Ραγίζει καρδιές η Έλενα Παπαρίζου! Η συγκινητική έκπληξη που δέχτηκε και τα τρυφερά λόγια!

Η αποκάλυψη για τον άνθρωπό που της στέκεται στα εύκολα και στα δύσκολα!

Ραγίζει καρδιές η Έλενα Παπαρίζου! Η συγκινητική έκπληξη που δέχτηκε και τα τρυφερά λόγια!

Ραγίζει καρδιές η Έλενα Παπαρίζου, η οποία δέχτηκε μια συγκινητική έκπληξη και μίλησε με τρυφερά λόγια.

Έχει δίπλα της έναν άνθρωπο που της στέκεται όλα αυτά τα χρόνια, στα εύκολα και τα δύσκολα.

Αυτός ο άνθρωπος είναι η μητέρα της, Ευφροσύνη.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία τους και έγραψε στην λεζάντα της.

«Μάνα είναι μόνο μία!!! Χθες είχα την τιμή να με βράβευσει ο τόπος μου και η μανούλα μου έκανε πάνω από 3000 km για να βρεθεί δίπλα μου. Έκπληξη!!!!! Όχι ότι δεν ταξίδεψαν και όλοι οι άλλοι για να είμαστε μαζί σε αυτή την όμορφη στιγμή... Αλλά η μάνα μου πραγματικά είναι πάντα δίπλα μου!! Στα δύσκολα και στα εύκολα... Στα δυσάρεστα και τα ευχάριστα... Στις λύπες και στις χαρές..... Μανούλα μου ευχαριστώ που σε έχω στη ζωή μου κάθε μέρα. Ξέρω πως μοιάζω πολύ στον πατερα μου στον χαρακτήρα... Αλλά δεν παύω ποτέ να είμαι γυναίκα και θέλω πολύ να γίνω σαν και σένα! Μανούλα μου».

Δύσκολες ώρες για την Έλενα Παπαρίζου! Έπεσε θύμα...

Δύσκολες ώρες περνάει η Έλενα Παπαρίζου, η οποία έπεσε θύμα απάτης!

Η επιτυχημένη τραγουδίστρια, θέλησε να ξεκαθαρίσει τι ισχύει σχετικά με τα όσα αναφέρει εταιρία για εκείνη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

«Αγαπημένα μου φιλαράκια επειδή τον τελευταίο καιρό μου στέλνετε συνέχεια μηνύματα σχετικά προϊόντα αδυνατίσματος που χρησιμοποιούν το όνομά μου και φωτογραφίες μου, θέλω να σας ενημερώσω, πως πρόκειται περί απάτης και πως ουδεμία σχέση έχω με τα συγκεκριμένα προϊόντα. Οφείλουμε να αγαπάμε το σώμα μας , να φροντίζουμε να τρώμε υγιεινά με πολλά μικρά γεύματα μέσα στην ημέρα και να κινούμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο. Να προσέχετε σας αγαπώ πολύ!» έγραφε χαρακτηριστικά η φωτογραφία που δημοσίευσε, διευκρινίζοντας πως δεν έχει καμία απολύτως σχέση με όλα αυτά τα προϊόντα.

Δείτε παρακάτω την σχετική φωτογραφία από το Instagram της Έλενας Παπαρίζου:

Η σχετική φωτογραφία από το Instagram της Έλενας Παπαρίζου

Έλενα Παπαρίζου: Αγνώριστη με κατάμαυρο μαλλί!

Η Έλενα Παπαρίζου με κατάμαυρο μαλλί είναι... αγνώριστη! Η τραγουδίστρια ανέβασε τη φωτογραφία στο instagram!

Tης πηγαίνει λέτε;

Η Παπαρίζου ανέβασε μία φωτογραφία από το παρελθόν με κατάμαυρο μαλλί, μαζεύοντας χιλιάδες likes στο instagram!

Πάντως η διαφορά με το σήμερα είναι μεγάλη!

Έλενα Παπαρίζου: Αγνώριστη με κατάμαυρο μαλλί!

Έλενα Παπαρίζου: Η επανασύνδεση-βόμβα και η μεγάλη αλλαγή στη ζωή της!

Η Έλενα Παπαρίζου έκανε γνωστό πως οι Antique θα βρεθούν και πάλι μαζί στη σκηνή!

Η τραγουδίστρια έκανε την αποκάλυψη!

Με μήνυμά της στα social media η Έλενα Παπαρίζου έκανε γνωστό πως οι Antique... επιστρέφουν!

Αφορμή είναι τα 20 χρόνια από την ίδρυση του συγκροτήματος, με το οποίο η Ελλάδα είχε πάρει την 3η θέση στη Eurovision το 2001.

«1999-2019 | Antique For Ever Σήμερα γιορτάζω τα δικά μου 20 χρόνια… Στις 7 Απριλίου του 1999 ηχογραφήσαμε με το Νίκο Παναγιωτίδη το πρώτο μας τραγούδι «Opa Opa» ως Antique στην Στοκχόλμη… Την επόμενη μέρα στις 8 του μήνα, όταν ξυπνήσαμε συνειδητοποιήσαμε τι ζούμε. Ήταν μεγάλη μας χαρά και τιμή που οι Σουηδοί μας τίμησαν και μας βοήθησαν να ξεκινήσουμε την καριέρα μας, να διασχίσουμε όλη την Ευρώπη και να φτάσουμε μέχρι και στην Ελλάδα μας, τη χώρα μας. Κάποια στιγμή μπήκε μια άνω τελεία… τη συνέχεια τη γνωρίζετε!

Σήμερα όμως, 20 χρόνια ακριβώς μετά από εκείνη τη μέρα, συναντήθηκα ξανά με τον φίλο μου τον Νίκο, θυμηθήκαμε τα παλιά, και κάναμε κι άλλα όνειρα για το μέλλον...

Μετρώντας λοιπόν όλες αυτές τις στιγμές αλλά και της μετέπειτα σόλο καριέρας μου, θέλω μέσα από την καρδιά μου να σας πω ένα τεράστιο ευχαριστώ που είστε εδώ και τόσα χρόνια στο πλάι μου. Σας υπόσχομαι πως τα καλύτερα έρχονται, θα δουλέψω σκληρά για να ζήσουμε παρέα άλλες τόσες όμορφες στιγμές γεμάτες μουσική.

Σας αγαπώ πολύ, Έλενα», ήταν το μήνυμα της Παπαρίζου!

Πως είναι και τι κάνει σήμερα ο Νίκος Παναγιωτίδης που τραγουδούσε με την Παπαρίζου!

Θα πάθετε σοκ μόλις δείτε πώς είναι σήμερα ο τραγουδιστής των Antique! H φωτογραφία-αποκάλυψη της Παπαρίζου!

Ο τραγουδιστής των Antique, Νίκος Παναγιωτίδης, που είχε βρεθεί στο πλευρό της Έλενας Παπαρίζου το 2001 στη Eurovision έγινε αγνώριστος!

Η αλλαγή του φάνηκε από τη φωτογραφία που ανέβασε η Παπαρίζου!

Reunion για την Έλενα Παπαρίζου και τον Νίκο Παναγιωτίδη, με την τραγουδίστρια να ανεβάζει τη selfie μαζί με τον συνεργάτη της γράφοντας: «1999-2019 | Antique For Ever Σήμερα γιορτάζω τα δικά μου 20 χρόνια… ☺️ Στις 7 Απριλίου του 1999 ηχογραφήσαμε με το Νίκο Παναγιωτίδη το πρώτο μας τραγούδι «Opa Opa» ως Antique στην Στοκχόλμη… Την επόμενη μέρα στις 8 του μήνα, όταν ξυπνήσαμε συνειδητοποιήσαμε τι ζούμε. Ήταν μεγάλη μας χαρά και τιμή που οι Σουηδοί μας τίμησαν και μας βοήθησαν να ξεκινήσουμε την καριέρα μας, να διασχίσουμε όλη την Ευρώπη και να φτάσουμε μέχρι και στην Ελλάδα μας, τη χώρα μας. Κάποια στιγμή μπήκε μια άνω τελεία… τη συνέχεια τη γνωρίζετε! Σήμερα όμως, 20 χρόνια ακριβώς μετά από εκείνη τη μέρα, συναντήθηκα ξανά με τον φίλο μου τον Νίκο, θυμηθήκαμε τα παλιά, και κάναμε κι άλλα όνειρα για το μέλλον...
Μετρώντας λοιπόν όλες αυτές τις στιγμές αλλά και της μετέπειτα σόλο καριέρας μου, θέλω μέσα από την καρδιά μου να σας πω ένα τεράστιο ευχαριστώ που είστε εδώ και τόσα χρόνια στο πλάι μου. Σας υπόσχομαι πως τα καλύτερα έρχονται, θα δουλέψω σκληρά για να ζήσουμε παρέα άλλες τόσες όμορφες στιγμές γεμάτες μουσική.
Σας αγαπώ πολύ,
Έλενα», έγραψε η ίδια.

Θα πάθετε σοκ μόλις δείτε πώς είναι σήμερα ο τραγουδιστής των Antique! H φωτογραφία-αποκάλυψη της Παπαρίζου!