Γιάννα Τερζή: Η αντίδρασή της ένα χρόνο μετά τον αποκλεισμό της από την Eurovision!

Τι ανέβασε στο instagram;

Γιάννα Τερζή: Η αντίδρασή της ένα χρόνο μετά τον αποκλεισμό της από την Eurovision!

Η Γιάννα Τερζή έκανε δύο αναρτήσεις στο instagram για την Eurovision, ένα χρόνο μετά τον αποκλεισμό της!

Η διπλή ανάρτηση που έκανε η τραγουδίστρια.

Η Γιάννα Τερζή είχε εκπροσωπήσει πέρυσι την Ελλάδα στη Eurovision και ένα χρόνο μετά τον αποκλεισμό της έκανε δύο αναρτήσεις.

Αυτές αφορούσαν την Κατερίνα Ντούσκα και την Τάμτα, δίνοντας στις δύο τραγουδίστριες τις ευχές της για καλή επιτυχία στον διαγωνισμό!

Γιάννα Τερζή: Η αντίδρασή της ένα χρόνο μετά τον αποκλεισμό της από την Eurovision!
Γιάννα Τερζή: Η αντίδρασή της ένα χρόνο μετά τον αποκλεισμό της από την Eurovision!

Eurovision 2019: Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Ντούσκα! Το ατύχημα και ο σοβαρός τραυματισμός!

Δύσκολες ώρες πέρασε η Κατερίνα Ντούσκα στον χθεσινό ημιτελικό της Eurovision, καθώς ένα ατύχημα και ο σοβαρός τραυματισμός επηρέασαν την τραγουδίστρια!

Τι συνέβη πριν η εκπρόσωπος της Ελλάδας στον διαγωνισμό τραγουδιού ανέβει στην σκηνή;

Η αποκάλυψη ήρθε μέσω του «Πρωινού» στον ΑΝΤ1, όταν ο απεσταλμένος στο Τελ Αβίβ, Θάνος Κλωνόπουλος, αποκάλυψε πως μία από τις χορέυτριες της Ντούσκα είχε ένα σοβαρό ατύχημα!

«Να πούμε πως η Κατερίνα Ντούσκα είπε αποκλειστικά στον ΑΝΤ1, ότι η μία από τις χορεύτριες είχε ένα πάρα πολύ σοβαρό τραυματισμό και έδωσε όλη τη ψυχή της για να μπορεί να εμφανιστεί στη σκηνή», ανέφερε ο δημοσιογράφος! Πάντως η Κατερίνα τα κατάφερε και προκρίθηκε στον τελικό!

Δείτε το βίντεο

Eurovision 2019: Οι πρώτες δηλώσεις Ντούσκα-Τάμτα! «Ήμουν σαν τρελή!» (Βίντεο)

Η Κατερίνα Ντούσκα και η Τάμτα μίλησαν «Στην φωλιά των Κου Κου» στο STAR για τη συμμετοχή τους στον ημιτελικό της Eurovision.

Πώς ένιωσαν πάνω στη σκηνή;

Ελλάδα και Κύπρος προκρίθηκαν στον τελικό της Eurovision, καθώς Κατερίνα Ντούσκα και Τάμτα πήραν το εισιτήριο από τον Α' ημιτελικό του διαγωνισμού.

Μετά την εμφάνισή τους οι δύο τραγουδίστριες έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις.

Η Τάμτα αρχικά είπε: «Όταν κατέβηκα από τη σκηνή νομίζω ήμουν σαν μια τρελή. Το χάρηκα πάρα πολύ, ήταν από τα πιο εξαιρετικά πράγματα που έχω ζήσει στην καριέρα μου. Αισθάνθηκα υπέροχα, πέρασα υπέροχα. Είναι μαγικό όταν βγαίνεις, δεν μπορείς να ασχοληθείς με τις λεπτομέρειες. Έλεγα που ήμουν τόσο καιρό; Θα βρω πράγματα που δεν θα μου αρέσουν, είμαι λίγο απαιτητική. Αυτή τη στιγμή θέλω να χαρώ που πήγαμε στον τελικό. Είναι πολύ όμορφο αυτό που ζούμε, έχει χαρά και συγκίνηση. Η Κατερίνα Ντούσκα ήταν καλύτερη από όλες τις πρόβες που έχει κάνει. Πάμε τώρα να το διασκεδάσουμε όλοι μαζί στον τελικό».

Από την πλευρά της η Ντούσκα ανέφερε: «Δεν έχω δει την εμφάνιση μου. Όταν κατέβηκα από την σκηνή είχα φανταστική αίσθηση και πιστεύω πήγαμε πολύ καλά και θα πάμε ακόμα καλύτερα στον τελικό. Δεν έχω προλάβει να ανοίξω κινητό να δω κάτι. Χαίρομαι με τα μηνύματα που δέχομαι. Ο στόχος μου ήταν να εκπροσωπήσω με έναν τρόπο έναν μουσικό χώρο που δεν προβάλλεται αρκετά. Έχουμε φωνή έχουμε όραμα. Πιστεύω πολύ σε αυτή τη γενιά. Νιώθω δικαιωμένη. Έχουμε ζητήσει και άλλες αλλαγές και μας έχουν υποσχεθεί πως θα έρθουν όλα μέχρι τον τελικό. Σκηνοθετικής φύσεως αλλαγές. Χρησιμοποιώ ακουστικό ένα μήνα που είναι ο εφιάλτης του κάθε τραγουδιστή. Εγώ το ευχαριστήθηκα και ένιωσα πολύ καλά στη σκηνή. Τα καλύτερα έχω να πω για την Τάμτα».