Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Δοκιμάζει νυφικά! Φωτογραφία - φωτιά!

Την «τσακώσαμε»

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Δοκιμάζει νυφικά! Φωτογραφία - φωτιά!

Νυφικά δοκίμασε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και έχουμε φωτογραφίες - φωτιά που την "τσάκωσαν".

Η παρουσιάστρια η οποία τον τελευταίο καιρό απασχόλησε με την επιστροφή της στον Alpha έκανε πρόβα.

Μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας έδειξε σε ένα στιγμιότυπο το νυφικό που πρόκειται να φορούσε και θα λέγαμε πως είναι εντυπωσιακό.

Η Κωνσταντίνα, η οποία είχε βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων πρόσφατα με την σχέση της με τον Φίλιππο Βαρβέρη, πλέον είναι μόνη της και όχι... δεν παντρεύεται, καθώς μάλλον πρόκειται για κάποια φωτογράφιση.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου νυφικό

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ο εφιάλτης που έγινε πραγματικότητα! Αποκλειστικό...

Ποιος είναι ο εφιάλτης που έγινε πραγματικότητα για την παρουσιάστρια, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Το Youweekly.gr έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Όλα όσα περνάει το τελευταίο διάστημα, θα σας τα μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog! Πράγματα που δεν έχει γράψει κανείς! Τι συμβαίνει στην ζωή της!

Σύμφωνα με έγκυρη πηγή μου, όπως σας είχα γράψει πριν από λίγες ημέρες, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε κάνει κάποιες συναντήσεις - συζητήσεις με το παλιό της "σπίτι", το κανάλι ALPHA, μήπως και... επιστρέψει! Οι συζητήσεις, όμως, αυτές, σύμφωνα με τις νέες μου αποκλειστικές πληροφορίες, δεν επέφεραν τα θετικά αποτελέσματα καθώς έληξαν άδοξα!

Αποτέλεσμα αυτού; Η Κωνσταντίνα να έχει ήδη δυο κλειστές πόρτες, μια του ΣΚΑΙ και μια του ALPHA!

Ποιος ο εφιάλτης που ζει

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ο εφιάλτης που έγινε πραγματικότητα!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά την έξοδό της από το "Σπίτι μου, σπιτάκι μου" πριν περίπου 3 χρόνια, είχα αποφασίσει να μείνει εκτός τηλεόρασης για λίγο διάστημα αφού θέλησε να τελειώσει την σχολή που είχε αφήσει στη μέση!

Μετέπειτα έκανε την επάνοδό της με την συμμετοχή της στο Survivor αλλά και την παρουσίαση του My Style Rocks, που ακολούθησε μετά!

Φέτος, όπως μαθαίνω, η Κωνσταντίνα δεν θέλει να μείνει χωρίς... τηλεοπτική στέγη! Πρώτον γιατί της έχει λείψει όλο αυτό και δεύτερον γιατί από κάπου πρέπει να παίρνει κάποιο εισόδημα!

Δυστυχώς, όμως, μέχρι στιγμής δεν έχει βρει κάτι σίγουρο αλλά... όπως αναφέρουν αποκλειστικές μου πληροφορίες το ψάξιμο συνεχίζεται! Έτσι κι αλλιώς, μέχρι να ξεκινήσει η νέα τηλεοπτική σεζόν, έχει κάποιο περιθώριο!

ΣΚΑΙ - βόμβα: Αυτή είναι η παρουσιάστρια που "παρακαλάνε" να αναλάβει την θέση της Σπυροπούλου My Style Rocks!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που έφτασαν στα γραφεία του Youweekly.gr το ΣΚΑΙ παρακαλάει παρουσιάστρια να αναλάβει την θέση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο My Style Rocks!

Θα σας μεταφέρω όλο το ρεπορτάζ αλλά και το όνομα της μέσα από το Vanda's blog! Είστε έτοιμοι; Αυτό το πρόσωπο σίγουρα αποτελεί μια μικρή έκπληξη...

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's μετά το άδειασμα του καναλιού αλλά και του Τούρκου παραγωγού στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, οι ιθύνοντες του καναλιού ψάχνουν απεγνωσμένα ένα πρόσωπο που θα ταιριάζει απόλυτα για την παρουσίαση και τον χαρακτήρα του My Style Rocks!

Και... το βρήκαν!

ΣΚΑΙ - βόμβα: Αυτή είναι η παρουσιάστρια που

Άνθρωπος από το κανάλι μου μετέφερε πως ο Ατζούν έχει τρελαθεί με την Μαρία Ηλιάκη! Ναι, ναι καλά ακούσατε! Ο Τούρκος παραγωγός φαίνεται πως "ξεσκονίζοντας" Ελληνίδες παρουσιάστριες έπεσε πάνω σε ένα βίντεο της Ηλιάκη από τότε που έκανε το "Δέστε τους" με τον Νίκο Μουτσινά και ενθουσιάστηκε με την αυθεντικότητα του χαρακτήρα της και τον αυθορμητισμό της!

Δεν έχει γίνει καμία επαφή, βέβαια να τονίσω, ούτε κάποια προσέγγιση ακόμα αλλά ο Ατζούν έχει ξεκαθαρίσει στον σταθμό πως η συγκεκριμένη γυναικεία παρουσία είναι πρώτη στην λίστα του για το συγκεκριμένο project! Μάλιστα, ξετρελάθηκε τόσο μαζί της που δήλωσε διατεθημένος να της προσφέρει δουλειά σε άλλο project σε περίπτωση που δεν την καλύπτει η θέση παρουσιάστριας στο My Style Rocks!