Θύμα επίθεσης με λοστούς γνωστή Ελληνίδα σχεδιάστρια! Η ανατριχιαστική φωτογραφία!

Πολύ δύσκολες ώρες!

Θύμα επίθεσης με λοστούς γνωστή Ελληνίδα σχεδιάστρια! Η ανατριχιαστική φωτογραφία!

Θύμα επίθεσης με λοστούς έπεσε γνωστή Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας έξω από το αεροδρόμιο του Ελληνικού, και η φωτογραφία είναι ανατριχιαστική!

Άγνωστοι την πλησίασαν και άρχισαν να τη χτυπούν στο κεφάλι αλλά ευτυχώς φορούσε κράνος και γλίτωσε τα χειρότερα.

Ο αδελφός της πόσταρε φωτογραφία της χτυπημένη στο πρόσωπο κι έγραψε: «Αίσχος!!! Ζούμε σε μια χώρα ανομίας! Περνάς έξω από το αεροδρόμιο του Ελληνικού, όπου ξαφνικά σου επιτίθεται μια συμμορία με λοστούς και λάμπες αλογόνου και σε χτυπάει στο κεφάλι!


Ευτυχώς η Αθηνά φορούσε κράνος! Είναι κρίμα όπως έχει καταντήσει η χώρα μας…
Βιασμοί, ξυλοδαρμοί, δολοφονίες κι εκπρόσωποι μας στη Βουλή ανυπομονούν να γίνουν οι μολότοφ πλημμέλημα!
Το χειρότερο είναι ότι ο κόσμος με συμβουλεύει να μην το ανεβάσω “για να μην μας βάλουν στο στόχαστρο οι αναρχικοί”! Αίσχος και πάλι αίσχος». Ο λόγος για την Αθηνά Τρανούλη που κατεβαίνει υποψήφια με τον συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη. Δείτε την φωτογραφία σοκ... αλλά και το ποιος Έλληνας επιχειρηματίας συνελήφθη με ναρκωτικά!

Θύμα επίθεσης με λοστούς έπεσε γνωστή Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας
Θύμα επίθεσης με λοστούς έπεσε γνωστή Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας

Σοκάρει γνωστός Έλληνας τραγουδιστής: «Πέρασα δυο εγκεφαλικά και καρκίνο στο λαιμό»!

Σοκάρει με την αποκάλυψη του γνωστός Έλληνας τραγουδιστής σε συνέντευξη του παραχώρησε αποκαλύπτοντας πως έχει περάσει δυο εγκεφαλικά και καρκίνο στο λαιμό.

Ο λόγος για τον Ματθαίο Γιαννούλη ο οποίος μίλησε στο Happy Day.

undefined

«Με τον Λευτέρη Βαζαίο περάσαμε μια επταετία όμορφη, μια συνεργασία που τέλειωσε όπως μπορούν να τελειώσουν όλα. Αν τον ξανάβρισκα έτσι όπως τον βρήκα τότε και μου ζητούσε δουλειά, πάλι θα τον ξανάπαιρνα. Ήμουν ο μόνος ο οποίος επικοινώνησε μαζί του και του είπα ότι αν χρειάζεται οικονομική βοήθεια, είμαι εδώ.

Από το άγχος που πέρασα εγώ εκείνα τα 7 χρόνια της συνεργασίας μας, έπαθα δύο εμφράγματα. Στα 38 μου πέρασα δύο εμφράγματα. Στα 40 μου πέρασα καρκίνο στο λαιμό και αυτά ήταν από το άγχος. Έδωσα πάρα πολλά λεφτά για ανθρώπους που δεν άξιζαν.

undefined

Έφευγα από τη δουλειά με 10 δραχμές και γύριζα στο σπίτι με 1 δραχμή. Τα είχα φάει όλα στα μπουζούκια, γύρναγα από εδώ, γύρναγα από εκεί, έκανα τα πάντα, έκανα τη ζωή μου. Εκείνη την περίοδο με τον Πανταζή αλλάξαμε 4 αυτοκίνητα σε 2 μήνες.

Σήμερα είμαι πολύ ευτυχισμένος, έχω μια υπέροχη οικογένεια, έχω μια υπέροχη γυναίκα, έχω τρία υπέροχα παιδιά. Τρία παιδιά από τρεις διαφορετικές γυναίκες. Από τις γυναίκες μου χώριζα γιατί μου άρεσαν οι γυναίκες. Ήμουν γυναικάς, δεν ήμουν πιστός», αποκάλυψε.