Επική σαβούρα του Ουγγαρέζου στο Πρωινό του ΑΝΤ1 (Βίντεο)

Τούμπα on air!

Επική σαβούρα του Ουγγαρέζου στο Πρωινό του ΑΝΤ1 (Βίντεο)

O Δημήτρης Ουγγαρέζος... έφαγε μία επική σαβούρα στον «αέρα» του Πρωινού στον ΑΝΤ1!

Ο παρουσιαστής έπεσε από το σκαμπό του!

Τα γέλια έκαναν τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να πέσει από το σκαμπό του και να φάει μία επική τούμπα στο πλατό του Πρωινού!

«Εγώ δεν μπορώ να συνεχίσω. Θα πάμε κατευθείαν σε διαφημίσεις γιατί ντρέπομαι πάρα πολύ», είπε η Φαίη Σκορδά!

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η απάντηση κόλαφος στον Κωνσταντίνο Βασάλο! «Δεν θα τον πάρω τηλέφωνο γιατί...»!

Απάντηση κόλαφο στον Κωνσταντίνο Βασάλο, έδωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, σχετικά με τα βεντετιλίκια ανάμεσα τους, λέγοντας πως δεν θα τον πάρει τηλέφωνο.

Για την ιστορία, να πούμε πως ο Δημήτρης, προσκάλεσε τον Κωνσταντίνο να πάει στην Γιαγιά του Πρωινού για συνέντευξη αλλά αρνήθηκε, με τον παρουσιαστή να λέει on air στο Πρωινό τι συνέβη.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε στην εκπομπή «Όλα λάθος» και απάντησε στην φημολογούμενη κόντρα του με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Πρώτα από όλα δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Κωνσταντίνο, τον εκτιμώ για αυτό και τον προσκάλεσα στην συγκεκριμένη ενότητα. Γι’ αυτό έκανα και το αίτημα τόσο νωρίς, κάποια στιγμή λοιπόν, με ρώτησε η επικεφαλής της εκπομπής στο διάλειμμα, και μου απάντησε on air. Εγώ οφείλω να ενημερώσω την ομάδα της εκπομπής και την επικεφαλής μου.

Ούτε η Φαίη έχει κάτι με τον Κωνσταντίνο, ούτε εγώ… Την απάντηση της Φαίης την στηρίζω απόλυτα! Είμαι απόλυτα σύμφωνος όσο και αν συμπαθώ και εκτιμώ τον Κωνσταντίνο. Δεν θα τον πάρω τηλέφωνο γιατί δεν έχουμε κάτι να λύσουμε… θα τον έπαιρνα αν είχαμε κάποιο πρόβλημα και, εδώ να έρθει θα τον χαιρετήσω».

undefined

Φαίη Σκορδά: Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δημοσίευσε προσωπικά της μηνύματα! Απίστευτο σκηνικό...

Και όμως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δημοσίευσε προσωπικά μηνύματα της Φαίης Σκορδά και το σκηνικό μοιάζει απίστευτο αλλά... είναι αληθινό!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, είδε την ταινία “Avengers” και έσπευσε να ενημερώσει την Φαίη Σκορδά για τις εξελίξεις.

Η δυσπιστία της Φαίης, ήταν αρκετή για να κάνει τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να δημοσιεύσει την συνομιλία τους και να σχολιάσει, κάνοντας φυσικά χιούμορ!

«9 το πρωί ανάμεσα σε δυο παιδικά πάρτυ, συζητάμε με την παρουσιάστρια τα θέματα που απασχολούν την εκπομπή …Τι τράβαω…». Δείτε την σχετική ανάρτηση που μπορεί να προκαλέσει, ξανά... τον τσαμπουκά της!

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δημοσίευσε προσωπικά μηνύματα της Φαίης Σκορδά