Αγαπημένη Ελληνίδα εγκυμονούσα μας δείχνει την κοιλίτσα της!

Έκανε επιτέλους την αποκάλυψη!

Αγαπημένη Ελληνίδα εγκυμονούσα μας δείχνει την κοιλίτσα της!

Μια αγαπημένη Ελληνίδα εγκυμονούσα μας δείχνει την κοιλίτσα της και προκαλεί χαμό!

Η ίδια μας είχε πρόσφατα αποκαλύψει και το φύλο του μωρού που περιμένει και τόσο εκείνη, όσο και ο σύντροφός της, μετρούν αντίστροφα για να υποδεχτούν τον καρπό του έρωτά τους!

Ο λόγος για την Φελίσια Λαπάτη η οποία διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της! Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η εγκυμονούσα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της και τα likes έπεσαν βροχή! Δείτε την:

Η εγκυμονούσα Φελίσια Λαπάτη!

Αποκλειστικό: "Ήμουν 18 ώρες στο μαιευτήριο! Κάποια στιγμή έπεσαν οι παλμοί του παιδιού και..."

Αποκλειστικές δηλώσεις παραχώρησε στο Youweekly.gr και αποκάλυψε για πρώτη φορά τις δυσκολίες κατά τον τοκετό! "Ήμουν 18 ώρες στο μαιευτήριο! Κάποια στιγμή έπεσαν οι παλμοί του παιδιού και..."

Για ποια πρόκειται;

Αποκλειστικό:

Μεγάλωσαν μαζί, λένε τα πάντα η μία στην άλλη και μέχρι σήμερα είναι κολλητές. Αν τις περνάτε για αδερφές όμως κάνετε μεγάλο λάθος και δεν είστε οι πρώτοι... Η Φελίσια Λαπάτημάς συστήνει την κούκλα μαμά της Ευαγγελία Κρητικού, μιλάει για πρώτη φορά για την ξαφνική εγκυμοσύνη της, τη σχέση της και τον επικείμενο γάμο της με τον Μιχάλη Αντιώτη.

Πόσα κιλά έχεις πάρει στους 4,5 μήνες της εγκυμοσύνης;

Φ: Eίχα παχύνει και μετά έμεινα έγκυος, δεν ήμουν στα κιλά μου. Της εγκυμοσύνης είναι 4,5 κιλά.

Έχεις αλλάξει κάτι στην καθημερινότητά σου;

Αποκλειστικό:

Φ: Ναι, αποφεύγω να βγαίνω γιατί δεν μπορώ τη βαβούρα. Προσέχω πολύ περισσότερο αν έχει καπνό στον χώρο που βρίσκομαι, δεν τρώω σαλάτες έξω ή ωμά κρέατα, δεν μπορώ την πολλή μουσική, κοιμάμαι και ξυπνάω νωρίς.

Σε αγχώνει η διαδικασία να γίνεις μάνα;

Φ: Φοβάμαι πολύ τη διαδικασία της γέννας. Μικρή έλεγα ότι θέλω να υιοθετήσω για να μην το περάσω αυτό, γιατί η μητέρα μου είχε πολύ δύσκολη γέννα.

Τι δυσκολία υπήρξε;

Ε: Ο γιατρός είχε πει πως ήταν ο πιο δύσκολος τοκετός που έχει γίνει ποτέ στο «Λητώ». Το παιδί είχε κολλήσει, είχε γυρίσει ο λαιμός του πάνω και δεν μπορούσε να βγει. Πήγα στο νοσοκομείο το Σάββατο στις 12 το βράδυ και γέννησα την άλλη μέρα στις 7 το απόγευμα. Ήμουν 18 ώρες εκεί. Κάποια στιγμή έπεσαν οι παλμοί του παιδιού και μας πρόλαβαν στο τσακ και τις δυο. Αν ήμασταν εκτός νοσοκομείου δεν θα ζούσε καμιά μας. Έπρεπε να γίνει καισαρική από την αρχή, αλλά ήθελα να δω το παιδί μου να βγαίνει, την έζησα τη στιγμή και ήταν μαγεία.

Τι φοβάσαι για εκείνη τη μέρα;

Αποκλειστικό:

Φ: Φοβάμαι τον πόνο που θα νιώσω, αν θα πάνε όλα καλά... Γενικά είμαι αγχώδης και φοβάμαι κατά 90% για πράγματα που δεν θα συμβούν. Νομίζω ότι αυτό το ξεπερνάς πλησιάζοντας σε εκείνη την ώρα.

Μένεις ξύπνια τα βράδια από το άγχος;

Φ: Ναι. Όταν αγχώνομαι ή όταν είμαι στενοχωρημένη τρώω πολύ και έχω αϋπνίες. Μπορεί να ξυπνήσω στη μέση της βραδιάς και να μην μπορώ να κοιμηθώ. Μου έχει τύχει για μήνες. Δυστυχώς δεν έχω βρει τρόπο να το αντιμετωπίσω.

Το μωρό τι φύλο είναι;

Φ: Πρώτα ο Θεός είναι αγοράκι, αλλά δεν ξέρω, κι εγώ μέχρι τον έβδομο ήμουν αγόρι.

Ε: Μου έλεγε ο γιατρός «ετοιμάζεις τα γαλάζια» και όταν γεννήθηκε «να σου ζήσει η κορούκλα» (γέλια).