Eurovision 2019: Οι πρώτες δηλώσεις Ντούσκα-Τάμτα! «Ήμουν σαν τρελή!» (Βίντεο)

Τι είπαν;

Eurovision 2019: Οι πρώτες δηλώσεις Ντούσκα-Τάμτα! «Ήμουν σαν τρελή!» (Βίντεο)

Η Κατερίνα Ντούσκα και η Τάμτα μίλησαν «Στην φωλιά των Κου Κου» στο STAR για τη συμμετοχή τους στον ημιτελικό της Eurovision.

Πώς ένιωσαν πάνω στη σκηνή;

Ελλάδα και Κύπρος προκρίθηκαν στον τελικό της Eurovision, καθώς Κατερίνα Ντούσκα και Τάμτα πήραν το εισιτήριο από τον Α' ημιτελικό του διαγωνισμού.

Μετά την εμφάνισή τους οι δύο τραγουδίστριες έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις.

Η Τάμτα αρχικά είπε: «Όταν κατέβηκα από τη σκηνή νομίζω ήμουν σαν μια τρελή. Το χάρηκα πάρα πολύ, ήταν από τα πιο εξαιρετικά πράγματα που έχω ζήσει στην καριέρα μου. Αισθάνθηκα υπέροχα, πέρασα υπέροχα. Είναι μαγικό όταν βγαίνεις, δεν μπορείς να ασχοληθείς με τις λεπτομέρειες. Έλεγα που ήμουν τόσο καιρό; Θα βρω πράγματα που δεν θα μου αρέσουν, είμαι λίγο απαιτητική. Αυτή τη στιγμή θέλω να χαρώ που πήγαμε στον τελικό. Είναι πολύ όμορφο αυτό που ζούμε, έχει χαρά και συγκίνηση. Η Κατερίνα Ντούσκα ήταν καλύτερη από όλες τις πρόβες που έχει κάνει. Πάμε τώρα να το διασκεδάσουμε όλοι μαζί στον τελικό».

Από την πλευρά της η Ντούσκα ανέφερε: «Δεν έχω δει την εμφάνιση μου. Όταν κατέβηκα από την σκηνή είχα φανταστική αίσθηση και πιστεύω πήγαμε πολύ καλά και θα πάμε ακόμα καλύτερα στον τελικό. Δεν έχω προλάβει να ανοίξω κινητό να δω κάτι. Χαίρομαι με τα μηνύματα που δέχομαι. Ο στόχος μου ήταν να εκπροσωπήσω με έναν τρόπο έναν μουσικό χώρο που δεν προβάλλεται αρκετά. Έχουμε φωνή έχουμε όραμα. Πιστεύω πολύ σε αυτή τη γενιά. Νιώθω δικαιωμένη. Έχουμε ζητήσει και άλλες αλλαγές και μας έχουν υποσχεθεί πως θα έρθουν όλα μέχρι τον τελικό. Σκηνοθετικής φύσεως αλλαγές. Χρησιμοποιώ ακουστικό ένα μήνα που είναι ο εφιάλτης του κάθε τραγουδιστή. Εγώ το ευχαριστήθηκα και ένιωσα πολύ καλά στη σκηνή. Τα καλύτερα έχω να πω για την Τάμτα».

Eurovision 2019: Η μπομπονιέρα της Ντούσκα, η εκρηκτική εμφάνιση της Τάμτα και τα σπαρταριστά στιγμιότυπα από χτες!

Αν δεν είδατε την Εurovision 2019 χτες, έχουμε μαζέψει όλα τα στιγμιότυπα για εσάς! Η μπομπονιέρα της Ντούσκα που τα έσπασε (είναι τάση κορίτσια), η εκρηκτική εμφάνιση της Τάμτα και όλα όσα έγιναν μέσα από τα δικά μας μάτια...

Η εντυπωσιακή έναρξη του Α ημιτελικού στο Τελ Αβίβ

Εντυπωσιακή ήταν η έναρξη του Α ημιτελικού της Eurovision στο Τελ Αβίβ.

Οι 17 χώρες μεταξύ των οποίων η Ελλάδα και η Κύπρος, ξεκίνησαν με το σλόγκαν Dare To Dream.

Η έναρξη έγινε με ένα συγκινητικό βίντεο με τη ζωή της Νέτα της νικήτριας του περσινού διαγωνισμού. Στην συνέχεια στην σκηνή της Eurovision εμφανίστηκε Νέτα Μπαρζιλάι, συνοδευόμενη από τους χορευτές της και άνοιξε το σόου με το νικητήριο τραγούδι της «Toy».

Φορώντας ένα μαύρο λευκό κορμάκι ξεσήκωσε τους φανς της! Έπειτα την σκυτάλη πήραν οι παρουσιαστές.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Η εκρηκτική εμφάνιση της Τάμτα επί σκηνής!

Εκρηκτική ήταν η Τάμτα στην σκηνή της Eurovision στον Α ημιτελικό.

Η Κύπρος ήταν πρώτη στην κατάταξη των εμφανίσεων και η τραγουδίστρια τα έδωσε όλα μετά την Νέτα.

Η Τάμτα με τα δίμετρα πόδια της, την εντυπωσιακή της παρουσία και την φωνή της κατάφερε να αποσπάσει το μεγαλύτερο χειροκρότημα.

Μετά το τέλος της εμφάνισης της ευχαρίστησε το κοινό που ούρλιαζε και κουνούσε τις σημαίες της Κύπρου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Η εμφάνιση της Κατερίνας Ντούσκα "μάγεψε" το κοινό!

Μάγεψε το κοινό με την μοναδική της φωνή και την σκηνική της παρουσία η Κατερίνα Ντούσκα στην Eurovision.

Η Ελληνική συμμετοχή εμφανίστηκε στις τελευταίες θέσεις και τράβηξε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η Κατερίνα Ντούσκα με τις στιλιστικές επιλογές, την σκηνική παρουσία και την φωνή της, μάγεψε όσους βρέθηκαν στο χώρο που διεξαγόταν ο Α ημιτελικός. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ντούσκα και Τάμτα πέρασαν στον τελικό! Ποιες θέσεις πήραν;

Στον τελικό της Eurovision πέρασαν η Κατερίνα Ντούσκα και η Τάμτα. Ποιες θέσεις πήραν οι τραγουδίστριες;

Η Κατερίνα Ντούσκα μάγεψε το κοινό με την φωνή της, ενώ η Τάμτα με την εκρηκτική της εμφάνιση.

Αφού ολοκληρώθηκαν όλες οι εμφανίσεις στην σκηνή του Α ημιτελικού της Eurovision ήρθε η ώρα της ψηφοφορίας και στην συνέχεια της ανακοίνωσης για το ποιες χώρες προκρίθηκαν.

Η Ελλάδα με την Κατερίνα Ντούσκα κατέκτησε την πρώτη θέση, ενώ η Τάμτα με την Κύπρο την τέταρτη. Εμείς να ευχηθούμε καλή επιτυχία!

Eurovision 2019: Eπικό μαλλιοτράβηγμα στα παρασκήνια! Ποια τραγουδίστρια έγινε έξαλλη και γιατί!

Aκόμα δεν ξεκίνησε η Eurovision 2019 και ξεκίνησαν τα μαλλιοτραβήγματα! Ποια τραγουδίστρια έγινε έξαλλη και γιατί;

Στην εκπομπή «Στην φωλιά των Κου Κου» ο Γιάννης Πουλόπουλος ο οποίος βρίσκεται ήδη στο Τελ Αβίβ αποκάλυψε έναν καυγά που έγινε στα παρασκήνια και αφορούσε την σκηνοθεσία, με πολύ ζουμί!

Ο δημοσιογράφος ανέφερε στον αέρα της εκπομπής του Star: «Η μία πρόβα της Ελλάδας με την μεσημεριανή και με την βραδινή δεν είχε καμία σχέση… Θεωρώ ότι είναι η πιο βελτιωμένη σκηνοθετικά πρόβα του πρώτου ημιτελικού, που είναι ένας ημιτελικός με μεγάλα προβλήματα από πολλές αποστολές…»! Και τόνισε: « Χθες άκουσα έναν καυγά μιας χώρας που δεν της άρεσαν καθόλου τα πλάνα της.»! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε την αποκάλυψη στο ακόλουθο βίντεο: