Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια εθισμένη στις ουσίες!

Έχει ξεσπάσει σάλος!

Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια εθισμένη στις ουσίες!

Χαμός έχει προκληθεί σε γνωστό κέντρο διασκέδασης, καθώς η βασική και πασίγνωστη τραγουδίστρια του σχήματος είναι εθισμένη στις ουσίες!

Τι λένε οι άνθρωποι του νυχτερινού μαγαζιού;

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso καλλιτεχνικό σχήμα γνωστού νυχτερινού κέντρο είναι έτοιμο να τιναχθεί στον αέρα!

Συγκεκριμένα η βασική τραγουδίστρια του σχήματος επικαλείται συνεχώς πως είναι άρρωστη κάτι που έχει τρελάνει τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού, αλλά και τους συναδέλφους της οι οποίοι και πρέπει να την καλύπτουν στο πρόγραμμα.

Όπως αναφέρουν άνθρωποι του μαγαζιού στην εφημερίδα «Το βράδυ που ανοίξαμε παραπονιόταν για έντονο πονοκέφαλο. Τρέξαμε όλοι στο καμαρίνι της με αναλγητικά. Εκείνη επέμενε πως ήταν... ματιασμένη. Ύστερα κλειδώθηκε μέσα και έπειτα από μισή ώρα βγήκε στον διάδρομο χαρούμενη και ζωηρή. Αυτό επαναλήφθηκε αρκετές φορές κι εκεί καταλάβαμε πως δεν υπέφερε από μάτι, αλλά από στερητικό σύνδρομο, λόγω της εξάρτησής της από ουσίες».

Η εφημερίδα σκιαγραφεί το προφίλ της τραγουδίστριας κάνοντας λόγο για μία εντυπωσιακή παρουσία, η οποία απασχολεί συχνά τα media, ενώ αυτή την περίοδο διανύει μία δύσκολη επαγγελματική και προσωπική κατάσταση. Έχετε δει το βίντεο της τραγουδίστριας που ήταν σε άσχημη κατάσταση;

Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια αποκαλύπτει: «Έχω δεχτεί σ3ξουαλική παρενόχληση και με έχουν διώξει από τη δουλειά»!

Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε, λέγοντας πως την έχουν διώξει από τη δουλειά για αυτό το λόγο.

Η ίδια μίλησε στο Πρωινό και έκανε την εξομολόγηση της.

«Μου έχουν τύχει συνεργασίες που δεν έχω περάσει καλά! Η ανηθικότητα είναι αυτό που μπορεί να με κάνει να μην περάσω καλά. Όταν λέω ανηθικότητα, εννοώ να δεχτείς μία παρενόχληση και να σε διώξουν από τη δουλειά γιατί δεν έκανες το κέφι τους… Σεξουαλική παρενόχληση. Όταν συνέβη αυτό προσπάθησα να το συζητήσω αλλά στην επόμενη συνεργασία τελικά δεν υπήρχα. Δεν έχω κάποιο τραύμα, αλλά εκείνη την περίοδο είχα υποστεί ένα σοκ!», είπε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Ολυμπίου.

undefined

Σταματάει το τραγούδι πασίγνωστη τραγουδίστρια! Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει!

Το τραγούδι σταματάει πασίγνωστη τραγουδίστρια, λόγω του σοβαρού προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Η ίδια πέρασε δύσκολες στιγμές, ενώ μπήκε και στο ψυχιατρείο.

Ο manager, της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Λάρι Ρούντολφ, υποστηρίζει πως δεν μπορεί να ανέβει ξανά στην σκηνή, λόγω της σκληρής μάχης που δίνει με την ψυχική της υγεία.

Ο manager της pop star δήλωσε στο TMZ: «Επειδή μιλάμε με νέες βάσεις, είναι προφανές πως δεν πρέπει να πάει πίσω στις πρόβες, ούτε τώρα ούτε στο άμεσο μέλλον και ίσως ποτέ ξανά».

undefined