Μιχάλης Ρακιντζής: Η καυτή κουκλάρα που ερωτεύτηκε στα 90's είναι ακόμα ωραιότερη σήμερα!

Πλησιάζει τα 50 και είναι καλλονή!

Μιχάλης Ρακιντζής: Η καυτή κουκλάρα που ερωτεύτηκε στα 90's είναι ακόμα ωραιότερη σήμερα!

Και όμως η καυτή κουκλάρα που ερωτεύτηκε στα 90's ο Μιχάλης Ρακιντζής είναι ακόμα ωραιότερη σήμερα!

Οι δυο τους, είναι τρεις δεκαετίες μαζί, και εξακολουθούν να είναι ερωτευμένοι και αγαπημένοι.
Η Κωνσταντίνα Στεφανοπούλου, την οποία γνωρίσαμε τη δεκαετία του 1990 μέσα από το εντυπωσιακό σόου του ΑΝΤ1 «3, 2, 1», ακόμα και σήμερα παραμένει το ίδιο όμορφη!

Οι δυο τους έχουν επιλέξει όλα αυτά τα χρόνια να κρατούν τη ζωή τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με την Κωνσταντίνα να αφήνει πίσω την τηλεοπτική της καριέρα, ούσα αφοσιωμένη σε εκείνον.

Στην τελευταία τους έξοδο, διαπιστώσαμε πως το πανέμορφο κορίτσι του ΑΝΤ1 παραμένει λαμπερό και εντυπωσιακό ακόμα και μετά τα 45 του χρόνια. Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Η Κωνσταντίνα Στεφανοπούλου
Ο Μιχάλης Ρακιντζής και η Κωνσταντίνα Στεφανοπούλου

Θυμάστε τη Λάρα από το «Θα βρεις τον δάσκαλό σου»; Δείτε πώς είναι σήμερα!

Πώς είναι σήμερα η Λάρα από την σειρά Θα βρεις τον δάσκαλό σού, του ΑΝΤ1; Δείτε φωτογραφίες της και θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό!

Κριτικοί την αποθέωσαν για τις ερμηνείες της στην «10η εντολή» και τον «Κόκκινο Κύκλο» του Πάνου Κοκκινόπουλου αλλά το κοινό την αγάπησε από το ο ρόλο της ως «Λάρα» στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1, «Θα βρεις το δάσκαλό σου».

Η Έρση Μαλικένζου αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Γυναίκες του Παπαδιαμάντη» που έκανε πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε χθες!

Ο φωτογραφικός φακός ήταν στο θέατρο Χώρα για να απαθανατίσει ηθοποιούς και καλεσμένους και η ίδια φωτογραφήθηκε με εκλεκτούς της συναδέλφους, όπως η Ελένη Καρακάση και ο Ηλίας Λογοθέτης.

Δείτε πώς είναι σήμερα η ηθοποιός:

Θυμάστε τη Ντορίτα από το Ντόλτσε Βίτα; Η τρομακτική αλλαγή στο πρόσωπο της!

Το μακρινό 1995, η σειρά «Ντόλτσε Βίτα» έκανε την εμφάνισή της στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα του Mega!


Θύμα της όλη υπόθεσης, η τηλεοπτική Ντορίτα της οποίας ο αρραβωνιαστικός και η μητέρα συνάπτουν ερωτική σχέση κυριολεκτικά κάτω από τη μύτη ολόκληρης της οικογενείας Μαρκάτου.

Η ηθοποιός που την υποδύθηκε μετρά ελάχιστες τηλεοπτικές δουλειές, μιας και μεγάλη της αγάπη υπήρξε ανέκαθεν το θέατρο, γι’ αυτό και τα τελευταία χρόνια το ευρύ κοινό την έχει χάσει εντελώς.

Πόσο έχει αλλάξει 25 περίπου χρόνια μετά την πρώτη προβολή της σειράς η Κατερίνα Ζιώγου; Δείτε και τα συμπεράσματα δικά σας:

Πώς είναι σήμερα η Ντορίτα από την σειρά Dolce VitaΠώς είναι σήμερα η Ντορίτα από την σειρά Dolce Vita