Ελένη Χατζίδου: Οι λιγούρες της εγκυμονούσας που έβαλαν τον Ετεοκλή στην κουζίνα!

Την λατρεύει και της το δείχνει με κάθε τρόπο!

Ελένη Χατζίδου: Οι λιγούρες της εγκυμονούσας που έβαλαν τον Ετεοκλή στην κουζίνα!

Η εγκυμονούσα Ελένη Χατζίδου έχει λιγούρες που ανάγκασαν μέχρι και τον Ετεοκλή να μπει στην κουζίνα για να της μαγειρέψει!

Η ίδια, πρόσφατα μας έδειξε και το νυφικό της και το ζευγάρι ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα στη σχέση του! Ο Ετεοκλής Παύλου, δεν της χαλάει χατήρι και όταν εκείνη του ζήτησε το μεσημέρι της Τετάρτης να της ετοιμάσει μπιφτέκια, δεν το σκέφτηκε και πολύ!

Η περήφανη Ελένη, ανέβασε σχετική ανάρτηση στο Ιnstagram και μας έδειξε και την συνταγή του συντρόφου της! Δείτε την φωτογραφία:

Το μεσημεριανό της Ελένης Χατζίδου

Ελένη Χατζίδου: Φωτογραφίζει τον Ετεοκλή μόνο με την πετσέτα και... δεν αφήνει τίποτα στην φαντασία!

Και όμως η Ελένη Χατζίδου φωτογραφίζει τον Ετεοκλή μόνο με την πετσέτα και... δεν αφήνει τίποτα στην φαντασία αφού μας τα έδειξε όλα!

Η τραγουδίστρια και ο σύντροφός της, σε λίγους μήνες θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι και χτες μας αποκάλυψε και το φύλο!

Το αγαπημένο ζευγάρι, σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις βρέθηκε στο νησί των Σπετσών, για να περάσει στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς και... εκεί συνέβη το επικό σκηνικό!

Ο Ετεοκλής Παύλου ως λάτρης των social media δημοσίευσε μια ημίγυμνη φωτογραφία του , που τον έβγαλε η Ελένη Χατζίδου.

«Το απίστευτο είναι πως η πραγματική θέα βρίσκεται στην μέσα πλευρά του δωματίου , και είναι η γυναίκα μου που απλά κάθεται και χαλαρώνει ευτυχισμένη! #myquote», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα και μας α΄φησε άφωνους! Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Η Ελένη Χατζίδου φωτογραφίζει τον Ετεοκλή

Ελένη Χατζίδου: Νέα φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα! «Σαν 8,5 μηνών...»

Η Ελένη Χατζίδου ανέβασε νέα φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα! Τι της προκάλεσε εντύπωση;

Η τραγουδίστρια πόζαρε μπροστά στον καθρέφτη!

Η εγκυμονούσα Ελένη Χατζίδου πόσταρε στο instagram μία φωτογραφία με την φουσκωμένη της κοιλίτσα, γράφοντας πως: Χτες είδα στο δρόμο μια φίλη μου που είναι έγκυος 8,5 μηνών. Έχουμε τις ίδιες κοιλίες!».

Ελένη Χατζίδου: Νέα φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα! «Σαν 8,5 μηνών...»

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Δείτε για πρώτη φορά τις μπομπονιέρες του γάμου τους!

Τις μπομπονιέρες του γάμου τους με τον Ετεοκλή Παύλου μας έδειξε για πρώτη φορά η Ελένη Χατζίδου με μια φωτογραφία.

Ο Ετεοκλής Παύλο, λίγο πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, έκανε πρόταση γάμου στην τραγουδίστρια και από εκείνη την ημέρα ο έρωτας τους έχει φουντώσει ακόμη περισσότερο.

Το ζευγάρι όπως φαίνεται έχει ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες για το γάμο του!

Μάλιστα, η Ελένη Χατζίδου δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μας έδειξε την μπομπονιέρα για το γάμο τους.

undefined