Πασίγνωστος τραγουδιστής αποκαλύπτει: «Είμαι Αλβανός και γι΄ αυτό δεν με ήθελαν οι γκόμενες!» (Βίντεο)

Έχει βιώσει τον ρατσισμό!

Πασίγνωστος τραγουδιστής αποκαλύπτει: «Είμαι Αλβανός και γι΄ αυτό δεν με ήθελαν οι γκόμενες!» (Βίντεο)

Πασίγνωστος τραγουδιστής που κάνει θραύση στην ελληνική μουσική σκηνή αποκάλυψε πως δεν είχε επιτυχία στις γυναίκες, διότι κατάγεται από την Αλβανία!

Ο τραγουδιστής μίλησε επίσης για το πραγματικό του όνομα και τον ρατσισμό που δέχθηκε.

Ο λόγος για τον Sin Boy του ΜΑΜΑ, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή του Γρηγρόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 The 2Night Show!

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Γεννήθηκα στην Ελλάδα, αλλά είμαι από την Αλβανία! Οι γονείς μου ήρθαν μετανάστες από την Αλβανία. Περάσαμε δύσκολα χρόνια, αλλά τώρα βγάζω λεφτά και τρώμε όλοι. Έχω περάσει εποχές να τρώω ψωμί με λάδι και αλάτι, οι Αλβανοί θα το καταλάβουν αυτό. Πολλοί μετανάστες Αλβανοί το έχουν περάσει αυτό το στάδιο, το έχω περάσει κι εγώ και είμαι περήφανος που το έχω περάσει γιατί με έχει κάνει πιο δυνατό. Έχω βιώσει πάρα πολύ ρατσισμό στην Ελλάδα, δεν με θέλανε οι γκόμενες γιατί ήμουν Αλβανός. Οι γονείς τους, τους λέγανε “μην κάνεις παρέα με αυτόν, είναι Αλβανός”».

Όσο για το όνομά του είπε: «Το όνομά μου ήταν ιδέα του Stan. To όνομά μου είναι Augustin Θοδωρής Gega. Το Sin Boy βγήκε γιατί ήθελα να βάλω στο όνομα κάτι με Boy. Είχα κάτι άλλο μπροστά, όχι το Sin. Και είπε ο Stan, Sin Boy. Και λέω…. γαμ@το». Tι δήλωσε επίσης για τον Αντώνη Κανάκη, κάνοντάς του επίθεση!

Σοκ! Συνελήφθη για ναρκωτικά γνωστό τραγουδιστής της ελληνικής μουσικής σκηνής!

Συνελήφθη για ναρκωτικά γνωστός τραγουδιστής της ελληνικής μουσικής σκηνής ο οποίος τον τελευταίο καιρό έχει δει μεγάλη επιτυχία με ένα κομμάτι του.

To τραγούδια του "Μama" έχει γίνει μόδα στην Ελλάδα τις τελευταίες μέρες! Ένα κομμάτι που ερμηνεύει ο ράπερ Sin Boy, ο οποίος πριν 3 χρόνια είχε δικαστικές διαμάχες καθώς είχε συνελήφθη για κατοχή κάνναβης!

O 22χρονος Έλληνας συνελήφθη τον Οκτώβριο του 2016, σε περιοχή του Δήμου Νέας Ιωνίας από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νέας Ιωνίας κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, κατόπιν συντονισμένων ενεργειών και δράσεων που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Νέας Ιωνίας, για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 22χρονου.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 300 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, την οποία είχε προμηθευτεί λίγο πριν από τη σύλληψή του!

Επιπλέον, σε βάρος του 22χρόνου εκκρεμούσε μία απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 3 μηνών, για κατοχή παραισθησιογόνων ουσιών!

Ο γνωστός τραγουδιστής αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 9.000 ευρώ!

Πηγή: athensmagazine.gr