Power of love διαρροή: Αυτός ο παίκτης που αποχωρεί από το Gala!

Spoiler alert! Όποιος δεν θέλει να μάθει ας μην κάνει το κλικ!

Power of love διαρροή: Αυτός ο παίκτης που αποχωρεί από το Gala!

Εδώ είμαστε και σήμερα με την διαρροή για το Power of Love! Ποιος είναι ο παίκτης που αποχωρεί από το Gala;

To Power of Love έχει μπει πλέον στην τελική του ευθεία και στο επόμενο Gala, όπως όλα δείχνουν θα έχουμε όχι απλή αλλά... διπλή αποχώρηση.

Ποιος αποχαιρετά το σπίτι της αγάπης; ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ SPOILER!

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα spoilers που κάνουν τις τελευταίες ώρες τον γύρο των social media οι παίκτες που θα αποχωρήσουν είναι ο Παύλος Παπαδόπουλος και ο Φάνος.

Ο πρώτος φαίνεται πως αποχωρεί ύστερα από την αρνητική ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, ενώ ο δεύτερος μετά τις ψήφους των συμπαικτών του.

Δώρος - Αθηνά σε flashback: Η τελευταία κοινή ανάρτηση γεμάτη λόγια αγάπης!

Δώρος Παναγίδης και Αθηνά Χρυσαντίδου σε flashback από τα λίγα! Έχετε δει την τελευταία κοινή ανάρτηση γεμάτη λόγια αγάπης πριν τον χωρισμό;

Mόλις, τον Ιανουάριο, ο Δώρος Παναγίδης είχε αναρτήσει στο Instagram φωτογραφία με την Αθηνά Χρυσαντίδου γράφοντας: "Το να αγαπιέσαι βαθιά από κάποιον σου δίνει δύναμη, όμως το να αγαπάς κάποιον βαθιά σου δίνει θάρρος".

Πρόκειται και για την τελευταία του ανάρτηση με την Αθηνά, αφού το ζευγάρι εδώ και καιρό απέφευγε τις κοινές φωτογραφίες... Δείτε την σχετική ανάρτηση:

O Δώρος και η Αθηνά στην τελευταία τους κοινή ανάρτηση

Δώρος Παναγίδης: Το πρώτο μήνυμα μετά τον χωρισμό του με την Αθηνά Χρυσαντίδου!

Ο Δώρος Παναγίδης, μετά την ανακοίνωση του χωρισμού του με την Αθηνά Χρυσαντίδου,έγραψε το πρώτο του μήνυμα!

Δεν συνεχίζουν μαζί!

Το πρώην ζευγάρι του Power of Love αποφάσισε να συνεχίζει χώρια τη ζωή του, με την αποκάλυψη να την κάνει η Αθηνά Χρυσαντίδου με ανακοίνωσή της στο instagram.

Tώρα, ήρθε και η ανάρτηση του Δώρου ο οποίος σημειώνει χαρακτηριστικά: «Παρόλο που θέλω να κρατάω χαμηλούς τόνους, οφείλω και εγώ να ανακοινώσω με τη σειρά μου την απόφαση του χωρισμού, από σεβασμό και μόνο σε όσους μας υποστηρίξατε ως ζευγάρι. Δεν παύουμε όμως να είμαστε δυο διαφορετικές οντότητες. Η ζωή προχωρά και όλα αλλάζουν. Αυτό που δεν αλλάζει είναι όσα νιώσαμε και η άποψη μου για σένα, ότι είσαι από τις σπανιότερες ψυχές που γνώρισα».

Δώρος Παναγίδης: Το πρώτο μήνυμα μετά τον χωρισμό του με την Αθηνά Χρυσαντίδου!