Power of love: Αυτός είναι ο νέος παίκτης που μπήκε στο παιχνίδι και αναστάτωσε τα κορίτσια!

Εσάς σας αρέσει;

Power of love: Αυτός είναι ο νέος παίκτης που μπήκε στο παιχνίδι και αναστάτωσε τα κορίτσια!

Ένας νέος παίκτης μπήκε αποχώρησε σήμερα στο παιχνίδι του Power of love μετά την αποχώρηση στο Gala της Παρασκευής και αναστάτωσε τα κορίτσια.

Είναι από την Κρήτη και ξέρει ήδη ποια θέλει να διεκδικήσει.

Πρόκειται για τον Μανώλη Σαββάκη από την Κρήτη, ο οποίος στο σημερινό επεισόδιο μπήκε στο παιχνίδι και με την συμπεριφορά του έκλεψε την καρδιά των κοριτσιών.

«Είμαι 29 χρονών και ήρθα στο παιχνίδι γιατί το παρακολουθούσα και μου άρεσε. Είστε ωραίες κοπέλες όλες, αλλά σίγουρα μπήκα για μια συγκεκριμένη. Για την κοπέλα για την οποία και μπήκα στο παιχνίδι, σίγουρα θα της το πω», δήλωσε ο Μανώλης Σαββάκης.

Βόμβα στο Power of Love! Παίκτρια αποχώρησε οικειοθελώς και τους στόλισε!

Mια βόμβα έσκασε στο Power of Love, αφού παίκτρια αποχώρησε οικειοθελώς και τους στόλισε κανονικά!

Ο λόγος για την Μαργαρίτα Νέρτζη, η οποία μόλις άκουσε ότι ο Αλέξανδρος Κουβελάς είναι υποψήφιος προς αποχώρηση προχώρησε σε ένα απίστευτο ξέσπασμα!

Μάλιστα, η ίδια μιλώντας σε έντονο ύφος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Πάνω από ένα μήνα τρώω επίθεση από το σπίτι των αγοριών. Είναι κάτι το οποίο είναι δεδομένο. Έχει περάσει ένας μήνας και ψηφίζομαι εγώ. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα ενδιαφέρον στο σπίτι για το οποίο γνωρίζουν και τα κορίτσια και αντί να προστατεύσουν εμένα ή τον Αλέξανδρο, όχι μόνο δεν προστατεύτηκα από το σπίτι – και εκτίθενται και οι κοπέλες-, δεν θέλω να μείνω άλλο».

Λίγο μετά την αποχώρηση του Αλέξανδρου, η Νέρτζη έκανε την πρώτη της ανάρτηση γράφοντας: «Μπήκα με γέλιο... Και φεύγω πάλι με γέλιο ή μάλλον καλύτερα με γέλια.... Συνιστώ σε όλους να γελάτε όσο περισσότερο μπορείτε, είναι η μεγαλύτερη πηγή ευτυχίας!! Πολλές απορίες πιστεύω ότι σας λύθηκαν στο σημερινό GALA. #theend #end #of #lies #ρουαματ#fakepeople»

Power of Love

Power of Love: Η αποχώρηση που κανείς δεν περίμενε! Ποιος έφυγε από το Gala χτες;

Η αποχώρηση που κανείς δεν περίμενε είναι γεγονός από το Power of Love! Ποιος έφυγε τελικά από το Gala χτες;

Ο Παύλος Παπαδόπουλος και η Άννα Ελευθερίου αναδείχθηκαν οι πιο αγαπημένοι παίκτες των τηλεθεατών ενώ υποψήφιοι προς αποχώρηση βρέθηκαν η Εσμέ Δαρατζή και ο Αλέξανδρος Κουβελάς.

Η Άννα Ελευθερίου αναδείχθηκε αγαπημένη παίκτρια, κερδίζοντας το έπαθλο των 2.500 ευρώ, και προστάτευσε την Εσμέ.

undefined

undefined

Στη συνέχεια, η Μαρία Μπακοδήμου έσκασε την βόμβα! Η παρουσιάστρια, άνοιξε το μυστηριώδες κουτί, στο οποίο υπήρχε ένα χαρτί που αναφέρονταν τα ονόματα των τεσσάρων παικτών που ήταν πρώτοι στην αρνητική ψηφοφορία του κοινού: Άννα Ελευθερίου, Παύλος Παπαδόπουλος, Μαργαρίτα Νέρτζη, Βασίλης Χαλκιάς, με τους δύο άντρες να συγκεντρώνουν τις περισσότερες αρνητικές ψήφους.

undefined
Ωστόσο, στο χαρτί αναγράφοντας ότι κανένας από τους τέσσερις παίκτες δεν θα αποχωρήσει και έτσι ο Αλέξανδρος Κουβελάς είδε την πόρτα της εξόδου του σπιτιού της αγάπης, όπως σας είχαμε γράψει!