Χριστίνα Μουστάκα: Η καυτή «πρώην» του Κανάκη ερωτεύτηκε ξανά!

Ποιος της έκλεψε την καρδιά;

Χριστίνα Μουστάκα: Η καυτή «πρώην» του Κανάκη ερωτεύτηκε ξανά!

Η Χριστίνα Μουστάκα, το... πρώην κορίτσι του Αντώνη Κανάκη, είναι ερωτευμένο ξανά!

Βρήκε νέο σύντροφο και το περιβάλλον της το επιβεβαιώνει.

Η πρώην συνεργάτιδα, λοιπόν, του Αντώνη Κανάκη την οποία βλέπαμε στο «Ράδιο Αρβύλα» βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του Άγγελου!

Συγκεκριμένα ο σύντροφος της Χριστίνας Μουστάκα είναι επιχειρηματίας και όπως αναφέρει η «Real Life» πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού λέει: «Η Χριστίνα λάμπει από ευτυχία στο πλευρό του και εκείνος δεν έχει μάτια για άλλη».

Το Πάσχα, μάλιστα, οι δυο τους βρέθηκαν στη Φλωρεντία, ενώ ο οδοντίατρος, Κωνσταντίνος Δέδες ήταν εκείνος που έκανε τη γνωριμία στο ζευγάρι! Το dubsmash της Χριστίνας Μουστάκα... σκέτη κόλαση!

Χριστίνα Μουστάκα: Μοίρασε εγκεφαλικά στο Instagram με το αποκαλυπτικό φόρεμά της!

Μια από τις πιο αισθησιακές παρουσίες της ελληνικής showbiz και οι αναλογίες της μοιράζουν εγκεφαλικά στον αντρικό πληθυσμό!

Ο λόγος φυσικά για την Χριστίνα μουστάκα που βάζει φωτιά στο μυαλό των αντρών με την πρόσφατη ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram! Ένα τόσο δα μαύρο φόρεμα ήταν αρκετό για να προκαλέσει βροχή από likes και σχόλια! Δείτε την περιβόητη φωτογραφία παρακάτω:

Βέβαια η Χριστίνα Μουστάκα μας έχει συνηθίσει σε αποκαλυπτικές εμφανίσεις! Δείτε τα στιγμιότυπα παρακάτω:


Χριστίνα Μουστάκα: Αποδεικνύει ότι εκτός από κορμί έχει και άλλα ταλέντα...

Από την Τζώρτζια Συρίχα.

Της λέω ότι έχει χαρίσει με την εμφάνισή της στην τηλεόραση μοναδικές στιγμές στο αντρικό κοινό και χαμογελά, της λέω ότι κολλάνε πολλοί όχι στο μυαλό της αλλά –μόνο- στο μπούστο της και πάλι χαμογελά, της λέω όσα κοσμητικά επίθετα τής έχουν προσάψει κατά καιρούς και δεν ιδρώνει το αυτί της... Η Χριστίνα Μουστάκα κάνει focus στη δουλειά της και κλείνει το μάτι στους επικριτές της μέσα από το Youweekly.gr...

_MG_4885

Κάτι φιλαράκια μου με το που μαθαίνουν ότι έχω συνέντευξη με την Χριστίνα με παρακαλάνε να έρθουν για να δουν αν στην πραγματικότητα είναι τόσο όμορφη από κοντά όσο στην τηλεόραση... Να 'μαστε, λοιπόν, με την Χριστίνα μετά την εκπομπή στο Ε “ΝaMaSte” να στεκόμαστε απέναντι και να τα λέμε όλα. Για τη ζωή, τους προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους της, για τον Χρήστο Χολίδη, για τους άντρες... Και όσο εκείνη μου μιλά διαπιστώνω ότι είναι πολύ πιο ωραία –αγόρια!- στην πραγματικότητα από ό,τι στο γυαλί και συν τοις άλλοις είναι και ελεύθερη...

Πολλοί σε κρίνουν από την εμφάνισή σου και λένε ότι είσαι μια κούκλα που δεν “τσαλακώνεται”...
Ναι, δυστυχώς η εξωτερική εμφάνιση εξακολουθεί να είναι «ποινικοποιημένη» στην Ελλάδα, μόνο που αυτός ο «νόμος» ισχύει, θεωρώ, για όσους δεν γνωρίζουν προσωπικά το άτομο που κριτικάρουν. Ως εκ τούτου είμαι πολύ χαρούμενη που ξέρω πως οι φίλοι μου, η οικογένειά μου και οι άνθρωποι που αληθινά με γνωρίζουν, ξέρουν ποια είμαι και πόσο εύκολα μπορώ να «τσαλακωθώ» μπροστά τους όταν η περίσταση το σηκώνει.

Δείτε ακόμη:
Και στο “Ράδιο Αρβύλα”, αν δεν κάνω λάθος, τα ίδια έλεγαν...
Νομίζω ότι η διαδικασία της εξήγησης πως μέσα από κάθε ωραίο περιτύλιγμα πρέπει να υπάρχει και ένα «ποιοτικό περιεχόμενο» είναι πια passé, τουλάχιστον για μένα. Το “Ράδιο Αρβύλα” ήταν και είναι μια καθαρά ψυχαγωγική εκπομπή, με μια συγκεκριμένη ροή και ήμουν πολύ χαρούμενη τότε που αποτελούσα μέρος της για έναν συγκεκριμένο σκοπό. Άλλωστε, πόση προσωπικότητα μπορεί πια να ξεδιπλώσει κανείς μέσα σε χρονικό διάστημα 3 μόλις λεπτών που ήταν ουσιαστικά η διάρκεια της παρουσίας μου στην εκπομπή; Το μόνο που μπορώ σίγουρα να σου πω είναι πως είμαι αυθεντική. Ανοιχτό βιβλίο. Αρκεί να ξέρει κάποιος πώς θα με διαβάσει…
Ήθελαν κάποιοι να σε εγκλωβίσουν στην εικόνα της ωραίας και να μη σου δώσουν περιθώρια να κάνεις κάτι περισσότερο;
Ναι, αλλά σύντομα μετά την πρώτη μας συνάντηση αναθεωρούσαν και έτσι τα αρχικά «στενά» τους περιθώρια άρχισαν να χαλαρώνουν…

_MG_4768
Τα δημοσιεύματα που σε ήθελαν να είσαι απλώς και μόνο... μουγκή και “γλάστρα” στο “NaΜaSte” τα διάβασες; Σε στενοχώρησαν ή σε πείσμωσαν;...
Η τηλεόραση ήταν είναι και θα παραμείνει ένα πολύ σκληρό “σπορ”, για γερά νεύρα και δυνατά στομάχια! Ήμουν προετοιμασμένη και έτσι κράτησα όσα έπρεπε και όσα είχαν ως κύριο στόχο να με βελτιώσουν και όχι να με βαλτώσουν. Δεν στενοχωρήθηκα αλλά ούτε και πείσμωσα. Το να διατηρήσεις μια αξιοπρεπή και ήπια στάση απέναντι στις κριτικές νομίζω πως είναι το σοφότερο και αυτό έχω επιλέξει να πράττω προκειμένου να προστατεύσω το δικό μου στομάχι αλλά και όσων με αγαπούν πραγματικά.

Πώς και από αισθητικός σε κέρδισε η τηλεόραση;
Σαν αισθητικός -και στα πλαίσια της δουλειάς μου- είχα γνωρίσει κάποια άτομα που μου έλεγαν πως διέθετα ορισμένα στοιχεία που θα έκαναν για την τηλεόραση. Αμέσως μετά, όμως, άφησα το κέντρο αισθητικής, γιατί αισθάνθηκα πως αυτός ο κύκλος είχε κλείσει, με κέρδισε ο χώρος της μόδας. Η γνωριμία μου με τον σχεδιαστή και επιχειρηματία Πάνο Ζήνα μού άνοιξε έναν νέο ορίζοντα στον οποίο έμεινα για χρόνια ως υπεύθυνη παραγωγής και μέλος της ομάδας των ρούχων CINEMA και ZINAS. Στη συνέχεια, και πάλι τυχαία, συνάντησα κάποιους ανθρώπους που μου έκαναν προτάσεις για τηλεοπτική παρουσίαση όπως ο Αντώνης Κανάκης και η Ναταλία Γερμανού.

_MG_4833
Είναι αλήθεια ότι στην Δραπετσώνα όταν περπατούσες σταματούσε η κυκλοφορία;
Ε, εντάξει είσαι νομίζω λίγο υπερβολική! (γέλια) Αυτό που σίγουρα θυμάμαι είναι στη γειτονιά μου και ενώ περπατούσα, πράγματι, για να πάω στη δουλειά, ένα αγόρι πάνω σε ένα μηχανάκι με κοιτούσε για ώρα λίγο επίμονα, με αποτέλεσμα να καταλήξει πάνω στο μπροστινό αμάξι! (γέλια)