Open tv: Εμπρηστική επίθεση σε γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφο! Η επίσημη ανακοίνωση!

Έζησε τραγικές στιγμές!

Open tv: Εμπρηστική επίθεση σε γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφο! Η επίσημη ανακοίνωση!

Εμπρηστική επίθεση δέχτηκε γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος του Open tv και ο σταθμός εξέδωσε δημόσια ανακοίνωση για το τραγικό συμβάν.

Το αυτοκίνητο της έγινε στάχτη μετά την επίθεση.

Ο λόγος για την αστυνομικής συντάκτρια του Οpen, Μίνα Καραμήτρου και το γραφείο τύπου του καναλιού έστειλε την εξής ανακοίνωση

Εμπρηστική επίθεση σε γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφο

«Η ελεύθερη έκφραση των δημοσιογράφων μας δε φιμώνεται»
Πρόσκληση για συγκρότηση ενιαίου μετώπου εναντίον των φαινομένων βίας

Καταδικάζουμε τη στοχοποίηση της δημοσιογράφου του τηλεοπτικού μας σταθμού Μίνας Καραμήτρου.

Η άνανδρη πυρπόληση του αυτοκινήτου της, έξω από την οικία της, μας γεμίζει οργή και αποτροπιασμό.

Η ελεύθερη έκφραση των δημοσιογράφων μας δε φιμώνεται και διαμηνύουμε προς πάσα κατεύθυνση πως θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε αμείωτα με στόχο την έγκυρη, αμερόληπτη και υπεύθυνη ενημέρωση των συμπολιτών μας.

Προς ουσιαστική στήριξη αυτού του σκοπού και λαμβάνοντας υπόψιν αντίστοιχες επιθέσεις σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, καλούμε, σε κοινή συνάντηση τις διοικήσεις των τηλεοπτικών σταθμών, τις αμέσως επόμενες ημέρες, με στόχο τη συγκρότηση ενιαίου μετώπου εναντίον των φαινομένων βίας απέναντι στην ελεύθερη δημοσιογραφική έκφραση, που κλιμακώνονται το τελευταίο διάστημα.

Θύμα επίθεσης με λοστούς γνωστή Ελληνίδα σχεδιάστρια! Η ανατριχιαστική φωτογραφία!

Θύμα επίθεσης με λοστούς έπεσε γνωστή Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας έξω από το αεροδρόμιο του Ελληνικού, και η φωτογραφία είναι ανατριχιαστική!

Άγνωστοι την πλησίασαν και άρχισαν να τη χτυπούν στο κεφάλι αλλά ευτυχώς φορούσε κράνος και γλίτωσε τα χειρότερα.

Ο αδελφός της πόσταρε φωτογραφία της χτυπημένη στο πρόσωπο κι έγραψε: «Αίσχος!!! Ζούμε σε μια χώρα ανομίας! Περνάς έξω από το αεροδρόμιο του Ελληνικού, όπου ξαφνικά σου επιτίθεται μια συμμορία με λοστούς και λάμπες αλογόνου και σε χτυπάει στο κεφάλι!


Ευτυχώς η Αθηνά φορούσε κράνος! Είναι κρίμα όπως έχει καταντήσει η χώρα μας…
Βιασμοί, ξυλοδαρμοί, δολοφονίες κι εκπρόσωποι μας στη Βουλή ανυπομονούν να γίνουν οι μολότοφ πλημμέλημα!
Το χειρότερο είναι ότι ο κόσμος με συμβουλεύει να μην το ανεβάσω “για να μην μας βάλουν στο στόχαστρο οι αναρχικοί”! Αίσχος και πάλι αίσχος». Ο λόγος για την Αθηνά Τρανούλη που κατεβαίνει υποψήφια με τον συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη. Δείτε την φωτογραφία σοκ... αλλά και το ποιος Έλληνας επιχειρηματίας συνελήφθη με ναρκωτικά!

Θύμα επίθεσης με λοστούς έπεσε γνωστή Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας Θύμα επίθεσης με λοστούς έπεσε γνωστή Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας