Γιώργος Χρανιώτης: Ραγίζει καρδιές! Το μήνυμα για το... έγκλημα των γονιών του!

Tι έγραψε;

Γιώργος Χρανιώτης: Ραγίζει καρδιές! Το μήνυμα για το... έγκλημα των γονιών του!

Ο Γιώργος Χρανιώτης έγραψε ένα μήνυμα στο instagram που ράγισε καρδιές και αναφέρθηκε στο... έγκλημα των γονιών του.

Ο ηθοποιός συγκίνησε με την ανάρτησή του!

Συγκεκριμένα ο Χρανιώτης με αφορμή τη γιορτή της μητέρας ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία, θέλοντας να ευχηθεί στη μητέρα του.

Ωστόσο στο μακροσκελές κείμενό του αποκαλύπτει πολλά! Η ακατάλληλη φωτογραφία που είχε ανεβάσει στο instagram ο Χρανιώτης είχε προκαλέσει!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αυτό ίσως να ναι, το πρώτο πράγμα που έγραψα στην ζωη μου.Δεν είναι τ αυθεντικό ,αλλά το θυμήθηκα,το ξανάγραψα μόλις τώρα και το κακοποίησα λίγο,ετσι για το vintage του πράγματος.Πρεπει να μουν στην πρώτη δημοτικού και σιγουρα το έδωσα στην μητέρα μου,με αφορμή ,την γιορτη της μητέρας.Μ αρεσει που ακόμα και τώρα ,αν ξανά έγραφα το ίδιο σημείωμα σε αυτήν,θα με εκπροσωπούσε απόλυτα.Οι γονείς γίνονται εγκληματίες,με το που γεννιούνται τα παιδιά τους,μου χε πει κάποια στιγμη ένας ηθοποιος και πατέρας.Δεν ειχα καταλάβει τοτε,τι εννοούσε.Αργοτερα σκέφτηκα,ότι όλοι μας κάνουμε λάθη και απέχουμε αισθητά απ την τελειότητα,αλλά όταν είσαι γονέας,αυτά τα λάθη μπορεί να στοιχίσουν πολυ στα παιδιά σου.Εμενα οι γονεις μου έκαναν λάθη και μερικά απ αυτά ήταν πολυ σοβαρά και με συνέπειες προς εμένα.Αλλα μερικά απ αυτά τα λάθη,είχαν μια αφοπλιστική σπουδαιότητα,μια δυνατότητα ολοκληρωμένης σπουδής ,πάνω στο αντικείμενο της ζωής.Ηταν μάλλον λανθασμένη και πρόχειρη διοχέτευση αγάπης προς το μέρος μου.Αλλα ήταν αγάπη.Και η αγάπη αυτή η σωστή κι η λανθασμένη με έφερε στο σημείο που μαι τώρα και πιστέψτε με ,μ αρεσει πολυ αυτό το σημείο κι αυτή η ζωη που ζω.Γι αυτό αγαπήστε την Μαμα σας ξανά και ξανά με ποικίλους τρόπους,μιληστε μαζί της,αγκαλιάστε την ,κλάψτε στην αγκαλιά της αν θέλετε,γράψτε της, αν δεν μπορείτε να της μιλησετε επειδή διστάζετε,ή επειδή φοβάστε τον θυμό σας,πηγαίνετε μαζί της σινεμα ή μια βολτα,κοιτάξτε την στα μαλακωμένα της μάτια,συγχωρέστε την για τις βλακείες της(που ούτως ή άλλως και μεις κάνουμε ή θα κάνουμε στα παιδιά μας) και αγαπήστε την.Παλι.Ξανα.Με 1002 διαφορετικούς τρόπους.Κι ακόμα κι αν η Μαμα,έχει φύγει προς αερινους τόπους,μιλήστε της.Ειμαι σιγουρος ότι θα σας ακούσει.Χρονια πολλα Μανούλα μου!!!Μονο αγάπη από δω και πέρα!!!! #mothersday #μαναμητεραμαμα #μαδερ #μαμα #loveyourmother

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hraniotis Giorgos Official (@hraniotis_giorgos_official) στις

Γιώργος Χρανιώτης: Η απίστευτη αποκάλυψη για το Survivor που μας άφησε "κάγκελο"!

Μια απίστευτη αποκάλυψη για τον καιρό που ήταν στο Survivor έκανε ο Γιώργος Χρανιώτης και μας άφησε "κάγκελο" στην κυριολεξία.

Ο ηθοποιός ο οποίος είναι πρώην παίκτης μετά από ερώτηση αναφέρθηκε στα όσα έζησε στο παιχνίδι.

Ο Γιώργος Χρανιώτης βρέθηκε καλεσμένη στην Ναταλία Γερμανού η οποία τον ρώτησε ««Όταν ήσουν στο Survivor ικανοποίησες τις σεξουαλικές σου ορμές;», «Μόνος μου; Εννοείς;», απάντησε ο ηθοποιός.

«Ναι, μόνος μου! Κάποια στιγμή είχαμε φάει κρέας και μάλλον το αίμα κάτι έκανε στον οργανισμό μου και ξύπνησαν διάφορα… ένστικτα, αναμνήσεις», «Που;», ήταν η επόμενη ερώτηση, «Σε κάποιον φοίνικα», απάντησε ο ίδιος

undefined

Γιώργος Χρανιώτης - Γεωργία Αβασκαντήρα: Ευχάριστα νέα για το ζευγάρι! Έτοιμοι να γίνουν γονείς!

Τα πιο ευχάριστα νέα για τον Γιώργο Χρανιώτη και την σύντροφό του, Γεωργία Αβασκαντήρα!

Οι δυο τους είναι έτοιμοι να φέρουν στον κόσμο τον πρώτο καρπό του ερωτά τους!

Για την ακρίβεια, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real News, άνθρωποι από τον στενό κύκλο του ζευγαριού αποκάλυψαν στην εφημερίδα πως η Γεωργία και ο Γιώργος θεωρούν ότι η δημιουργία της οικογένειας θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους!

Ένα παιδί είναι στην λίστα με τις προτεραιότητές τους αυτή την στιγμή και μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που συμβουλεύονται ζευγάρια που έχουν γίνει ήδη γονείς.

Όσοι γνωρίζουν καλά τον Γιώργο δηλώνουν βέβαιοι ότι θα γίνει πολύ καλός γονιός κάτι που ισχύει φυσικά και για την Γεωργία.

Όλη η αλήθεια για το γάμο Χρανιώτη - Αβασκαντήρα! Το κράξιμο, η παραπληροφόρηση και η διάψευση!

Στον Πάνορμο της Τήνου παντρεύτηκαν ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα το Σάββατο και όπως ήταν φυσικό ο γάμος τους συζητήθηκε πολύ!

Σήμερα το πρωί στην εκπομπή της Φαίη Σκορδά αναφέρθηκαν στην είδηση του γάμου αλλά το ρεπορτάζ τους δεν ήταν και πολύ... έγκυρο όπως αποδείχθηκε!

Συγκεκριμένα αναφερόμενοι στο ζευγάρι είπαν πως η νύφη είναι 23 ετών και ο δημοφιλής ηθοποιός 46-47, ενώ στο ρεπορτάζ τονίστηκε πως το ζευγάρι επέλεξε να παντρευτεί στην Τήνο καθώς είναι το μέρος που γνωρίστηκαν, και από τους τρείς κουμπάρους οι δημοσιογράφοι της εκπομπής ανέφεραν μόνο τον Γιώργο Πυρπασόπουλο, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν υπήρχαν άλλοι!

Ο Γιώργος Χρανιώτης και η σύντροφός του Γεωργία Αβασκαντήρα είναι έτοιμοι να γίνουν γονείςΟ Γιώργος Χρανιώτης και η σύντροφός του Γεωργία Αβασκαντήρα είναι έτοιμοι να γίνουν γονείς