MasterChef: Αυτός ο παίκτης κέρδισε την δοκιμασία!

Πέρασε πρώτος στην τετράδα!

MasterChef: Αυτός ο παίκτης κέρδισε την δοκιμασία!

Ένας παίκτης κατάφερε από την αποψινή δοκιμασία να περάσει στην τετράδα του MasterChef.

Σήμερα το ριάλιτι μαγειρικής άρχισε με μια νέα δοκιμασία για τους 5 καλύτερους παίκτες!

Το πρώτο mystery box της πεντάδας είναι γεγονός! Οι παίκτες μόλις είδαν τι τους περιμένει έβαλαν κατευθείαν τηην ποδιά τους για να βγάλουν το καλύτερο πιάτο!

Στη δοκιμασία όμως ένας κατάφερε να αποσπάσει τα καλύτερα σχόλια των κριτών και να περάσει απευθείας στην τετράδα και στον ημιτελικό! Ο παίκτης που έβγαλε το καλύτερο πιάτο δεν είναι αλλός από τον Μανώλη, ο οποίος παρουσίασε ένα ξεχωριστό πιάτο...

Δείτε το σχετικό βίντεο:

MasterChef: Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τρόλαρε τους παίκτες, τραγουδώντας... Βίσση! (Βίντεο)

Τους πέντε καλύτερους παίκτες του MasterChef τρόλαρε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στην σημερινή δοκιμασία αποχώρησης τραγουδώντας ένα κομμάτι της Άννας Βίσση.

Σίγουρα ένα από τα αγαπημένα μας σημεία στο Master Chef εκτός από τα ιδιαίτερα πιάτα και τις κόντρες των παικτών είναι και οι επικές ατάκες και τα σχόλια του αγαπημένου κριτή Λεωνίδα Κοτσόπουλου!

Φυσικά το κέφι του δεν θα μπορούσε να λείπει από τον Ά ημιτελικό... και τραγούδησε την ώρα της δοκιμασίας Άννα Βίσση! Ποιο τραγούδι; Το σε μια ώρα θα έχουν όλα τελειώσει θέλοντας να πειράξει τους παίκτες αφού μαγείρευαν κάτω από την πίεση συγκεκριμένου χρόνου!

Δείτε το βίντεο όπου ο αγαπημένος κριτής δίνει ρεσιτάλ: