Ευτύχης Μπλέτσας: H τρυφερή στιγμή με το μωράκι του!

Την κοιμίζει στην αγκαλιά του!

Ευτύχης Μπλέτσας: H τρυφερή στιγμή με το μωράκι του!

Ο Ευτύχης Μπλέτσας από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο η κορούλα του, πλέει σε πελάγη ευτυχίας και μας έδειξε την πιο τρυφερή τους στιγμή.

Ο παρουσιαστής την κοίμισε στην αγκαλιά του και λιώσαμε.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Ευτύχης Μπλέτσας, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους την πιο τρυφερή στιγμή με την κορούλα του.

Η σύζυγό τους, τους τράβηξε φωτογραφία την ώρα που ο ίδιος την κοίμιζε στην αγκαλιά τους παίζοντας με την κιθάρα και λιώσαμε από την γλύκα.

Ευτύχης Μπλέτσας παιδί

Ευτύχης Μπλέτσας: Η πιο τρυφερή φωτογραφία αγκαλιά με την κόρη του!

Ο Ευτύχης Μπλέτσας πριν τρεις μήνες έγινε μπαμπάς και ανέβασε μία τρυφερή φωτογραφία μα την κορούλα του στο instagram!

Ο παρουσιαστής είναι ένας ευτυχισμένος χαζομπαμπάς!

Πριν τρεις μήνες η Ηλέκτρα Αστέρη και ο Ευτύχης Μπλέτσας έγιναν για πρώτη φορά γονείς, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Το μωρό έκλεισε τις πρώτες 90 ημέρες και ο παρουσιαστής πόσταρε μία τρυφερή φωτογραφία στο instagram, κρατώντας στην αγγαλιά την κορούλα του!

Δείτε την!

Ευτύχης Μπλέτσας: Η πιο τρυφερή φωτογραφία αγκαλιά με την κόρη του!

Ευτύχης Μπλέτσας: Εξιτήριο για την γυναίκα του! Οι πρώτες φωτογραφίες με το μωράκι τους, με το οποίο επέστρεψαν σπίτι τους...

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Πέμπτη, ο Ευτύχης Μπλέτσας έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά.

Η γυναίκα της ζωής του του, Ηλέκτρα Αστεριάδου, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του μεγάλου έρωτά τους, και ο ερχομός της οποίας ολοκλήρωσε την ευτυχία τους.

Το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας, η όμορφη μανούλα πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι μαζί με τη νεογέννητη κόρη της. Στο πλευρό της ήταν φυσικά ο αγαπημένος της, ο οποίος δημοσίευσε μια αναμνηστική φωτογραφία στο προαύλιο της κλινικής, και έγραψε στην λεζάντα: «Πήγαμε δύο και φύγαμε τρεις!!! Μεγάλη μέρα σήμερα. Φύγαμε από την κλινική και ήρθαμε σπίτι. Καλή Μεγάλη Εβδομάδα και καλό Πάσχα σε όλους! #newparents #kalopasxa»! Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Οι φωτογραφίες με τον Ευτύχη Μπλέτσα και την γυναίκα του μετά το εξιτήριο