Κωνσταντίνος Βασάλος: Μας σύστησε την μαμά του και είναι κούκλα!

Τι λέτε μοιάζουν;

Κωνσταντίνος Βασάλος: Μας σύστησε την μαμά του και είναι κούκλα!

Την μαμά του μέσα από μια φωτογραφία μας σύστησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος και θα λέγαμε πως είναι μια κούκλα.

Ο πρώην παίκτης του Survivor και συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου έχει μεγάλη αδυναμία στη μαμά του.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει μεγάλη αδυναμία στην οικογένεια του και όποτε βρίσκει χρόνο από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, περνάει μαζί της όμορφες στιγμές.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε μια φωτογραφία του με την μαμά του και είναι όπως θα δείγε και εσείς μια κούκλα.

«Μάνα είναι μόνο μια!! Χρόνια πολλά σε όλες τις μαμάδες του κόσμου!!!!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης του.

Κωνσταντίνος Βασάλος μαμά

Ξέσπασε οn air ο Κωνσταντίνος Βασάλος: Τα "βεντετιλίκια" στο Πρωινό που έφεραν την έκρηξη του!

Για την "βεντέτα" που έχει ξεκινήσει ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Δημήτρη Ουγγαρέζος μίλησαν στην εκπομπή του Open tv, Καλύτερα δεν γίνεται και ξέσπασε με αφορμή τις δηλώσεις στο Πρωινό.

Αφορμή, το γεγονός πως ο πρώην παίκτης του Survivor είπε όχι στην πρόκληση του παρουσιαστή να πάει για συνέντευξη στην Γιαγιά του Πρωινού.

Έτσι, ο Κωνσταντίνος Βασάλος στην σημερινή εκπομπή, θέλησε να πάρει θέση στα όσα ειπώθηκαν στον αέρα της εκπομπής του ΑΝΤ1, λέγοντας πως δεν υπάρχει βεντέτα.

«Αυτό με πείραξε πολύ. Ότι φάνηκε σαν ότι είμαι βεντέτα και ότι δεν πάω σε συνεντεύξεις... Δεν υπήρχε λόγος να γίνει όλο αυτό" είπε και συνέχισε: "Δεν είναι ότι βγάζω εγώ το πρόγραμμα και υπάρχουν και προτεραιότητες από το κανάλι», είπε.

Στην συνέχεια το λόγο πήρε η Σίσσυ Χρηστίδου και είπε στον Βασάλο ότι μπορεί να το είπε χιουμοριστικά για να πάρει άμεσα την απάντηση του Κωνσταντίνου ο οποίος είπε: "Κοίτα, τρία λεπτά χιουμοριστικά δεν νομίζω ότι ήταν σε τηλεοπτικό αέρα. Εμένα δεν με πείραξε αυτό. Με πείραξε αυτό που είπαν στην αρχή, που είπε 'έλα να κάνει τη συνέντευξη γιατί είσαι κρίμα άμα δεν έρθεις'. Σαν εκβιαστικό το πήρα εγώ αλλά τέλος πάντων αλλά δεν πειράζει. Καλή καρδιά".

Κωνσταντίνος Βασάλος  Δημήτρης Ουγγαρέζος

Κωνσταντίνος Βασάλος: "Μαύρες" οι διακοπές στην Χαβάη με την Βαλαβάνη! Μπήκε νοσοκομείο...

Μπήκε νοσοκομείο στην Χαβάη ο Κωνσταντίνος Βασάλος και "μαύρες" πέρασε τις διακοπές του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη!

Τι συνέβη; Αποκάλυψη τώρα στο Youweekly.gr!

Ο Κωνσταντίνος στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, "Έλα χαμογέλα" στο OPEN αποκάλυψε πως ένα περιστατικό κι ένα πρόβλημα στην υγεία του χάλασε λίγο τις πασχαλινές του διακοπές!

Συγκεκριμένα είπε πως κάτι έφαγε και του δημιουργήθηκαν κάποιες στομαχικές διαταραχές και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο!

Η Ευρυδίκη, όπως ο ίδιος αποκάλυψε, ήταν συνέχεια στο πλευρό του και μάλιστα του έφτιαχνε όλη την ώρα λαπά να φάει!

Δείτε τι είπε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο: