Ηθοποιός του «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που κόπηκε η σειρά!

Όλα όσα είπε!

Ηθοποιός του «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που κόπηκε η σειρά!

Ηθοποιός της σειράς «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» αποκάλυψε την πραγματική αιτία για την οποία κόπηκε η σειρά του Mega!

Είχαν ακουστεί πολλά για τη συγκεκριμένη σειρά.

Ο λόγος για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στο TV Έθνος

Αν και ήσουν πολύ μικρός θυμάσαι τι συνέβη με το «Τι ψυχή θα πα­ραδώσεις μωρή;»;

Υπήρχαν έντονες διαφωνίες και μεγάλος εγωισμός από πολλά εμπλεκόμενα πρόσω πα που χειρίστηκαν λάθος την κατάσταση. Η δουλειά αυτή θα μπορούσε να αφήσει εποχή.

Σε σόκαρε τότε όλο αυτό;

Όχι γιατί ήμουν μικρός. Ήταν ουσιαστικά η πρώτη μου δουλειά και νόμιζα πως έτσι ήταν το φυσιολογικό, (γέλια). Τσακώνονται κάποιοι μεταξύ τους, κόβεται η δουλειά και πάμε στην επόμενη. Αν το πάθαινα αυτό 3-4 χρόνια μετά από τότε που συνέβη θα ήταν πιο δύ­σκολο. Τότε δεν είχα συνειδητοποιήσει την κατάσταση. Τελικά αμέσως μετά ήρθε μια και­νούργια σειρά... Tι θα βλέπαμε στη συνέχεια, αν η σειρά δεν είχε σταματήσει;

Ηθοποιός του «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που κόπηκε η σειρά!

Αδιανόητο! Δεν φαντάζεστε από πού εμπνεύστηκαν Ρήγας - Αποστόλου την αγαπημένη σειρά «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή»!

Στο αφιέρωμα για τη θρυλική πλέον σειρά "Δύο Ξένοι" που έκανε ο Πάνος Ζόγκας στο περιοδικό Down Town, ο Αλέξανδρος Ρήγας μίλησε μεταξύ άλλων και για το πώς γεννήθηκε η σειρά "Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή".

Η σειρά αγαπήθηκε όσο λίγες στην ελληνική τηλεόραση ενώ τα σενάρια για... comeback της έχουν ακουστεί αρκετές φορές! Διαβάστε παρακάτω...

Ο ίδιος ο Αλέξανδρος είπε:

"Πήγαμε λοιπόν και είδαμε και το Sleepers, που είναι η ιστορία πέντε αγοριών που έζησαν σε αναμορφωτήριο και βιάστηκαν από το διευθυντή του ιδρύματος. Βγαίνοντας από το σινεμά και πηγαίνοντας για ένα ποτό στην παραλία, ενώ γράφαμε τους “Δύο Ξένους”, μιλούσαμε και λέμε: “Τι ωραία ιδέα να γινόταν αυτό σίριαλ και αντί για άντρες να ήταν τέσσερις γυναίκες”. Και τρεις μέρες σταματάμε τους “Ξένους” και αρχίζουμε να γράφουμε την πλοκή για το “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή”, κρατώντας το στόρι, αλλά σε μια πιο comic εκδοχή. Ας πούμε, τον ρόλο του παπά, που έπαιζα ο De Niro, τον φτιάξαμε στην περσόνα του Χαϊκάλη. Όταν τελειώσαμε με τους “Ξένους”, ξέραμε τι θα κάνουμε μετά. Εκείνο το καλοκαίρι, γεννήθηκαν ουσιαστικά δύο σίριαλ", είπε χαρακτηριστικά.