Eurovision: Η εκρηκτική εμφάνιση της Τάμτα επί σκηνής!

Δείτε το βίντεο και θα πάθετε σοκ!

Eurovision: Η εκρηκτική εμφάνιση της Τάμτα επί σκηνής!

Εκρηκτική ήταν η Τάμτα στην σκηνή της Eurovision στον Α ημιτελικό.

Η Κύπρος ήταν πρώτη στην κατάταξη των εμφανίσεων και η τραγουδίστρια τα έδωσε όλα μετά την Νέτα.

Η Τάμτα με τα δίμετρα πόδια της, την εντυπωσιακή της παρουσία και την φωνή της κατάφερε να αποσπάσει το μεγαλύτερο χειροκρότημα.

Μετά το τέλος της εμφάνισης της ευχαρίστησε το κοινό που ούρλιαζε και κουνούσε τις σημαίες της Κύπρου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Eurovision 2019: Eπικό μαλλιοτράβηγμα στα παρασκήνια! Ποια τραγουδίστρια έγινε έξαλλη και γιατί!

Aκόμα δεν ξεκίνησε η Eurovision 2019 και ξεκίνησαν τα μαλλιοτραβήγματα! Ποια τραγουδίστρια έγινε έξαλλη και γιατί;

Στην εκπομπή «Στην φωλιά των Κου Κου» ο Γιάννης Πουλόπουλος ο οποίος βρίσκεται ήδη στο Τελ Αβίβ αποκάλυψε έναν καυγά που έγινε στα παρασκήνια και αφορούσε την σκηνοθεσία, με πολύ ζουμί!

Ο δημοσιογράφος ανέφερε στον αέρα της εκπομπής του Star: «Η μία πρόβα της Ελλάδας με την μεσημεριανή και με την βραδινή δεν είχε καμία σχέση… Θεωρώ ότι είναι η πιο βελτιωμένη σκηνοθετικά πρόβα του πρώτου ημιτελικού, που είναι ένας ημιτελικός με μεγάλα προβλήματα από πολλές αποστολές…»! Και τόνισε: « Χθες άκουσα έναν καυγά μιας χώρας που δεν της άρεσαν καθόλου τα πλάνα της.»! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε την αποκάλυψη στο ακόλουθο βίντεο:

Eurovision 2019: Διέρρευσε η πρόβα της Τάμτα και της Κατερίνας Ντούσκα! Τα πλάνα που εντυπωσίασαν...

Διέρρευσε η πρόβα της Τάμτα και της Κατερίνας Ντούσκα μια ανάσα πριν την Eurovision 2019 και τα πλάνα εντυπωσίασαν!

Χτες, έγινε η δεύτερη γενική πρόβα του πρώτου ημιτελικού της Eurovision 2019, που θα λάβει χώρα στο Τελ Αβίβ και την πρόβα παρακολούθησαν μέσω κλειστού κυκλώματος οι Επιτροπές των 17 χώρων που συμμετέχουν στον πρώτο ημιτελικό.

Φυσικά, την πρόβα είδαν και οι Επιτροπές της Γαλλίας, της Ισπανίας και του Ισραήλ, οι οποίες συμμετέχουν απευθείας στον Μεγάλο Τελικό του Σαββάτου.

Οι επιτροπές των 20 χωρών ψηφίζουν σήμερα και καθορίζουν το 50% του αυριανού αποτελέσματος.Η Κατερίνα Ντούσκα πραγματοποίησε μια πολύ δυνατή ερμηνεία. Χρησιμοποιήθηκε και πάλι η μεγάλη μπάλα σε αντίθεση με τη μεσημεριανή πρόβα. Φωνητικά ήταν εξαιρετική, ενώ σκηνοθετικά δεν υπάρχει καμία διαφορά από την προηγούμενη πρόβα.


Δείτε το σχετικό βίντεο

Η πρόβα της Τάμτα

Το πρωί της Τρίτης η εκπομπή «Στην φωλιά των Κου-Κου» και ο απεσταλμένος τους στο Τελ Αβίβ, Γιάννης Πουλόπουλος παρουσίασαν τα πρώτα επίσημα πλάνα της συμμετοχή της Κύπρου με την Τάμτα.


Η ταλαντούχα τραγουδίστρια ανέφερε ότι η πρόβα της πήγε πολύ καλά, ενώ θα πραγματοποιηθούν και κάποιες μικρές αλλαγές στο σκηνοθετικό κομμάτι. Δείτε το σχετικό βίντεο: