Master Chef: Η Ασημίνα αποκάλυψε τη σχέση της με τον Πάνο! (Βίντεο)

Όλη η αλήθεια!

Master Chef: Η Ασημίνα αποκάλυψε τη σχέση της με τον Πάνο! (Βίντεο)

H Ασημίνα μετά την αποχώρησή της από το Master Chef μίλησε για τη σχέση της με τον Πάνο!

Τα είπε όλα στην εκπομπή του STAR «Στην φωλιά των Κου Κου»!

Τελικά υπήρξε ειδύλλιο μεταξύ Ασημίνας και Πάνου μέσα στο σπίτι του Master Chef;

Η πρώην παίκτρια του παιχνιδιού μαγειρικής αποκάλυψε πως η σχέση τους είναι φιλική, λέγοντας: «H αλήθεια είναι πως με τον Πάνο είμαστε μόνο φίλοι. Δεν είχαμε ποτέ κάτι και δεν θα έχουμε. Είμαστε πολύ διαφορετικοί άνθρωποι. Απλά όταν μπήκαν οι παλιοί παίκτες μας έλεγαν πως φαινόμαστε σαν ζευγάρι στην τηλεόραση και λέω “ρε Πάνο δεν παίζουμε, να κάνουμε λίγο πλακίτσα;” Και μετά μας φώναζαν οι άλλοι Ουστάλλι-Τόγια. Πραγματικά δεν έχουμε απολύτως τίποτα. Αν ο Πάνος ήταν 30 χρονών, λίγο πιο μεγάλος… Γενικά σαν χαρακτήρας θα μπορούσαμε να δέσουμε γιατί είναι ήρεμο και χαμηλών τόνων παιδί. Αλλά δεν έτυχε. Δεν μπήκα στο παιχνίδι με το σκεπτικό να βρω κάποιον».

Πάντως, στο παιχνίδι είχαν έρθει πολύ κοντά οι δυο τους!

MasterChef: Η πρώτη ανάρτηση της Ασημίνας μετά την αποχώρηση της από το παιχνίδι!

Στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef η Ασημίνα ήταν η παίκτρια που έφυγε και την γλίτωσε ο Παντελής. Η παίκτρια μετά την αποχώρηση της έκανε την πρώτη της ανάρτηση.

Μπορεί η ίδια να μην είχε πολύ μεγάλη εμπειρία στη μαγειρική και να μην πίστευε τόσο στις ικανότητες της, ωστόσο μπήκε στην δεκάδα και λίγο έλειψε να βρίσκεται και στην τελική πεντάδα.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μετά την αποχώρηση της έκανε την πρώτη της ανάρτηση και έστειλε το μήνυμα της γράφοντας:

«Ευχαριστώ παρά πολύ όλους για την υποστήριξη που μου δείξατε ,ένα όνειρο τελείωσε και για μένα που ήταν παρά πολύ όμορφο, που έγινε όμορφο Χάρη στην αγάπη σας και εύχομαι σε έναν έναν ξεχωριστά αγάπη και υγεία και να μην παράταει ποτέ τα όνειρά του και θα σας πω και μια λέξη εσπεριδοειδη λα λα λα. Σας αγαπώ πολύ η Σιλβύ»

Το πρώτο μήνυμα της Ασημίνας μετά την αποχώρηση της από το παιχνίδι!

Μaster Chef: Super spoiler! Αυτοί είναι οι δύο φιναλίστ! Πώς θα γίνει ο τελικός;

Super spoiler για τον τελικό του Master Chef! Ποιοι είναι οι δύο φιναλίστ, αλλά και τι θα δούμε πριν πέσει η αυλαία;

Προσοχή, διαβάζετε με δική σας ευθύνη!

Το Master Chef μετράει αντίστροφα για τον μεγάλο τελικό, στις αρχές του Ιουνίου!

Ποιοι παίκτες όμως θα είναι εκείνοι που θα μονομαχήσουν για το μεγάλο έπαθλο και τον τίτλο του επόμενοι Έλληνα Master Chef!

Μανώλης και Σπυριδούλα θα είναι, λοιπόν, οι δύο φιναλίστ του παιχνιδιού μαγειρικής του Star!

Μaster Chef: Super spoiler! Αυτοί είναι οι δύο φιναλίστ! Πώς θα γίνει ο τελικός;Μaster Chef: Super spoiler! Αυτοί είναι οι δύο φιναλίστ! Πώς θα γίνει ο τελικός;

Οι παίκτες θα βρεθούν στο εξωτερικό, όπως και πέρυσι, αλλά σε μία ευρωπαϊκή πόλη σε αντίθεση με το προηγούμενο Master Chef όπου είδαμε ένα ευρωπαϊκό τουρ για τον Τιμολέοντα και τον Χρήστο.

Φυσικά ρόλο θα έχουν και παίκτες που ήδη έχουν αποχωρήσει! Η διαδικασία θα έχει διάρκεια μίας εβδομάδας, ενώ η τελική βραδιά θα είναι live για την αποφυγή των spoiler!