Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής έχασε 75 κιλά και έγινε αγνώριστος! (Βίντεο)

Άλλος άνθρωπος!

Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής έχασε 75 κιλά και έγινε αγνώριστος! (Βίντεο)

Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής έγινε αγνώριστος, χάνοντας 75 κιλά και έχει στόχο να χάσει κι άλλα!

Έκανε την αποκάλυψη στην εκπομπή του Alpha «Happy Day»!

O λόγος για τον Λευτέρη Κιντάτο, ο οποίος δήλωσε: «Ήμουν 200 κιλά, 197 για την ακρίβεια. Με μεγάλο αγώνα, θυσία, κόπο… Όσο κολοκύθι και κοτόπουλο δεν έχεις διανοηθεί ποτέ στη ζωή σου, κατάφερα να χάσω 75 κιλά και θέλω να χάσω άλλα 15 με 20 κιλά».

Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής έχασε 75 κιλά και έγινε αγνώριστος! (Βίντεο)

Ο νικητής τους The Voice πρόσθεσε: «Οι δύσκολες στιγμές, η μοναξιά που περνάς στο κρεβάτι, παρατάς λίγο τον εαυτό σου και δεν είναι δύσκολο να πάρεις κιλά. Το θέμα είναι να καταλάβεις ότι δεν είσαι χοντρός, αλλά είσαι άρρωστος και να κάνεις αυτό που ταιριάζει στον οργανισμό σου και να κάνεις μια υπερπροσπάθεια». Διαζύγιο βόμβα στην showbiz! Πασίγνωστος τραγουδιστής χωρίζει για μια πιτσιρίκα!

Παιδεραστής πασίγνωστος τραγουδιστής! Όργια με 14χρονες!

Όργια με 14χρονα κορίτσια έκανε πασίγνωστος τραγουδιστής, με τις αποκαλύψεις για την παιδεραστία να συγκλονίζουν!

Όλα ήρθαν στο «φως» και οι λεπτομέρειες είναι ανατριχιαστικές!

Ο λόγος για τον «Βασιλιά της Ροκ εν Ρολ» Έλβις Πρίσλεϊ!

Παιδεραστής πασίγνωστος τραγουδιστής! Όργια με 14χρονες!

Ο καθηγητής Τζόελ Γουίλιαμσον έγραψε ένα βιβλίο για τη σεξουαλική ζωή του Έλβις Πρίσλεϊ.

Στο συγγραφικό εγχείρημα, ο Γουίλιαμσον παρουσιάζει τον θρυλικό τραγουδιστή που προκαλούσε ερωτικά ρίγη στα γυναικεία πλήθη, ως έναν αδιάφορο σύζυγο, ηδονοβλεψία, που φιλούσε υπέροχα αλλά ήταν ένας «υπερεκτιμένος» εραστής. Και όχι μόνο! Σύμφωνα με την εκδοχή του βιβλίου, ο βασιλιάς είχε μεγάλο ταλέντο στα προκαταρκτικά, αναζητούσε το σεξ με παρθένες και την ηδονή σε όργια.

Όταν ο Έλβις προσπαθούσε να ρίξει γυναίκες στο κρεβάτι του
Είναι δύσκολο να το φανταστεί κανείς, αλλά σύμφωνα με τον συγγραφέα του βιβλίου, ο Έλβις, χρειαζόταν να επινοήσει κάποιες ιστορίες για να πείσει τις γυναίκες να περάσουν μία νύχτα μαζί του, περισσότερο για να έχει ένα «μητρικό χάδι» και μία συντροφιά, ώστε να «μην είναι μόνος του», όπως γράφει ο Γουίλιαμσον. Το σεξ πάλι, με τον βασιλιά της ποπ, ήταν «υπερεκτιμημένο», σύμφωνα με την ηθοποιό Cybill Shepard που εξομολογήθηκε στον συγγραφέα ότι πέρασε μία νύχτα μαζί του στο Memphis, το καλοκαίρι του 1972.

Ο συγγραφέας ωστόσο, φαίνεται να αναγνωρίζει το ταλέντο του Έλβις να ξεσηκώνει- από τη σκηνή!- τα γυναικεία πλήθη. «Όταν ήθελε, μπορούσε να κάνει ένα κορίτσι από το κοινό, να νομίζει ότι ήταν για εκείνον όλος ο κόσμος του» γράφει ο Γουίλιαμσον.

Η πρώτη νύχτα με την Πρισίλα
Στα άδυτα της κρεβατοκάμαρας του Έλβις, μας μεταφέρει το βιβλίο «Elvis Presley: A Southern Life», την πρώτη νύχτα που πέρασε την νεαρή Πρισίλα, που έμελλε να γίνει η γυναίκα του και η μητέρα του παιδιού του. «Της έμαθε να κάνει έρωτα με κάθε τρόπο» αναφέρει ο συγγραφέας, τονίζοντας ότι εκείνο που εξίταρε τον βασιλιά ήταν το γεγονός ότι ήταν ο πρώτος άντρας της Πρισίλα. Και συνεχίζει: «Της έδειξε το ταλέντο του στα προκαταρκτικά...Ο Έλβις ήταν ένα εξαιρετικό ταλέντο στον στοματικό έρωτα».

Η σεξουαλική επιθυμία του τραγουδιστή, σύμφωνα με την εκδοχή του Γουίλιαμσον, αυξήθηκε μετά τον θάνατο της μητέρας του, Glady το 1958, γεγονός που τον έκανε να αναζητήσει την ηδονή σε άλλες γυναίκες. «Αν υπήρχε ένα ποτάμι από σεξ πριν, τώρα είχε γίνει πλημμύρα» αναφέρει το βιβλίο για τον Έλβις που ξεκίνησε να απατά την Πρισίλα, πρώτα με την Γερμανίδα γραμματέα του, Elisabeth Stefaniak και στη συνέχεια με όποια γυναίκα του άρεσε. «Η σεξουαλική επιθυμία του ήταν πολύ ισχυρή. Το χάδι και το συναίσθημα ήταν πολύ πιο σημαντικό για τον Έλβις από την πράξη. Φαντάζομαι ο Έλβις ήταν ο "βασιλιάς των προκαταρκτικών» αναφέρει το βιβλίο.

Οι σεξουαλικές διαστροφές και τα όργια με ανήλικα κορίτσια
Όταν χώρισε με την Elisabeth Stefaniak, έκανε έναν εφήμερο δεσμό με την Μiss Memphis, Anita Wood. Την περίοδο εκείνη, σύμφωνα με τον συγγραφέα, ο Έλβις παρέσυρε στο κρεβάτι του, ανήλικα κορίτσια, ηλικίας 14 ετών για «μαξιλαροπόλεμο, φιλιά και χάδια». Στην συνέχεια του βιβλίου, ο καθηγητής Τζόελ Γουίλιαμσον γράφει για τα ερωτικά παιχνίδια ρόλων που έπαιζε ο βασιλιάς με την Πρισίλα αλλά και τα όργια που έκαναν μαζί: «Καμία φορά ο Έλβις έφερνε μία άλλη γυναίκα στο δώματιο τους, και την έβαζε να προσποιείται ότι κάνει έρωτα με την Πρίσιλα για τις βλέπει και να τις κινηματογραφεί. Καμία φορά συμμετείχε κιόλας».

Παιδεραστής πασίγνωστος τραγουδιστής! Όργια με 14χρονες!

Μετά την γέννηση της Lisa Marie, δεν πλησίαζε ερωτικά την Πρισίλα
Σύμφωνα με το βιβλίο, ο Έλβις ποτέ δεν θέλησε να παντρευτεί την Πρισίλα και κατά τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, της πρότεινε να χωρίσουν. Η πρόταση σόκαρε την Πρισίλα και ο Έλβις αποφάσισε να υποχωρήσει. Μετά τη γέννηση της Lisa Marie, o τραγουδιστής δεν μπορούσε πλέον να βρεθεί σεξουαλικά με τη γυναίκα του, ακόμα και όταν «εκείνη προσπαθούσε να τον δελεάσει φορούσε ένα μαύρο νεγκλιζέ» όπως περιγράφει το βιβλίο.

Η εμμονή του «βασιλιά» με τις παρθένες
Τον Αύγουστο του 1970 τρεις όμορφες γυναίκες έφτασαν στο σπίτι του. Οι δύο από αυτές ήταν 25 ετών και δήλωσαν παρθένες ενώ η τρίτη δεν μπορούσε να δηλώσει το ίδιο. «Ήταν ένα απίθανο όνειρο για τον Έλβις που είχε εμμονή με την παρθενία» γράφει ο συγγραφέας. Ακόλουθησαν και άλλες γυναίκες, οι οποίες ισχυρίστηκαν ότι ο Έλβις ήταν ο πρώτος άνδρας με τον οποίο είχαν σεξουαλική επαφή, ανάμεσα τους, η 25χρονη Kathy Westmoreland, η Ginger Alden και η Linda Thompson.