Eurovision 2019: Διέρρευσε η πρόβα της Τάμτα και της Κατερίνας Ντούσκα! Τα πλάνα που εντυπωσίασαν...

Θα περάσουμε απόψε ή όχι;

Eurovision 2019: Διέρρευσε η πρόβα της Τάμτα και της Κατερίνας Ντούσκα! Τα πλάνα που εντυπωσίασαν...

Διέρρευσε η πρόβα της Τάμτα και της Κατερίνας Ντούσκα μια ανάσα πριν την Eurovision 2019 και τα πλάνα εντυπωσίασαν!

Χτες, έγινε η δεύτερη γενική πρόβα του πρώτου ημιτελικού της Eurovision 2019, που θα λάβει χώρα στο Τελ Αβίβ και την πρόβα παρακολούθησαν μέσω κλειστού κυκλώματος οι Επιτροπές των 17 χώρων που συμμετέχουν στον πρώτο ημιτελικό.

Φυσικά, την πρόβα είδαν και οι Επιτροπές της Γαλλίας, της Ισπανίας και του Ισραήλ, οι οποίες συμμετέχουν απευθείας στον Μεγάλο Τελικό του Σαββάτου.

Οι επιτροπές των 20 χωρών ψηφίζουν σήμερα και καθορίζουν το 50% του αυριανού αποτελέσματος.Η Κατερίνα Ντούσκα πραγματοποίησε μια πολύ δυνατή ερμηνεία. Χρησιμοποιήθηκε και πάλι η μεγάλη μπάλα σε αντίθεση με τη μεσημεριανή πρόβα. Φωνητικά ήταν εξαιρετική, ενώ σκηνοθετικά δεν υπάρχει καμία διαφορά από την προηγούμενη πρόβα.


Δείτε το σχετικό βίντεο

Η πρόβα της Τάμτα

Το πρωί της Τρίτης η εκπομπή «Στην φωλιά των Κου-Κου» και ο απεσταλμένος τους στο Τελ Αβίβ, Γιάννης Πουλόπουλος παρουσίασαν τα πρώτα επίσημα πλάνα της συμμετοχή της Κύπρου με την Τάμτα.


Η ταλαντούχα τραγουδίστρια ανέφερε ότι η πρόβα της πήγε πολύ καλά, ενώ θα πραγματοποιηθούν και κάποιες μικρές αλλαγές στο σκηνοθετικό κομμάτι. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ελένη Φουρέιρα: Η αποκάλυψη για την επικοινωνία με την Κατερίνα Ντούσκα και την Τάμτα!

Την επικοινωνία που είχε με την Κατερίνα Ντούσκα και την Τάμτα αποκάλυψε η Ελένη Φουρέιρα.

Η τραγουδίστρια θα ταξιδέψει στο Τελ Αβίβ και θα εμφανιστεί και η ίδια στην σκηνή της Eurovision.

Η Ελένη Φουρέιρα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον φετινό μουσικό διαγωνισμό.

«Πέρασα μαγικά στην εκπομπή "Για την παρέα" ο Νίκος είναι φίλος και δεν γινόταν να μην έρθω. Δεν είχα άγχος για τις ερωτήσεις που θα μου έκανε. Τέτοια εποχή πέρυσι είχα πολύ άγχος πολύ αϋπνία για τον διαγωνισμό της Eurovision. Τηλεφωνικά δεν έχω μιλήσει ούτε με τη Τάμτα ούτε με την Κατερίνα Ντούσκα, έχουμε μιλήσει όμως με μηνύματα και με τις δυο. Θα τις δω όμως στο Τελ Αβίβ» είπε χαρακτηριστικά.

undefined