Ξανθή Τζερεφού: Follower της έκανε την χειρότερη ερώτηση και... τον αποστόμωσε!

Τον τάπωσε κανονικά!

Ξανθή Τζερεφού: Follower της έκανε την χειρότερη ερώτηση και... τον αποστόμωσε!

Follower έκανε στην Ξανθή Τζερεφού από το GNTM την χειρότερη ερώτησε και... τον αποστόμωσε κανονικά!

Η ίδια, έχει αρκετούς ακόλουθους στα social media, με το μοντέλο να απαντά συχνά στις ερωτήσεις των followers της και να τις μοιράζεται δημόσια. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που η ίδια έχει δεχτεί αρνητική κριτική για το βάρος της, όμως αυτή τη φορά, ένας ακόλουθος το παράκανε!

Η Ξανθή δέχτηκε ένα ερώτημα που έλεγε «γιατί είσαι τόσο χοντρή» με εκείνη να απαντάει «γιατί τρώω όλο το φαγητό μου». Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Η Ξανθή Τζερεφού και η απάντηση στο follower

Έγκυος παίκτρια του GNTM; Πόζαρε με φουσκωμένη κοιλίτσα!

Με φουσκωμένη την κοιλίτσα της πόζαρε πρώην παίκτρια του GNTM και μείναμε άφωνοι.

Για ποια μιλάμε;

Ο λόγος για την Γαρυφαλλιά Καλιφώνη την κούκλα ξανθιά που γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο παιχνίδι, αλλά αποχώρησε μόνη της.

Για πολλούς που ανυπομονείτε να μάθετε, όχι το μοντέλο δεν είναι έγκυος, απλά... έφαγε πολύ και θέλησε να μας δείξει πόσο φούσκωσε στον λογαριασμό της στο Instagram.

undefined

undefined

GNTM: Θυμάστε τη νικήτρια Σιντορέλα Τόλη; Δείτε πώς είναι σήμερα και τι κάνει!

Η Σιντορέλα Τόλη είχε νικήσει στο GNTM πριν από 8 χρόνια! Αλλά τι κάνει σήμερα και κυρίως πώς είναι;

Την θυμάστε;

Πέρασαν 8 χρόνια από τον δεύτερο κύκλο του GNTM και η νικήτρια Σιντορέλα Τόλη συνεχίζει την πορεία της στο χώρο του modeling.

Η Σιντορέλα κατάφερε να ξεχωρίσει από τις συμπαίκτριες της και να κερδίσει την πρώτη θέση, μολονότι τότε ήταν σε ηλικία 17 ετών. Μπορεί εκείνη την χρονιά να έμεινε από απουσίες, όμως την επόμενη τελείωσε κανονικά το σχολείο και ξεκίνησε το ταξίδι της με προορισμό το μόντελινγκ.

Η καστανή καλλονή κατάφερε να κάνει καριέρα στο Πεκίνο, όπου έμεινε για αρκετά χρόνια, και να συνεργαστεί με μερικούς από τους μεγαλύτερους οίκους, όπως η Gucci. Η ίδια μπορεί να μην επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς φίλους της σε καθημερινή βάση, καθώς οι υποχρεώσεις είναι πολλές, όμως ανά διαστήματα ενημερώνει τους followers της για τα «καμώματά» της. Τα έχετε μάθει για τον άγνωστο καβγά Αμανατίδου-Ιωαννίδου;

GNTM: Θυμάστε τη νικήτρια Σιντορέλα Τόλη; Δείτε πώς είναι σήμερα και τι κάνει!GNTM: Θυμάστε τη νικήτρια Σιντορέλα Τόλη; Δείτε πώς είναι σήμερα και τι κάνει!GNTM: Θυμάστε τη νικήτρια Σιντορέλα Τόλη; Δείτε πώς είναι σήμερα και τι κάνει!GNTM: Θυμάστε τη νικήτρια Σιντορέλα Τόλη; Δείτε πώς είναι σήμερα και τι κάνει!GNTM: Θυμάστε τη νικήτρια Σιντορέλα Τόλη; Δείτε πώς είναι σήμερα και τι κάνει!GNTM: Θυμάστε τη νικήτρια Σιντορέλα Τόλη; Δείτε πώς είναι σήμερα και τι κάνει!GNTM: Θυμάστε τη νικήτρια Σιντορέλα Τόλη; Δείτε πώς είναι σήμερα και τι κάνει!