Σοφού με μαλλιά Σταματίνας. Αφού είδε τον γιο του ο Θέμης πήγε και κουρεύτηκε λίγο για να μοιάζουν ακόμη περισσότερο […] Τον γιο τον ήθελα "Θεμάκο"». Ο μικρός είχε τη γιορτή του την περασμένη Κυριακή, με τη Σταματίνα να του ετοιμάζει μία μεγάλη γιορτή παρουσία των γιαγιάδων του και των μεγάλων του αδερφών που τον λατρεύουν.