Φωτεινή Τράκα: Αγνώριστη η νικήτρια του My style rocks!

Φωτογραφία - απόδειξη!

Φωτεινή Τράκα: Αγνώριστη η νικήτρια του My style rocks!

Αγνώριστη στο φακό της φωτογραφίας, η Φωτεινή Τράκα η νικήτρια του δεύτερου κύκλου του My style rocks.

Η παίκτρια που κατάφερε να νικήσει τις συμπαίκτριες της και να πάριε το χρηματικό έπαθλο.

Η Φωτεινή Τράκα με αφορμή την γιορτή της μητέρας, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από τα παλιά και είναι πραγματικά αγνώριστη. Τότε είχε κοντά και ξανθά μαλλάκια.

Στην λεζάντα της φωτογραφίας της έγραψε: «Χρόνια πολλά στην μαμά μου, στην καλύτερη φίλη της ζωής μου, και κυριολεκτικά και μεταφορικά Πόση τρομερή δύναμη θέλει να αποφασίσεις να φέρεις στον κόσμο ένα παιδί και να του αφιερωθείς ανιδιοτελώς, και στην περίπτωση σου»

Φωτεινή Τράκα: Αγνώριστη η παίκτρια του My style rocks!

Φωτεινή Τράκα: Αποφάσισε τι θα κάνει τα χρήματα που κέρδισε από το Μy Style Rocks! (βίντεο)

Η Φωτεινή Τράκα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Έλα χαμογέλα για τη ζωή της μετά τη νίκη της στο My Style Rocks.

H εκκεντρική Φωτεινή αποκάλυψε πράγματα για τη ζωή της, όπως και τι θα κάνει τα λεφτά που κέρδισε στο παιχνίδι. Διαβάστε παρακάτω...

Η όμορφη Φωτεινή παραδέχτηκε: «Το My style rocks το είδα σαν άθλημα» ενώ αποκάλυψε ότι ο πατέρας της ήταν αυτός που της έβαλε την ιδέα για να πάρει μέρος στο ριάλιτι μόδας.

Στη συνέχεια μίλησε για τον ανταγωνισμό που βίωσε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού τονίζοντας: «Στην αρχή οι συμπαίκτριές μου, δεν με καταλαβαίνανε και με ανταγωνίζονταν». Όσο για το πού θα επενδύσει τα χρήματα που κέρδισε, η ίδια είπε: «Τα χρήματα θα τα επενδύσω σε ένα σπίτι, γιατί είναι από τα βασικά πράγματα που θέλω».

Σε ό,τι αφορά τα προσωπικά της, η Φωτεινή αποκάλυψε: «Έχω σχέση με έναν άνθρωπο που με στηρίζει». Και πρόσθεσε: «Θα ήθελα να αποκτήσω οικογένεια».

Δείτε το παρακάτω βίντεο

Φωτεινή Τράκα: Κατακεραυνώνει τη Κατερίνα Καινούργιου! Η σκληρή της απάντηση μέσω Instagram!

Η Φωτεινή Τράκα, η νικήτρια του My Style Rocks 2, απαντά ανοιχτά στη Κατερίνα Καινούργιου.

Η μεγάλη νικήτρια του My Style Rocks 2, όταν follower τη ρώτησε τη γνώμη της για την Κατερίνα Καινούργιου και το σχόλιό της πως η Φωτεινή ήταν ντυμένη σαν «καρναβάλι», η ίδια απάντησε.

«Μέσα από την εκπομπή της έχει δείξει πως δεν κατανοεί θέματα ακόμη πιο σημαντικά. Αυτό που είπε για μένα θα με πειράξει; Αναμενόμενη άποψη ανθρώπου που τόσα ξέρει τόσα λέει.»

Δείτε τη σχετική ανάρτηση: