Δούκισσα Νομικού - Δημήτρης Θεοδωρίδης: Το μεγάλο μυστικό του ζευγαριού που πρόδωσε η παρουσιάστρια!

Αυτό δεν έπρεπε να το κάνει! Ουπς!

Δούκισσα Νομικού - Δημήτρης Θεοδωρίδης: Το μεγάλο μυστικό του ζευγαριού που πρόδωσε η παρουσιάστρια!

Ποιο είναι το μεγάλο μυστικό που έχει η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης; Η παρουσιάστρια το πρόδωσε και εμείς τσακώσαμε κανονικά το ζευγάρι!

Στις 17 Απριλίου η έγκυος Δούκισσα Νομικού είχε ανεβάσει μια φωτογραφία στο Instagram αποκαλύπτοντας ότι η νέα της χρωματική αδυναμία είναι το ροζ!

Τότε λοιπόν, κανείς δεν μπορούσε να υποψιαστεί ότι η Δούκισσα και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης περιμένουν κοριτσάκι, αν και δεν είχαν αποκαλύψει το φύλο του μωρού! Το μεγάλο τους μυστικό βέβαια, μαθεύτηκε λίγο αργότερα, με ανάρτηση που έκανε η ίδια η παρουσιάστρια! Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Η παρουσιάστρια Δούκισσα Νομικού

Δούκισσα Νομικού: Έλιωσε με τον μικρό Σάββα! Τι της πρόσφερε για την γιορτή της μητέρας;

Έλιωσε η μανούλα και παρουσιάστρια Δούκισσα Νομικού με αυτό που της πρόσφερε ο μικρός Σάββας!

Η ίδια, διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να του χαρίσει το αδερφάκι του!

Η ίδια συνεχίζει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram στιγμές από την καθημερινότητά της και σήμερα μας έδειξε τι δώρο της έδωσε για την γιορτή της μητέρας! Συγκεκριμένα, ο μικρός Σάββας έδωσε στη μαμά του μερικά λουλουδάκια.

«Τα πρώτα λουλούδια που μου έκοψε και μου έδωσε ο γιος μου. Καλή εβδομάδα.», έγραψε χαρακτηριστικά η Δούκισσα Νομικού γεμάτη χαρά. Δείτε την σχετική ανάρτηση:

undefined

Δούκισσα Νομικού: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του μικρού Σάββα!

Την πρώτη φωτογραφία του μικρού Σάββα δημοσίευσε η Δούκισσα Νομικού στο Instagram.

Η παρουσιάστρια που περιμένει το δεύτερο παιδάκι της, σήμερα την γιορτή της μητέρας γιορτάζει.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την πρώτη φωτογραφία που τράβηξε το μικρό Σάββα μετά την γέννηση του.

Τα λόγια τόσο στην λεζάντα της, όσο και στο Instastory της είναι πολύ τρυφερά, μιας και η Δούκισσα, έχει μεγάλη αδυναμία στον μπέμπη της.

undefined

undefined

Δούκισσα Νομικού: Ετοιμάζει μία τεράστια αλλαγή! Η ανακοίνωσή της!

Η Δούκισσα Νομικού σκέφτεται να κάνει μία μεγάλη αλλαγή και το ανακοίνωσε!

Θυμίζουμε πως η παρουσιάστρια βρίσκεται στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Με ανάρτησή της στο instagram η Δούκισσα ανέβασε μία παλιά φωτογραφία και έδειξε να σκέφτεται την αλλαγή στα μαλλιά της, ρωτώντας τους followers!

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια έβαλε την παρακάτω φωτογραφία, γράφοντας:«Βλέποντας αυτή τη φωτογραφία, σκέφτομαι... Μήπως κάποια στιγμή πρέπει να κάνω τα μαλλιά μου ginger? Τι λες;»

Δούκισσα Νομικού: Ετοιμάζει μία τεράστια αλλαγή! Η ανακοίνωσή της!

Δούκισσα Νομικού - αρετουσάριστη: Στα σοκάκια της Μυκόνου με καυτό σορτσάκι στον 5ο μήνα εγκυμοσύνης!

Στα σοκάκια της Μυκόνου με καυτό σορτς στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της, συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr την Δούκισσα Νομικού!

Ευτυχισμένη και ολοκληρωμένη όσο ποτέ άλλοτε νιώθει τους τελευταίους μήνες η παρουσιάστρια που χαίρεται τρυφερές στιγμές με τον πρωτότοκο γιο της Σάββα, ενώ περιμένει με λαχτάρα τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της, που θα είναι κοριτσάκι.

Δούκισσα Νομικού - αρετουσάριστη: Στα σοκάκια της Μυκόνου με καυτό σορτσάκι στον 5ο μήνα εγκυμοσύνης!

Στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της βαδίζοντας σταθερά στον 5ο και με δεδομένο πως οι προηγούμενες μέρες ήταν πιο χαλαρές από επαγγελματικής άποψης, μπόρεσε να ταξιδέψει στις Κυκλάδες και συγκεκριμένα στην αγαπημένη της Μύκονο, όπου τη συνάντησε κατ' αποκλειστικότητα ο φακός του Youweekly.gr.

Δούκισσα Νομικού - αρετουσάριστη: Στα σοκάκια της Μυκόνου με καυτό σορτσάκι στον 5ο μήνα εγκυμοσύνης!

Μόνο τυχαίος δεν ήταν ο προορισμός, αφού εκεί δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο σύζυγός της Δημήτρης Θεοδωρίδης, με τον οποίο έχουν τον επόμενο μήνα τη δεύτερη επέτειο του γάμου τους − παντρεύτηκαν στις 10 Ιουνίου 2017.

Τι καλύτερο από το να γιορτάσουν αγκαλιά, με την κοιλιά της Δούκισσας να μην έχει φουσκώσει σχεδόν καθόλου, ωστόσο, όπως μαρτυρούν και τα φωτογραφικά στιγμιότυπα από το «νησί των ανεμόμυλων». Σε λίγο θα ξεκινήσουν οι προετοιμασίες της για το παιδικό δωμάτιο, ενώ με την επιστροφή της στην Αθήνα η παρουσιάστρια θα βρίσκεται και σε αναζήτηση επαγγελματικής στέγης, μετά την πρόσφατη αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1.

«Έχετε να μου προτείνετε μαγιό εγκυμοσύνης;»

Δούκισσα Νομικού - αρετουσάριστη: Στα σοκάκια της Μυκόνου με καυτό σορτσάκι στον 5ο μήνα εγκυμοσύνης!

Η Δούκισσα με φούτερ (παρόμοιο θα βρείτε στα kenzo με 206 ευρώ) σορτς, Frame 205 ευρώ, και γυαλιά ηλίου Ray-Ban

Τρώγοντας έρχεται η όρεξη... Με τόσες παραλίες που είδε, δεν άντεξε και ήδη έχει κάνει τις πρώτες της βουτιές στη Μύκονο, πριν μπει ο Μάιος. Εφόσον θα περάσει μεγάλο μέρος του καλοκαιριού της στο νησί, η Δούκισσα ετοιμάζεται για ακόμα περισσότερες, ρωτώντας την περασμένη Δευτέρα μέσω Instagram: «Μανούλες, έχετε να μου προτείνετε ωραία μαγιό εγκυμοσύνης;», αφού όταν ήταν έγκυος στον μικρό Σάββα δεν είχε την ευκαιρία να κάνει καλοκαιρινά μπάνια.

Πώς πάει από κυτταρίτιδα;

Κυτταρίτιδα; Ποια κυτταρίτιδας; Όπως βλέπετε κι εσείς στις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr η Δούκισσα Νομικού έχει αψεγάδιαστη επιδερμίδα!