MasterChef: Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τρόλαρε τους παίκτες, τραγουδώντας... Βίσση! (Βίντεο)

Τους έκανε να ιδρώσουν...

MasterChef: Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τρόλαρε τους παίκτες, τραγουδώντας... Βίσση! (Βίντεο)

Τους πέντε καλύτερους παίκτες του MasterChef τρόλαρε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στην σημερινή δοκιμασία αποχώρησης τραγουδώντας ένα κομμάτι της Άννας Βίσση.

Σίγουρα ένα από τα αγαπημένα μας σημεία στο Master Chef εκτός από τα ιδιαίτερα πιάτα και τις κόντρες των παικτών είναι και οι επικές ατάκες και τα σχόλια του αγαπημένου κριτή Λεωνίδα Κοτσόπουλου!

Φυσικά το κέφι του δεν θα μπορούσε να λείπει από τον Ά ημιτελικό... και τραγούδησε την ώρα της δοκιμασίας Άννα Βίσση! Ποιο τραγούδι; Το σε μια ώρα θα έχουν όλα τελειώσει θέλοντας να πειράξει τους παίκτες αφού μαγείρευαν κάτω από την πίεση συγκεκριμένου χρόνου!

Δείτε το βίντεο όπου ο αγαπημένος κριτής δίνει ρεσιτάλ:

MasterChef: O πρώτος ημιτελικός ξεκίνησε! Η δύσκολη δοκιμασία που πρέπει να βγάλουν εις πέρας!

Σήμερα διεξάγετε ο πρώτο ημιτελικός του MasterChef και η δοκιμασία είναι αρκετά δύσκολη για τους πέντε παίκτες που έμειναν στο παιχνίδι.

Άρχισε η νέα δοκιμασία για τους 5 καλύτερους.

Το πρώτο mystery box της πεντάδας είναι γεγονός! Οι παίκτες μόλις είδαν τι τους περιμένει έβαλαν κατευθείαν την ποδιά τους για να βγάλουν το καλύτερο πιάτο!

Δείτε τι έκρυβε μέσα το mystery box και πως αντέδρασαν οι παίκτες:

MasterChef: Βόμβα! Αποχωρεί αγαπημένος κριτής; Η αποκάλυψη on air!

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση πως ένας από τους τρεις κριτές του MasterChef, θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Μετά το τέλος του φετινού κύκλου δεν θα συνεχίσει...

Ο Πάνος Ιωαννίδης, μίλησε στο Πρωινό του ANT1 και μεταξύ άλλων, διέψευσε την εν λόγω είδηση και τόνισε πως αν αποφασίσει κάποιος να αποχωρήσει θα το κάνουν και οι τρεις, καθώς είναι φίλοι.

Συγκεκριμένα, είπε: «Δεν ξέρω πώς προέκυψε αυτό, δεν ακούστηκε ποτέ κάτι τέτοιο! Το είδα γραμμένο κάπου και τηλεφώνησα στον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τους ρώτησαν αν είπε κάποιος κάτι. Δεν ξέρω πώς βγήκε. Όχι, δεν θα φύγει κανείς και αν είναι να φύγει κάποιος θα φύγουμε όλοι μαζί. Μόνο ένας δεν φεύγει»!