Σοκ! Έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο παρουσιάστριας τoυ Open!

Σοκαρισμένη η παρουσιάστρια!

Σοκ! Έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο παρουσιάστριας τoυ Open!

Άγνωστοι έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο παρουσιάστριας του Open!

Μιλώντας στο Καλημέρα Ελλάδα η Μίνα Καραμήτρου είπε ότι ευτυχώς οι γείτονες αντιλήφθηκαν την φωτιά και κινητοποιήθηκαν άμεσα, ώστε να μην επεκταθεί στα διαμερίσματα.

Όπως είπε οι αστυνομικοί πιστεύουν πως πρόκειται για μήνυμα που σχετίζεται με τον Δημήτρη Κουφοντίνα, ωστόσο τόνισε πως η ίδια δεν εκφοβίζεται από τέτοια περιστατικά.

Μίνα Καραμήτρου

Δείτε το σχετικό βίντεο και φωτογραφία:

Μιλώντας στο Καλημέρα Ελλάδα η Μίνα Καραμήτρου

Αποκλειστικό: Από το ΣΚΑΙ στο OPEN ο...

Αποκλειστικό βόμβα έφτασε στα γραφεία του Youweekly.gr! Ποιος έφυγε από τον ΣΚΑΙ και πήγε... OPEN;

Θα σας αποκαλύψω όλα όσα έμαθα στο Vanda's blog! Είστε έτοιμοι; Αυτό θα πει... δυνατή μεταγραφή!

Εργαζόταν στο κανάλι του Φαλήρου από το 2015, δηλαδή εδώ και 4 χρόνια αλλά... την περασμένη εβδομάδα αποχαιρέτησε συνεργάτες και έκλεισε πίσω του την πόρτα καθώς μια καλύτερη πρόταση από το κανάλι του Σαββίδη έκανε την εμφάνισή της και δεν μπορούσε να αρνηθεί!

Ο λόγος για τον δημοσιογράφο, Σωτήρη Σταθόπουλο! Το συγκεκριμένο πρόσωπο το γνωρίσαμε καλύτερα το καλοκαίρι που παρουσίαζε μαζί με το Νίκο Ανδρίτσο το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο!

Όπως μου αποκάλυψε πηγή μου μέσα από το κανάλι η συνεργασία του έληξε με τον καλύτερο τρόπο καθώς και οι δυο πλευρές ήταν συνειδητοποιημένες!

Αποκλειστικό: Από το ΣΚΑΙ στο OPEN ο...

Τώρα κάνει μια καινούργια αρχή... Για να δούμε...

Open: Γνωστή παρουσιάστρια «καβάλησε» τον στύλο και... έδειξε τις δυνατότητες της!

Τον στύλο καβάλησε η παρουσιάστρια του Open και μας έδειξε τις ικανότητες της στο pole dancing!

Τώρα που εκπομπή δεν έχει - αφού είναι μόνο τα Σαββατοκύριακα - απολαμβάνει την γυμναστική της.

Ο λόγος για την Μαντώ Γαστεράτου, η οποία κάνει μαθήματα pole dancing και μας έχει δείξει πολλές φορές ότι το έχει με τον συγκεκριμένο χορό.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας έδειξε μερικές από τις ικανότητες της.

undefined

undefined

undefined

Σεισμός στον ΣΚΑΙ! Το δυνατό χαρτί τους παρατάει... για χάρη του Σαββίδη!

Σεισμό προκάλεσε στον ΣΚΑΙ μια αποχώρηση βόμβα! Το δυνατό χαρτί τους παρατάει για χάρη του Ιβάν Σαββίδη και του Open tv και εμείς στο Vanda's blog του Υοuweekly.gr σας έχουμε όλο το παρασκήνιο!

Το συμβόλαιο της παρουσιάστριας Νίκης Λυμπεράκη, που λήγει στις 30 Ιουνίου δεν θα ανανεωθεί και από το κανάλι διαμηνύουν ότι η απόφαση ήταν κοινή, ωστόσο η αλήθεια.... είναι αλλού!

Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες, η Νίκη θα επιχειρήσει το επόμενο βήμα με σκοπό να βρεθεί πιο κοντά στο στόχο της, που είναι η παρουσίαση κεντρικού δελτίου ειδήσεων σε μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό.


Η ίδια, είχε εκφράσει αυτή της την επιθυμία και στον ΣΚΑΙ, αλλά το κανάλι ανέφερε σε όλα τα ραντεβού με την παρουσιάστρια ότι η καρέκλα του κεντρικού δελτίου είναι καλυμμένη από τη Σια Κοσιώνη για τα επόμενα χρόνια!


Σε συνδυασμό λοιπόν με την απόφαση του σταθμού να “παγώσει” το project του ΣΚΑΙ24 που εκεί θα είχε θέση κεντρικής παρουσιάστριας, λέγεται ότι οδηγήθηκε στην απόφαση να κυνηγήσει το όνειρο της εκτός Φαλήρου.... κατά Σαββίδη μεριά, ο οποίος είναι σε τροχιά ανανέωσης των συμβολαίων των παρουσιαστών του σταθμού και αναζήτησης νέων προσώπων!

H Nίκη Λυμπεράκη

Η Νίκη, πέρσι το καλοκαίρι, είχε δεχθεί πρόταση από το OPEN πριν το κανάλι αποφασίσει να συνεργαστεί με την Ελλη Στάη, αλλά τότε η δημοσιογράφος – προφανώς, δεν ήταν έτοιμη για το μεγάλο βήμα....


Φαίνεται λοιπόν ότι το διάστημα που μεσολάβησε, παράλληλα με τη διαπίστωση ότι οι μετοχές της στον ΣΚΑΙ είναι σε φθίνουσα πορεία, άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιο της… Η ίδια, έχει κάνει κάποιες επαφές με τον Ιβάν, για να αναλάβει το δελτίο του Σαββατοκύριακου, ωστόσο τίποτε δεν έχει κλείσει ακόμα, επομένως δεν αποκλείεται – σύμφωνα με ορισμένες πηγές, να κάνει κάποια ραντεβού και με άλλους σταθμούς, προκειμένου να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις τους... Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά αλλά ο Ιβάν έχει μέχρι στιγμής προβάδισμα!