Νίκος Μουτσινάς: Πώς η Μιμή Ντενίση «κράτησε» στην ζωή τον παρουσιαστή;

Το φιλί της ζωής από τη Μιμή στο Νίκο!

Νίκος Μουτσινάς: Πώς η Μιμή Ντενίση  «κράτησε» στην ζωή τον παρουσιαστή;

Πως ο Νίκος Μουτσινάς, ο παρουσιαστής του Open tv, κρατήθηκε στην ζωή από την Μιμή Ντενίση; Έχουμε την απάντηση που θα συζητηθεί!

Ο Νίκος Μουστινάς και η εκπομπή του, Για την παρέα, τις τελευταίες ημέρες μας είχε συνηθίσει σε σκαμπανευάσματα στα νούμερα τηλεθέασης! Όμως εχτές, με καλεσμένη τη Μιμή Ντενίση, έγινε η έκπληξη!

Η Μιμή, χάρισε στο Νίκο ένα εξαιρετικό νούμερα τηλεθέασης και τον επανέφερε στη ζωή! 15,6 έκανε το Για την παρέα και ο Ιβάν Σαββίδης έκανε πάρτι! Δείτε αναλυτικά τα ποσοστά για το δυναμικό κοινό στην απογευματινή ζώνη:

Μεσημεριανή ζώνη

ALPHA: Μενεγάκη, ΕΛΕΝΗ 19,9
STAR: Κουτσελίνη, Αλήθειες με την Ζήνα 17,7
ΣΚΑΙ: Στεφανίδου, Μαζί σου 10,7

OPEN: Μεσημεριάτικα, 3,4
ΑΝΤ1: Μακρυπούλια, Ρουκ ζουκ 17,9

STAR: Καγιά, Shopping Star 18,4
ΣΚΑΙ: Power of love, 12,8
OPEN: Μουτσινάς, Για την παρέα 15,6

Για την παρέα: Η απίστευτη αποκάλυψη για το ατύχημα! «Άφησε την τελευταία του πνοή...»!

Μια απίστευτη αποκάλυψη έγινε στην εκπομπή Για την παρέα, στον Open tv από τον Νίκο Μουτσινά για το ατύχημα που είχε.

Ο παρουσιαστής ανέφερε, πως Σάββατο πήγε, αυθημερόν, στην Πάτρα για να απολαύσει τους Alcatrash οι οποίοι εμφανιζόντουσαν σε ένα νυχτερινό κέντρο με την Καίτη Γαρμπή. Μόλις έφτασε η παρέα στην πόλη πήγε για φαγητό του έφυγε το δόντι, και μάλιστα το μπροστινό!

«Αποφασίσαμε να πάμε στην Πάτρα γιατί τα παιδιά μας τραγουδούσαν με την Καίτη Γαρμπή! Ξεκινάμε απόγευμα, όλα ωραία… Φτάνουμε λίγο νωρίτερα, λέμε τι θα κάνουμε; Θα φάμε. Καθόμαστε σε ένα πολύ ωραίο μαγαζί να φάμε. Λέω θα τη χαλάσεις τη διατροφή δεν πειράζει, Σάββατο είναι. Λέω ξεκίνα να φας τη σαλάτα. Ξεκινάω και όπως τρώω τη σαλάτα, αισθάνομαι πως κάτι έχει μέσα η σαλάτα που δεν το έχω παραγγείλει. Φαντάζεστε τι μπορεί να ήταν;

Ήταν δόντι! Ήταν… το δικό μου το δόντι που αποφάσισε να αφήσει την τελευταία του πνοή στην Πάτρα. Πια έγινα φίλτρο του snapchat… Λείπει αυτό το δόντι, χαμογελάω ατελείωτα σε όλους, βιντεάκια…

Παίρνω τηλέφωνο τον οδοντίατρό μου τον Κωνσταντίνο τον Δέδε, του λέω τι να κάνω; Έχω τσίχλα μαζί μου, να το κολλήσω; Μου λέει δεν γίνεται…

Παίρνουμε τηλέφωνο τα παιδιά ευτυχώς, πήραν μία οδοντίατρο να είναι καλά η γυναίκα 12 παρά το βράδυ ραντεβού να προσπαθούμε εκεί πώς θα κολλήσει το δόντι… Μου βάζει, μου το φτιάχνει… Εγώ πρόλαβα έφαγα μία πίτα. Μου λέει μπορεί να φας…. ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΦΑΩ ΤΙΠΟΤΑ!», είπε στον αέρα της εκπομπής.

Νίκος Μουτσινάς: Η... σχέση με γνωστό Έλληνα τραγουδιστή και η αλήθεια για την προσωπική ζωή του παρουσιαστή!

Με ποιον Έλληνα τραγουδιστή παραλίγο να... κάνει σχέση ο Νίκος Μουτσινάς; Η αλήθεια για την προσωπική ζωή του παρουσιαστή!

Άφωνους μας άφησε ο Αναστάσιος Ράμμος, όταν εμφανίστηκε πριν από λίγο καιρό στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά που αν και με σκαμπανευάσματα, σαρώνει σε τηλεθέαση!

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τη συνεργασία του με την Έλενα Παπαρίζου, τη μεταξύ τους χημεία αλλά και τα τραγούδια που γράφει.Ιδιαίτερα απολαυστικό ήταν το σημείο όπου ο Νίκος τον ρώτησε για την προσωπική του ζωή και το αν βρίσκεται σε μία σχέση, με τον τραγουδιστή να απαντά πως όλα μπορούν να αλλάξουν μετά τη γνωριμία τους και αυτή τη συνέντευξη, προκαλώντας τα γέλια του παρουσιαστή και του κοινού!

Τι είχε πει πρόσφατα ο Νίκος για τα προσωπικά του

Ο παρουσιαστής του Open που έχει καταφέρει να τρελάνει τα μηχανάκια της τηλεθέασης, με την επιτυχημένη τηλεοπτική του εκπομπή «Για την παρέα», παραχώρησε μία εκ βαθέων συνέντευξη στο Down Town Κύπρου.

Ο Νίκος Μουτσινάς μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και αποκάλυψε…

Έχεις καλή προσωπική ζωή τώρα;

Είναι υπέροχη.

Έχεις μείνει ποτέ μόνος;

Ε, βέβαια.

Πάντα σε θυμάμαι σε σχέση…

Όχι, έχω μείνει και μόνος. Αλλά, πράγματι, δεν μένω πολύ καιρό μόνος.

Δεν μπορείς να μείνεις μόνος;

Μπορώ πολύ καλά να μείνω και μόνος!