Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η αποκάλυψη για το σώμα της! «Θα με δείτε με...» (Βίντεο)

Tα είπε όλα!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η αποκάλυψη για το σώμα της! «Θα με δείτε με...» (Βίντεο)

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε την αποκάλυψη για το σώμα της στον «αέρα» του Happy Day στον AlphaTV!

Η παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για το θέμα!

Συγκεκριμένα η Σταματίνα ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Ανάλογα με τη σωματική φάση που περνάω, φοράω και τα κατάλληλα μαγιό. Πέρυσι ήμουν λεχώνα και τάραξα τα ολόσωμα μαγιό, φέτος όμως έχω χάσει κάποια κιλά και θα με δείτε με μπικινάκια στην παραλία της Νάξου»!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η επέμβαση που έκανε και της άλλαξε την ζωή!

Μια επέμβαση έκανε η παρουσιάστρια του Alpha, Σταματίνα Τσιμτσιλή, και της άλλαξε την ζωή! Μάλιστα η ίδια, έκανε την αποκάλυψη στο Happy Day της Δευτέρας!

Η Σταματίνα, εμφανίστηκε άβαφη και ο λόγος ήταν μια επέμβαση που έκανε στα μάτια της και εξαιτίας της οποίας δεν μπορεί ακόμη να χρησιμοποιήσει μακιγιάζ στο πρόσωπό της.

«Είπα να λανσάρω λίγο ένα look επιμελώς ατημέλητο. Έκανα μια επέμβαση στα μάτια μου. Όπως σας έχω πει, έχω πάρα πολύ μυωπία. Είχα πάρα πολύ μυωπία μάλλον, γιατί την αποχαιρέτησα την Παρασκευή. Για αυτό και φορούσα τα γυαλιά μου. Είδα το σοκ το αληθινό. Δεν κάνει μέχρι την Τετάρτη να βαφτώ. Νιώθω ακόμη πως φοράω τους φακούς μου. Λίγες μέρες θα είμαι άβαφη, είναι και λίγο κόκκινο το ένα μάτι», είπε, μεταξύ άλλων, στην έναρξη του Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έγινε έξαλλη με την Ζέτα Δούκα! «Μην το απαξιώνεις, το έκανες γιατί...»!

Έξαλλη έγινε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την Ζέτα Δούκα και τις δηλώσεις της για την βάφτιση της κόρης της.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στο The 2night show και μίλησε για όλα.

Στιγμές από την συνέντευξη της, πρόβαλλαν στην εκπομπή Happy Day και αφού άκουσε η παρουσιάστρια την άποψη της για την θρησκεία είπε:

«Αυτό που θα σχολίαζα από την συνέντευξη είναι αυτό που είπε η Ζέτα για την βάφτιση. Από την στιγμή που επιλέγεις να περπατήσεις στο μονοπάτι της θρησκείας δεν χρειάζεται να το απαξιώνεις δημόσια κα να λες το έκανα μόνο για τον μπαμπά και τους παππούδες. Μπορεί να μην το πιστεύεις αλλά πες το πιο γλυκά. Η Ζέτα είναι ένα κορίτσι που μπορεί να μην πιστεύει με τον γνωστό τρόπο. Καλώς η κακώς στην Ελλάδα η πίστη στο θεό, η βάφτιση ο γάμος έχει μία σημαντική θέσης. Από την στιγμή που το κάνεις, ενώ δεν είναι η άποψη σου, μην το απαξιώνεις, το έκανες γιατί έτσι θα ικανοποιήσεις κάποιους δικούς σου ανθρώπους.».

Έγινε έξαλλη η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την Ζέτα Δούκα!