Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η δύσκολη στιγμή στη ζωή του και η εξομολόγηση! «Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν...»!

Εξομολόγηση από καρδιάς!

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η δύσκολη στιγμή στη ζωή του και η εξομολόγηση! «Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν...»!
News 15.05.2019 23:35
Follow us on Google News

Μια δύσκολη στιγμή που πέρασε και τον τρόμαξε εξομολογήθηκε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και είπε πως το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε ήταν η κόρη του.

Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο “Tv Έθνος” και μίλησε για όλα.

Είχες πει σε συνέντευξη σου πως ο «Βλάσης» είναι το επιπόλαιο εγώ σου. Ποια είναι αυτά τα κοινά στοιχεία επιπολαιότητας που έχετε;

«Είναι αρκετά παρορμητικός ο Βλάσης και είμαι κι εγώ έτσι. Είναι επίσης πολύ συναισθηματικός. Παίρνει τα ρίσκα του, όπως και εγώ. Είναι επίσης ενεργό άτομο και θέλει να είναι πολλές φορές το επίκεντρο. Έχω πολλά κοινά με τον Βλάση, και θετικά και αρνητικά. Είμαι και εγώ επιπόλαιος, αλλά δεν φτάνω σε αυτοκαταστροφικά σημείο. Μπαίνει το κομμάτι της λογικής».

undefined

Μίλησες για συναισθηματισμό. Όσο περνούν τα χρόνια δεν αντιλαμβάνεσαι τον εαυτό σου να σκληραίνει;

«Το αντίθετο συμβαίνει. Πριν αποκτήσω παιδί ήμουν πολύ πιο σκληρός απ' ό, τι είμαι σήμερα. Έχασα σκληράδα με τον ερχομό του παιδιού. Βλέπεις τα πράγματα πολύ διαφορετικά όταν γίνεσαι γονιός. Τις προάλλες είχε αναταράξεις σε μια πτήση και το πρώτο πράγμα που σκέφθηκα ήταν η κόρη μου. Άσχετα αν τρέχεις και δεν φθάνεις, η προτεραιότητα σου είναι μία όταν έχεις παιδί».

undefined

Νιώθεις ότι τρέχει τόσο γρήγορα ο χρόνος με τις υποχρεώσεις που αισθάνεσαι ότι χάνεις χρόνο τον οποίο θα μπορούσες να διαθέσεις στην Εύα;

«Συνέχεια. Δυστυχώς κάτι κερδίζεις και κάτι χάνεις. Προσπαθείς να βρεις χρόνο, αλλά αυτό το επάγγελμα έχει και χρονικές απαιτήσεις και θανάσιμα αμαρτήματα, όπως η απληστία. Η ανασφάλεια επίσης ότι θα μείνεις χωρίς δουλειά σε ένα εφήμερο επάγγελμα όπως αυτό που κάνω εγώ, σε κάνει να νιώθεις πώς εάν κατέβεις από το τρένο δύσκολα θα ανέβεις ξανά. Εγώ μερικές φορές θαυμάζω συναδέλφους και φίλους που λένε θα κάνω μόνο θέατρο ή μόνο σίριαλ. Μακάρι να μπορούσα να το κάνω και εγώ. Όμως όταν είμαι σε μια δουλειά και προκύπτει μια άλλη καλή δουλειά, δύσκολα θα την απορρίψω. Ίσως κάποια στιγμή το μετανιώσω, αλλά είναι κομμάτι του χαρακτήρα μου με τα θετικά του και τα αρνητικά του».

Αυτή η ανασφάλεια είναι δικαιολογημένη όταν 15 χρόνια είσαι στη λεγόμενη πρώτη γραμμή; Αν λείψεις και μία σεζόν δεν έγινε και κάτι...

«Σίγουρα δεν έγινε... Και πολλές φορές έχω κουραστεί. Αλλά μόλις τελειώνει η δουλειά, π.χ. μια παράσταση, λέω «ωραίο θα ήταν να είχα παράσταση σήμερα». Επαγγελματικός σαδομαζοχισμός».

Γιάννης Τσιμιτσέλης - Κατερίνα Γερονικολού: Ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας; Αποκάλυψη τώρα...

Τελικά Γιάννης Τσιμιτσέλης - Κατερίνα Γερονικολού ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας ή δεν ισχύουν τα όσα γράφονται; Εμείς έχουμε την απάντηση και θα σας κάνουμε την αποκάλυψη τώρα...

Ο αγαπημένος ηθοποιός πρόκειται να συνεργαστεί στη σκηνή με τη σύντροφό του Κατερίνα Γερονικολού, ενώ παράλληλα οι δυο τους ετοιμάζουν μια νέα κινηματογραφική ταινία, στην οποία θα πρωταγωνιστήσουν μαζί.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης σε πρόσφατη συνέντευξή του στο TV Έθνος και στον Αλέξη Μίχα μιλάει για αυτές τις δύο συνεργασίες, ενώ αποκαλύπτει πως πλέον είναι κατά του γάμου και δεν επιθυμεί να ξαναπαντρευτεί.

Του χρόνου θα είσαι στη συνέχεια του “Σμύρνη μου αγαπημένη”, “Κι από Σμύρνη… Θεσσαλονίκη”, μαζί με την Κατερίνα Γερονικολού. Αμφιταλαντεύτηκες να βρεθείτε μαζί στη σκηνή;

Όχι, καθόλου! Η Κατερίνα είναι πολύ καλή σε αυτό που κάνει. Στρατιώτης, πειθαρχημένη και δουλεύει πολύ και πολύ καλά. Είναι ηθοποιός που την αφορά πολύ το θέατρο. Θέλει να μαθαίνει πράγματα. Επίσης, θέλω να έχουμε και χρόνο μαζί, γιατί λόγω διαφορετικών σειρών και θεατρικών παραστάσεων δεν είναι εύκολο να βρεθούμε. Και φυσικά ήταν τιμητική η πρόταση από την Μιμή Ντενίση. Δεν μπορείς να αρνηθείς εύκολα σε έναν τόσο ευφυή και δημιουργικό άνθρωπο… Η ασφάλεια, το δημιουργικό περιβάλλον και η παρουσία της σχέσης μου δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να περάσω έναν πολύ όμορφο επόμενο θεατρικό χειμώνα.

Έχεις το άγχος μήπως η επόμενη κοινή επαγγελματική σεζόν φέρει φθορά στη σχέση σας;

Όλοι οι άνθρωποι δηλαδή που δουλεύουν μαζί φθείρονται; Σε κάθε επάγγελμα. Όχι, δεν συμφωνώ με αυτό. Η παράσταση είναι ένας ζωντανός οργανισμός και όταν υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον σε αυτό που κάνεις, μόνο θετικά πράγματα μπορεί να φέρει αυτό.

Θα κάνετε μαζί με την Κατερίνα και μια καινούργια κινηματογραφική ταινία. Ποια είναι η βασική σεναριακή πλοκή;

Δεν μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις αρχές Ιουνίου από την Cinemont Production, στην οποία συμμετέχω και εγώ. Θα είναι μια ερωτική ιστορία με ανατρεπτικό φινάλε. Και θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες την Πρωτοχρονιά του 2020.

Ένας δεύτερος γάμος είναι στα σχέδιά σου;

Όχι και γενικότερα με τους γάμους δεν τα πάω καλά.

Γιατί;

Δεν μου αρέσει η διαδικασία. Θεωρώ πως ο γάμος είναι για τους συγγενείς και τους φίλους. Δεν είναι για το ίδιο το ζευγάρι. Ζω κάθε μέρα την προβολή στην παράσταση, στη σειρά. Δεν θέλω να στρέφεται η προσοχή του κόσμου στην προσωπική μου ζωή. Δεν θέλω να διοργανώσω πάρτι. Δεν θέλω να κάνω διαχωρισμό ποιοι θα έρθουν στον γάμο και ποιοι στο τραπέζι. Δεν θέλω να τρέξω να πάρω βέρες, να βγάλω χαρτιά. Δεν μπορώ. Με κουράζει. Δίνουμε στον γάμο πολύ παραπάνω σημασία απ’ όσο πρέπει. Συμφωνώ με γάμους που γίνονται σε έναν στενό οικογενειακό κύκλο, δίνει ο Θεός την ευλογία Του και τελειώνει το θέμα. Δεν χρειάζεται ο Θεός να δώσει την ευλογία Του παρουσία 1.500 καλεσμένων.


Αυτό δηλαδή θα το έκανες; Ένα μυστήριο σε κλειστό κύκλο;

Όχι, και αυτό πιθανότατα δεν θα το έκανα. Μια σχέση για να είναι στερεή δεν χρειάζεται γάμο.

Με την Κατερίνα πάτε καλά στη συγκατοίκηση, δεν υπάρχουν τριβές;

Εδώ δεν βρισκόμαστε καλά καλά, θα υπάρχουν και τριβές; (γελάει).

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γιάννης Τσιμιτσέλης - Κατερίνα Γερονικολού: Ξεκίνησαν οι γκρίνιες για το ζευγάρι! Τι συνέβη;

Γιάννης Τσιμιτσέλης - Κατερίνα Γερονικολού: Η απρόσμενη συνάντηση και η φωτογραφία!

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr

Share