Αλέξης Γεωργούλης: Τον έγραψαν τα ξένα μέσα! Τι συνέβη;

Απίστευτο...

Αλέξης Γεωργούλης: Τον έγραψαν τα ξένα μέσα! Τι συνέβη;

Ήταν γνωστό στην Ελλάδα, τώρα έγινε γνωστός και στο εξωτερικό. Τα ξένα μέσα έγραψαν για τον Αλέξη Γεωργούλη.

Τι είπαν για τον Έλληνα ηθοποιό;

Με αφορμή τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη αγγλική σειρά Durells, ο Αλέξης Γεωργούλης, φιλοξενήθηκε στην εφημερίδα TIMES του Λονδίνου.

Δημοσιογράφος, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Έλληνα ηθοποιό, ο οποίος αναγνωρίστηκε διεθνώς και δεν δίστασε να τον αποκαλέσει Έλληνα Δία!

Αλέξης Γεωργούλης: Ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας;

Ο Αλέξης Γεωργούλης απάντησε για το αν σκοπεύει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, καθώς ο ίδιος θα ήθελε να κάνει οικογένεια!

Ο γοητευτικός ηθοποιός τα είπε όλα!

«Δεν είμαι κατά του γάμου, αλλά αν δεν υπάρξει το κατάλληλο άτομο, δεν καίγομαι κιόλας να το κάνω. Με ενδιαφέρει η οικογένεια, δεν το αποκλείω αλλά δεν το κυνηγάω κιόλας. Είναι καλό ο κάθε άνθρωπος να δημιουργεί οικογένεια, αλλά αν δεν έχει βάλει την ζωή σου σε μια σειρά ώστε να υποστηρίξει κάτι τέτοιο, καλύτερα ας μην το κάνει», ήταν η απάντηση του Γεωργούλη στην ερώτηση για το αν σκοπεύει να παντρευτεί.

Αντιμετώπισες πρόβλημα λόγω απόστασης στις σχέσεις σου;

Ναι μεγάλο και δεν το περίμενα. Στην αρχή αυτές οι εναλλαγές μου άρεσαν πολύ, όμως στην συνέχεια ένιωσα πολύ μόνος, ότι δεν υπάρχει κάποιος στον κόσμο που να είναι πραγματικά δίπλα μου.

Ένιωσες ποτέ άβολα με κάποια θαυμάστρια;

"Κάτι που με προβλημάτισε σε σχέση με θαυμάστρια ήταν το εξής: Μου ήρθε κάποια στιγμή ένα δώρο ανώνυμο στο καμαρίνι, ήταν ένα ημερολόγιο το οποίο μέσα έγραφε κάθε στιγμή που πέρασα τις προηγούμενες ήμερες, που ήμουν, με ποιον και τι έκανα. Και τότε νιώθεις κάπως σαν να σε παρακολουθούν… Επίσης μια φορά στα καμαρίνια μια κοπέλα είχε κρυφτεί μέσα στην ντουλάπα, μέχρι να τελειώσω την παράσταση χωρίς να ξέρω ότι είναι εκεί και με παρακολουθεί… Ήταν και αυτό λίγο αγριευτικό." είπε στο onlarissa ο ηθοποιός.

Θυμάστε το καυτό φιλί στο στόμα που είχε δώσει με τη Βίκη Σταυροπούλου, ρίχνοντας το instagram;