MasterChef: Βόμβα! Αποχωρεί αγαπημένος κριτής; Η αποκάλυψη on air!

Αυτό δεν το περιμέναμε...

MasterChef: Βόμβα! Αποχωρεί αγαπημένος κριτής; Η αποκάλυψη on air!

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση πως ένας από τους τρεις κριτές του MasterChef, θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Μετά το τέλος του φετινού κύκλου δεν θα συνεχίσει...

Ο Πάνος Ιωαννίδης, μίλησε στο Πρωινό του ANT1 και μεταξύ άλλων, διέψευσε την εν λόγω είδηση και τόνισε πως αν αποφασίσει κάποιος να αποχωρήσει θα το κάνουν και οι τρεις, καθώς είναι φίλοι.

Συγκεκριμένα, είπε: «Δεν ξέρω πώς προέκυψε αυτό, δεν ακούστηκε ποτέ κάτι τέτοιο! Το είδα γραμμένο κάπου και τηλεφώνησα στον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τους ρώτησαν αν είπε κάποιος κάτι. Δεν ξέρω πώς βγήκε. Όχι, δεν θα φύγει κανείς και αν είναι να φύγει κάποιος θα φύγουμε όλοι μαζί. Μόνο ένας δεν φεύγει»!

MasterChef: Ένας παίκτης θα μαγειρέψει για τελευταία φορά απόψε! Ποιος θα φύγει από το παιχνίδι;

Απόψε στο MasterChef ένας παίκτης από την τελική πεντάδα θα μαγειρέψει για τελευταία φορά. Ποιος θα φύγει από το παιχνίδι;

Οι ημιτελικοί του MasterChef στο STAR είναι γεγονός!

Παντελής, Σπυριδούλα, Πάνος, Μανώλης και Χρήστος, διασταυρώνουν τα μαγειρικά τους ξίφη σε δυο δοκιμασίες, οι οποίες θα απαιτήσουν το 100% των δυνατοτήτων τους.

undefined

Πρώτη δοκιμασία ένα mystery box με υλικά επιλογής του Πάνου Ιωαννίδη. Αυτός, που θα παρουσιάσει το καλύτερο πιάτο στους τρεις κριτές, θα περάσει απευθείας στην επόμενη φάση και δεν θα λάβει μέρος στη δεύτερη δοκιμασία αντιγραφής πιάτου. Πρόκειται για ένα πιάτο του χαρισματικού Chef Γιώργου Βενιέρη με πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας.

Αυτός, που θα σερβίρει το πιάτο με τα περισσότερα λάθη στους κριτές και στον καλεσμένο τους, θα αποχωρήσει από τον διαγωνισμό λίγο πριν τον μεγάλο τελικό.

Ποιος ή ποια θα μαγειρέψει σήμερα για τελευταία φορά στην κουζίνα του MasterChef και ποιοι τέσσερις θα είναι αυτοί, οι οποίοι θα περάσουν στην επόμενη φάση των ημιτελικών;

undefined

MasterChef: Η πρώτη ανάρτηση της Ασημίνας μετά την αποχώρηση της από το παιχνίδι!

Στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef η Ασημίνα ήταν η παίκτρια που έφυγε και την γλίτωσε ο Παντελής. Η παίκτρια μετά την αποχώρηση της έκανε την πρώτη της ανάρτηση.

Μπορεί η ίδια να μην είχε πολύ μεγάλη εμπειρία στη μαγειρική και να μην πίστευε τόσο στις ικανότητες της, ωστόσο μπήκε στην δεκάδα και λίγο έλειψε να βρίσκεται και στην τελική πεντάδα.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μετά την αποχώρηση της έκανε την πρώτη της ανάρτηση και έστειλε το μήνυμα της γράφοντας:

«Ευχαριστώ παρά πολύ όλους για την υποστήριξη που μου δείξατε ,ένα όνειρο τελείωσε και για μένα που ήταν παρά πολύ όμορφο, που έγινε όμορφο Χάρη στην αγάπη σας και εύχομαι σε έναν έναν ξεχωριστά αγάπη και υγεία και να μην παράταει ποτέ τα όνειρά του και θα σας πω και μια λέξη εσπεριδοειδη λα λα λα. Σας αγαπώ πολύ η Σιλβύ»

Το πρώτο μήνυμα της Ασημίνας μετά την αποχώρηση της από το παιχνίδι!