Power of love: Αγνοείται παίκτρια! Η ανακοίνωση που μας ξάφνιασε!

Δεν ενημέρωσε κανένας και έφυγε χωρίς να το πάρει κανείς είδηση!

Power of love: Αγνοείται παίκτρια! Η ανακοίνωση που μας ξάφνιασε!

Παίκτρια του Power of love έφυγε στα κρυφά από το παιχνίδι και αγνοείται από την παραγωγή. Η ανακοίνωση της Μαρίας Μπακοδήμου όμως μας ξάφνιασε.

Στο σημερινό επεισόδιο, όπου ένας νέος παίκτης μπήκε στο σπίτι, μια κοπέλα, έλειπε.

Ο λόγος για την Μαργαρίτα Νέρτζη, η οποία έκανε γνωστή την αποχώρηση της και μέσα από το Instagram.

«Θέλω να πω ότι η Νέρτζη δεν ήρθε στο γύρισμα, δεν ξέρω πότε έφυγε και δεν ξέρω και γιατί έφυγε, δεν έχει επικοινωνήσει με την παραγωγή. Εάν μας ακούει, θα ήθελα να μας κάνει ένα τηλεφώνημα για να μας εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους κι έφυγε», είπε χαρακτηριστικά, η Μαρία Μπακοδήμου.

Η Κατερίνα Σαββοπούλου είπε πως μίλησε μαζί της και είπε: «Επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί μου. Είναι καλά η Νέρτζη και είναι στο σπίτι της. Έφυγε γιατί ένιωσε ίσως ότι αδικήθηκε, ήταν πάρα πολύ φορτισμένη».

Power of love: Αυτός είναι ο νέος παίκτης που μπήκε στο παιχνίδι και αναστάτωσε τα κορίτσια!

Ένας νέος παίκτης μπήκε αποχώρησε σήμερα στο παιχνίδι του Power of love μετά την αποχώρηση στο Gala της Παρασκευής και αναστάτωσε τα κορίτσια.

Είναι από την Κρήτη και ξέρει ήδη ποια θέλει να διεκδικήσει.

Πρόκειται για τον Μανώλη Σαββάκη από την Κρήτη, ο οποίος στο σημερινό επεισόδιο μπήκε στο παιχνίδι και με την συμπεριφορά του έκλεψε την καρδιά των κοριτσιών.

«Είμαι 29 χρονών και ήρθα στο παιχνίδι γιατί το παρακολουθούσα και μου άρεσε. Είστε ωραίες κοπέλες όλες, αλλά σίγουρα μπήκα για μια συγκεκριμένη. Για την κοπέλα για την οποία και μπήκα στο παιχνίδι, σίγουρα θα της το πω», δήλωσε ο Μανώλης Σαββάκης.

undefined

Βόμβα στο Power of Love! Παίκτρια αποχώρησε οικειοθελώς και τους στόλισε!

Mια βόμβα έσκασε στο Power of Love, αφού παίκτρια αποχώρησε οικειοθελώς και τους στόλισε κανονικά!

Ο λόγος για την Μαργαρίτα Νέρτζη, η οποία μόλις άκουσε ότι ο Αλέξανδρος Κουβελάς είναι υποψήφιος προς αποχώρηση προχώρησε σε ένα απίστευτο ξέσπασμα!

Μάλιστα, η ίδια μιλώντας σε έντονο ύφος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Πάνω από ένα μήνα τρώω επίθεση από το σπίτι των αγοριών. Είναι κάτι το οποίο είναι δεδομένο. Έχει περάσει ένας μήνας και ψηφίζομαι εγώ. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα ενδιαφέρον στο σπίτι για το οποίο γνωρίζουν και τα κορίτσια και αντί να προστατεύσουν εμένα ή τον Αλέξανδρο, όχι μόνο δεν προστατεύτηκα από το σπίτι – και εκτίθενται και οι κοπέλες-, δεν θέλω να μείνω άλλο».

Λίγο μετά την αποχώρηση του Αλέξανδρου, η Νέρτζη έκανε την πρώτη της ανάρτηση γράφοντας: «Μπήκα με γέλιο... Και φεύγω πάλι με γέλιο ή μάλλον καλύτερα με γέλια.... Συνιστώ σε όλους να γελάτε όσο περισσότερο μπορείτε, είναι η μεγαλύτερη πηγή ευτυχίας!! Πολλές απορίες πιστεύω ότι σας λύθηκαν στο σημερινό GALA. #theend #end #of #lies #ρουαματ#fakepeople»

Power of Love