Ράγισε καρδιές η Τσαπανίδου στην Μελέτη! Ο συγκλονιστικός τρόπος που έχασε τον άντρα της!

Μίλησε για πρώτη φορά και συγκίνησε!

Ράγισε καρδιές η Τσαπανίδου στην Μελέτη! Ο συγκλονιστικός τρόπος που έχασε τον άντρα της!

Ράγισε καρδιές η Πόπη Τσαπανίδου χτες, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην Ελεονώρα Μελέτη και στο Μετά τα μεσάνυχτα! Η ίδια, περιέγραψε τον συγκλονιστικό τρόπο με τον οποίο έχασε τον άντρα της!

Η κουβέντα ξεκίνησε με αναφορά στις κόρες της, από τις οποίες οι δύο ζουν πλέον μόνιμα στο Άμστερνταμ και εργάζονται εκεί....

«Νιώθω ανακούφιση και χαρά που βλέπω τις κόρες μου με όνειρα και στόχους, χωρίς φόβους. Νιώθω και μια ελευθερία προσωπική να κάνω κι εγώ ότι θέλω», είπε η Πόπη Τσαπανίδου.

Ακόμη η δημοφιλής παρουσιάστρια και δημοσιογράφος περιέγραψε στην παρουσιάστρια τη στιγμή που ο γιατρός της, της ανακοίνωσε ότι θα γίνει μητέρα διδύμων, αποκαλύπτοντας ότι έφυγε κλαίγοντας από χαρά!

Η συζήτηση, όμως, πήγε και στον σύζυγό της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή όσο ήταν έγκυος κι εκείνη μόλις 23 ετών....
«Ήμουν 3,5 μηνών έγκυος… Έτσι θέλει η ζωή για να αλλάξει, ένα δευτερόλεπτο μόνο… Η μεγαλύτερη αρετή που πρέπει να έχει ένας άνθρωπος είναι η ανάγκη της εξέλιξης και του επαναπροσδιορισμού του ίδιου σου του εαυτού, να ξαναστήνεται στα πόδια του. Μου πήρε ένα χρόνο να το συνειδητοποιήσω… το πρώτο χρονικό διάστημα ήταν να φύγω, να πάρω τα παιδιά. Για ένα χρονικό διάστημα ήμουν πολύ δύσκολα, σε κατάσταση σοκ». Δείτε το σχετικό βίντεο:

Το σπαρακτικό μήνυμα για τον θάνατο του άντρα της και η φωτογραφία που ράγισε καρδιές!

Μια πολύ συγκινητική ανάρτηση έκανε η Πόπη Τσαπανίδου χθες στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, έχασε τον άντρα της σαν χθες, ενώ μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο με την κόρη της!

Η Πόπη Τσαπανίδου, έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα: «Σαν σήμερα… #onlyyouandme #justus #withouthim #alwaysmisshim #remember»

Δείτε την ανάρτηση της:

Πόπη Τσαπανίδου: Οι κόρες της μεγάλωσαν πολύ και είναι ίδιες η μαμά τους!

Η πασίγνωστη παρουσιάστρια της πρωινής ενημέρωσης, Πόπη Τσαπανίδου, ποζάρει με τις κόρες της που έχουν μεγαλώσει πολύ!

«Όταν δεν μένεις μόνος σου στη ζωή, αλλά έχεις την οικογένειά σου, τότε καταλαβαίνεις το πόσο σημαντικό είναι να περνάς χρόνο με τους ανθρώπους σου, να τους αγαπάς και να γελάς μαζί τους», αποκάλυψε πρόσφατα η Πόπη Τσαπανίδου καλεσμένη Στη Φωλιά των Κου Κου και εμείς συμπεραίνουμε ότι είναι κλασική χαζομαμά!

Η παρουσιάστρια του Star, με αφορμή το νέο της ταξίδι στο εξωτερικό δημοσίευσε στο Instagram μία από τις ιδιαίτερες φωτογραφίες με τις κόρες της!
Δείτε την σχετική ανάρτηση: