Μελέτης Ηλίας: Η αποκάλυψη για τη νέα σειρά του Alpha! Πώς είναι η σχέση του με τη Βάσω Λασκαράκη; (Βίντεο)

Όλα όσα είπε ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στο «Σόι σου»!

Μελέτης Ηλίας: Η αποκάλυψη για τη νέα σειρά του Alpha! Πώς είναι η σχέση του με τη Βάσω Λασκαράκη; (Βίντεο)

Ο Μελέτης Ηλίας έκανε την αποκάλυψη για τη νέα σειρά του Alpha και τον ρόλο του, ενώ αναφέρθηκε στο φινάλε του «Το Σόι σου», αλλά και τη σχέση που έχει με τη Βάσω Λασκαράκη!

Ο ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα μεσάνυχτα».

O Μελέτης, λοιπόν, μίλησε για το τέλος της σειράς «Το σόι σου» έπειτα από 5 χρόνια, ενώ αποκάλυψε τον ρόλο του και τη νέα δουλειά στον Alpha!

Μάλιστα αναφέρθηκε στη σχέση του με τη Βάσω Λασκαράκη και τη συνεργασία τους. Έχετε δει πόσο μεγάλωσε ο γιος του Μελέτη;

Δείτε τα βίντεο

Μελέτης Ηλίας: Δείτε για πρώτη φορά το σπίτι του! Το πολύχρωμο σαλόνι κλέβει την παράσταση!

Ο Μελέτης Ηλίας είναι παντρεμένος με την Θέμιδα Βουτσινά και έχουν δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια με τα δύο παιδάκια τους!

Ο ίδιος πρωταγωνιστεί στην πετυχημένη σειρά «Το σόι σου» για μία ακόμα τηλεοπτική σεζόν, «σκίζει» αλλά και στη παράσταση «Οι μάγισσες της Σμύρνης» ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει και η ταινία «Bachelor 3».

Φυσικά ωστόσο, τον ελεύθερο του χρόνο τον αφιερώνει στα παιδιά του και στη σύζυγό του. Ο ηθοποιός «ανέβασε» φωτογραφίες από το σπίτι του να παίζει με την κόρη του στο σαλόνι τους και εμείς παρατηρήσαμε την όμορφη πολύχρωμη διακόσμηση!

«Ώρα για παιχνίδι!! #miamerame #meletisilias #magisses_tis_smirnis #theatrikesskines #actorslife #instagramtakeover #instatakeover #pallastheatre #instapic #funathome», έγραψε στη μία και κάτω από την άλλη: « Επιτέλους Σάββατο!! Αραχτός χωρίς γύρισμα, ακομα στο κρεβάτι! #miamerame #meletisilias #magisses_tis_smirnis #theatrikesskines #pallastheatre #instagramtakeover #instatakeover #actorslife #saturday #instapic #instafollowers #theatreactor».